Herkese merhaba ..hemen konuya giriyorum
2,5 ay sonra düğünüm var benim eşim tek erkek çocuk iki tane ablası var birisi uzakta evli diğeri ile aynı şehirdeyiz oda evli benden on yaş büyük iki çocuğu var kötü biri değil ama çok bilmiş bir kadın
sorum şu eşimin babası kızına ve oğluna ev almış destek olmuş ve ikisinin evi de altlı üstlü görümcem üstte oturuyor. Eşimin evide alt katta ..kaynanamın evide karşı apartman çoook yakın
Ben görümceme ve kaynanamın evine çok yakın oldukları için bu eve girmek istemiyorum satalım diyorum eşimde evi tek başına almadığı için babasının desteğide oduğu için kafama göre satamam diyor tapu eşimin üzerine
şimdi eve ustalar girecek yarın asma tavan dolaplar full yenileniyor ben hiç mutlu değilim onlara bu kadar yakın olduğu için özelim olmayacak bu aileler çok samimi yemeleri içmeleri kalmaları hep bir benden de bekliycekler bende çalışan bir kadınım kapımı örtüp uyuduğum zaman tavır aldı diycekler..özelim olmıycak ablasının iki tane çocuğu var dayılarını severler çat pat bize geiicekler aileside eşime çok bağlı tek erkek evlat olduğu için .. yatak odamızın bile özeli kalmayacak diye korkuyorum
onların hep orda olduklarını bilmek bile beni rahatsız ediyor fazla samimiyet iyi değil sorun yaşarız diye düşünüyorum
kaynanam da şimdilik bana tatlı dilli güler yüzlü ama oda çok bilmiş bir kadın ne yapmalıyım sizce evimi bile sevinçle dizemiyorum bana fikir verin hanımlar
Cok zor bi durum evde otursaniz ayri dert. baska eve gecseniz ayri dert okur her iki durumdada uxuleceksin canim malesef. Ayri eve cikarsan sana tavir alirlar kocan etkilenir sonra ben onlarin gonlunu yaparim dersen ayri eve cik en dogrusu bu. Bende kayinvalidemle karsilikli oturuyorum ama asla taviz vermedim ilk gunden yemegimi kendi evimde yedim biraz yadirgadi ama sonra herseyimle kabul etti.su an 2cocugum var ve sanki komsu gibiyiz buds benim mesafemden ve kayinvalidemin anlayisindan kaynaklaniyor.umarim anlayisli kv vardir.ama gorumcem olmadigi icin o duyguyu bilmiyrm.mesafe. mesafe ipucu bu bence zamanla alisilir kolay gelsin canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence insanlari biraz hos tutmaya calis, simdiden boyle bakarsan ilerde cok sorun yasarsin. Ne demek yatak odamiz bile teshir olacak? Herkesin evi var duzeni var, arada yatili misafir gelirse de gelip kocanla aranda yatmaz. Biraz olumlu bak ki insanlarla aran iyi olsun, yoksa mutlu olmazsin
Demek istediğinizi anlıyorum..haklısınız ama bu kadar iç içe olmak niye evlendikten sonra oğlunun eteğine bu kadar yapışmak niye uzak olsak haftada iki gün mutlaka giderdik küçük şehirdeyiz ihmal etmezdik ki şimdi aynı evde gibiyiz her gün onları görmek onlara güler yüz göstermek zorundayım insanız canımız sıkkın oluruz sinirli oluruz eşimle kavga ederiz hemen her şeyimiz ortaya saçılacak
Bir de ben hep çekirdek ailede büyüdüm annem babam kardeşlerimdik.. amcalar dayılar halalar hep uzaktaydı dede nine hak getire zaten hiç görmeden büyüdük bu yüzden geniş aileler hep gözümü korkutmuştur alışkın dğilim bu kadar samimiyete..Ben isterdim mutfağımda yemeğim kaynasın odamla eşimle sarılıp oturayım şimdi yok ablam yok annem yok yiğenlerim hep hayatımızda olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?