düğünüme 2 hafta kala iyice netleşen ayrılma isteği...

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
103
Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?

Evlendikten sonra malesef erkeklere bir güncelleme gelip karakterlerindeki hatalı noktalar düzeltilmiyor. Eskiden "aile çok önemli" dediklerinde kapını kapar içeri girersin olur biter diye düşünüyordum ama sahiden aile de çok önemli.
Ancak düğün yaklaştıkça stresten bazı şeyleri de gözünüzde fazla büyütmüş olabilirsiniz.Konunuz yeteri kadar ayrıntılı değil. İnşallah çözülebilir şeylerdir ve çözersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlendikten sonra düzelmez. Nişanlılık zaten evliliğin bir önizlemesi. İnanın çevremden kendi akrabalarımdan gördüğüm kadarıyla aranızda olanları anlatan bir erkekle evlilik cehenneme dönüyor sonra. Şimdi bile sürekli kavga ediyormuşsunuz. Bence ayrılmalısınız yol yakınken. Yok ayrılamıyorum diyorsanız ileride de aynılarını yaşayacağınız için hazırlıklı olun.
Nişanlınıza aramızda olan aramızda kalsın biz bir aile olacaksak özelimiz bize kalmalı tarzında bir konuşma yaptınız mı? Ne düşünüyor o bu konuda?

Birbirinize destek olmak yerine karşınıza alıyorsunuz birbirinizi.Böyle yaparak birşeyleri düzeltemezsiniz

Evlenince düzelmez daha da kötüleşir. Dünyalar iyisi kv kp görümcem düğünden sonra yarı gerçek yüzlerini hamile kaldıktan sonra da tam gerçek yüzlerini gösterdiler.
Aranızdakileri ailesine anlatıyorsa üzgünüm ama sizi çok çok zor günler bekliyor. Dengeyi ikinizin kurmanız gerekiyor öyle her şeyi anlatan tipse olmaz çok huzurunuz kaçar.

Hiç bir erkek evlendikten sonra değişmiyor. Aranızdaki sorunlar ailesine yansitiliyorsa evlendikten sonrada yansiyacak gizliniz sakliniz kalmayacak. İnşallah en doğru kararı verirsiniz.

Reactions: KV_
Ayrılmak için en önemli sebepleriniz
1- Aranızda gizli saklı yok.Herkes herşeyi biliyor.
2- Nişanlınla anlaşman yetmez.% 50 eşinle % 50 ailesiyle evleniyorsun.Aile önemli.
3- Aileleriniz anlaşamıyorrrrrrrr....!!!
4-Aile apartmanı off kaç kaç kaç..Evlendiğinde kocacığın anneciğinin sözünden çıkmayacak.Sonra gelip burada boşanmak istiyorum diye konu açarsın.Yol yakınken dön.
Bende aile apartmanındayım ASLAAAAAAAAAA tavsiye etmiyorum.Özel hayat 0.
Kayınvaliden kızım evde uğraşma gelin burada yiyin yemeğinizi gibi meleklikler yapacak sonra bir bakmışsın ev ayrı yeme içme bir. Misafirleri gelecek hizmet edeceksin. Onlar gitmeden evine inemeyeceksin.

Aile apartmanına gitmek zaten evlilik sonrası boşanma nedeni. Bunu hep okuduk bu forumda. Aile apartmanında oturup ben mutluyum diyen görmedim henüz. Yapmayın kendinize bunu. Erkeklerin nadir bir kesimi eşini savunuyor. Kalanı hep aynı. İlerde nişanlınız sorunlarını annesine babasına anlatacak onlar da size karşı dolduracak. Üzgünüm ama oğulları hatalı bile olsa oğulları varken sizi savunmazlar hiçbir konuda. Gelin her zaman eldir. Ben kaynanamın bana bir kere kızım dediğini duymadım. Hep gelin gelinim der. Ben ona kaynana mı diyorum sanki ama ben elim onun için. Siz de öyle olacaksınız. Aileler neden anlaşamıyor? Bunu bahane edip ayrılabilirsinşz bence

Ben dugunume 10 gun kala nişan atmaya kalktim ama nisanlimlaydi sorunum ailesyle degil ve aile apartmanindayim. 2 sene oldu evleneli 6 ayim zor gecti kaynanam kavgalarda oglunu tutsaydi coktan bosanmistim suan bi sorunumuz yok sukur, bizim yeme icme ayri kaynanamin habersiz gelmez iyi dusun derim aile apartmani zordur her ailewbir olmaz. Aileler simdidn bozuksa yarin esinin tarafi yuzundn ailende gelemeyebilir

Aile apartmanına gidiyorum dan sonrasını okumadım. Siz eşya değilsiniz, bağımsız bir yerde özel hayatınızın mahremiyetini koruyacak bir yuva açamayacak adamla evlenmeyin. Evet orada; neden bugün uğramadın, aç kapıyı ben geldim, misafir geldi hadi hizmete gel, suratın niye asık, annem yemek yapmış ben onda yiyeceğim gibi şeyler olacak. Daha da fazlası..Allah korusun melek de olsalar aile apartmanı mı tövbe! Bakın eşinizin her şeyi ailesine anlatan olgunlaşmamış yönünden bahsetmiyorum bile.. Diğerleri yeter de artar ayrılmanız için. Ya da başka yerde yuva kurmak için.

+++++

Ben kadının da erkeğin de ailesi ile aynı şehirde olunmasına bile karşıyım, iki aileden de uzakta olunması en güzeli(yeni yuva kurarken en azından) , ilerde belki değişir durum.

Bir de bir erkek her daim, hayat arkadaşım dedigi kişinin yanında olacak , yani kadının hatası varsa bile bunu ailesine yansıtmadan kendileri arasında çözecek. Ailesine hiç bir zaman laf söyletmeyecek, aynı şeyi kadın da yapacak. Bunu yapamayan kişiler evlenince daha beter oluyor.

tam olarak ne yaşanıyor? yani naısl bi kavga yaşandı, siz ne yaşıyorsunuz da ailesine anlatıyor?

Nişanlımın bana verdiği bir sözü tutmadığını nişanlandıktan sonra farkettim. Bir de benden önce yaşanan bir ilişkinin mesajları ortaya çıktı nedense saklıyormuş telefonunda. ben de çıldırdım. Ailelerin anlaşmazlığı ise fikir ayrılığı. Benim ailem daha olgun ve başından beri fazlasıyla uyumlu. Onun ailesi para ve statü odaklı sonradan görme insanlar. Aileler birbirine hakaret edecek kadar tartıştılar nişanlım bitecekse bitsin dedi ama nedense yumuşayıp normal konuşmaya döndüler sonra... Ben çok yıprandım nişanlım da. Ondan soğuyorum resmen. tükettik....

Hem aileler anlasmiyor hem aranizdaki özeli anlatıyor hemde aile apartmanda oturmayi düşünüyorsunuz. Kendinizi yakacaksiniz.. Taaaa burdan belli. Nisanlilik sadece fragman.

Başından nişanlımla oturup konuştum aile apartmanı olmasın diye ve o benimle restleşti. Ben de bana nerede huzur vereceksen orada oturt dedim. Ve inanın huzurumuz yok. Bir gün daireme eşya bırakmaya çıktım kayinvalideye uğramadan dünyayı başıma yıktılar. İnsan bir haber verir merhaba der falan. Ben de evime gidip eşya bırakamayacak mıyım rahatlıkla dedim. ama ben hatalıyı yine tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…