düğünüme 2 hafta kala iyice netleşen ayrılma isteği...

Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
Ikili ilişkilerde herşeyi ailesiyle paylaşmak en büyük sıkıntılardan biri. Olacak iş değil.aile işin içine girdiğinde ki buna eşlerden biri sağlıyor bu durumu zaten.isler oluyo arapsaçı. Riske atmayın kendinizi hele aynı apartmanda kimseyle oturmak istemem kendi ailem dahil. Çok iyi karar vermeniz gereken noktadasınız

Başından nişanlımla oturup konuştum aile apartmanı olmasın diye ve o benimle restleşti. Ben de bana nerede huzur vereceksen orada oturt dedim. Ve inanın huzurumuz yok. Bir gün daireme eşya bırakmaya çıktım kayinvalideye uğramadan dünyayı başıma yıktılar. İnsan bir haber verir merhaba der falan. Ben de evime gidip eşya bırakamayacak mıyım rahatlıkla dedim. ama ben hatalıyı yine tabi.

Her şey gün gibi ortada yol yakınken koşarak uzaklaş...
Şimdiden bunları söylemeleri senin için avantaj kendilerini saklayıp evlendikten sonra da çıkabilirdi gerçek yüzleri ...
Selam vermek zorunda değilsin evlendiğinde üç nin evinden çıkamazsın bütün hizmeti gördürürler artık.

Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?

Düğününe 10 gün kala ayrılık yaşamış biri olarak korkma derim. Eğer deli divane aşık değilsen, içinde ciddi şüphelerin varsa ayrılıktan korkma. Çünkü bu sorunların 10 kat fazlasını yaşayacaksın evlenince. Adam değişmeyecek ki. Ben evli değilim ama evliliğin eşiğinden döndüm. Nişanlıyken ufak görünen sorunlar bile evlilikte problem olabiliyor. Ki sen güven sorunundan bahsetmişsin. Bu ciddi bir problem. Nişanlın daha şimdiden her şeyi ailesine taşıyorsa evlenince her sorunu ailesine taşıyacak. Ailesi seni kötü bilecek. Çünkü kendini haklı çıkaracak şekilde anlatacak her şeyi. Sen kendini sahipsiz gibi hissedeceksin. Eşine her zaman tedbirli davranacaksın. Bunları iyi düşün derim.

Eğer içinden bir kere bile olsun ayrılma düşüncesi geçtiyse ayrıl derim,eğer mutlu ve huzurlu olsaydın kafandan ayrılık düşüncesi geçmezdi. Yol yakınken vazgeçmelisin

• Beğen
Reactions: KV_
Merhabalar,

Neee bunca seyin ustune herseyi anasina yetistiren adama bide ayni apartmanami gdiyon hic huzurunuz kalmaz aslaa

Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor

Bu modelin aynısından bende de vardı. Inan ki bu sadece bu boyutta kalmıyor. Konunun tarafı olmayan birçok insana hesap verir duruma düşüyorsunuz. Korkunçtu:/

Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum

Sanki konuyu ben açmışım, kaç arkadaşım hızla kaç.

Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?

Düzelmez, daha da kötü olur. Eşek kadar adamın karakteri mi değişir? Lütfen ayrılın, tüm samimiyetimle söylüyorum. Ben düğüne 5 gün kala ayrıldım, o zaman daha zor oldu haberi olmadan salona geldi insanlar. Lütfen acilen kurtulun bu insandan.

Normalde bu kadar kesin şeyler söylemek istemem ama cidden aynısını yaşadım. Ailelerimiz anlaşamıyordu ve iki görümce bi kaynananın oturduğu binaya gitmem bekleniyordu. Nişanlıyken bile eve gittiğimde huzursuz oluyordum, BBG evi gibiydi. Ne yapsam biliyorlardı, sanki pencere önünde oturup beni izliyorlardı. Hangi odanın ışığı yanıyor diye takip ediyorlardı, evime aldığım eşyaya kadar yorum yapıyorlardı. Ve hepsine anahtar vermişti geri zekalinin evladı mal değneği. Üstelik benim haberim yokken vermisti. Off aklıma geldikçe deli oluyorum..
Lütfen yapma bu kötülüğü kendine.

Merhabalar,

Canm sana açık ve net bir şekilde söyleyeyim eger gercekten anlaşamıyorsan ve değişir düşüncesi ile sakın evlenme evlilik aşırı derecede zor. Ben değişir düşüncesi ile evlendim ama bugun net bir şekilde anladım ki bu evlilik asla yurumeyecek. Kendi hayatınızı yakmayın. Bazı şeyleri 2 defa hatta bin defa düşünün benim agzım yandı bir kere ve nasıl olcak hiç bilmiyorum.

Ayril ayrilma diyemem ama 1. Kimse degismez. 2. Si aile cok onemli huzur katan da olur huzuru alan da. Hakkinizda hayirlisi olsun

Koşarak uzaklaşın...Yorumları okumadım ama benim de düğün haftamda aileler arasında kavga oldu ben de acaba dedim kına gecesinin olduğu gün eşim beni ikna etti evlenmeye.Şimdi dönüp bakıyorum keşke o gün bitseydi...1yıldır her görüşmemizde kayınvalidem bana laf soktu her görüşmemizde beni kıracak bir şey yaptı.Düğünün Üstüne çok vakit geçmeden hamile kaldım geçtiğimiz günlerde erken doğum yaptım bir kızım oldu bebeğim yoğun bakımdayken yine kavga oldu tarifsiz şeyler yaşıyorum.Kaygınız varsa hiç olmasın

Ayrılmak için en önemli sebepleriniz
1- Aranızda gizli saklı yok.Herkes herşeyi biliyor.
2- Nişanlınla anlaşman yetmez.% 50 eşinle % 50 ailesiyle evleniyorsun.Aile önemli.
3- Aileleriniz anlaşamıyorrrrrrrr....!!!
4-Aile apartmanı off kaç kaç kaç..Evlendiğinde kocacığın anneciğinin sözünden çıkmayacak.Sonra gelip burada boşanmak istiyorum diye konu açarsın.Yol yakınken dön.
Bende aile apartmanındayım ASLAAAAAAAAAA tavsiye etmiyorum.Özel hayat 0.
Kayınvaliden kızım evde uğraşma gelin burada yiyin yemeğinizi gibi meleklikler yapacak sonra bir bakmışsın ev ayrı yeme içme bir. Misafirleri gelecek hizmet edeceksin. Onlar gitmeden evine inemeyeceksin.
Ya öyle bir yazmışsınız ki..
Burda ben bile korktum :))
Konu sahibi benim yorum yapmama gerek yok. Arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
Özellikle herşeyi ailesine anlatması size değer vermediğini gösterir, benim şahsi fikrim bu.
Boşanmaktansa, nişanlıyken ayrılmak daha iyi, elalem ne der diye de, düşünmeyin lütfen.

Nisanlilik bu surecin en berbat donemiymis gercekten. Esas bu donemde taniyorsun. Kendi adima ben bazen kendi kendime dedim acaba gercekten beni mutlu edebilecek mi? Nisanlilik donemim hep dusunmekle gecti. Evlendiik su an icin diyorum ki iyiki evlenmisim. :) eger ki aranizda yasanan en ufak tartismayi ailesine yansitiyorsa bu hic iyi bisey degil. Hele bir erkek bu konuda biraz ketum olmali.

Nisanlilik bu surecin en berbat donemiymis gercekten. Esas bu donemde taniyorsun. Kendi adima ben bazen kendi kendime dedim acaba gercekten beni mutlu edebilecek mi? Nisanlilik donemim hep dusunmekle gecti. Evlendiik su an icin diyorum ki iyiki evlenmisim. :)
Senin icin diyecegim su, eger ki aranizda yasanan en ufak tartismayi ailesine yansitiyorsa bu hic iyi bisey degil. Bir erkek bu konuda biraz ketum olmali.

Merhabalar,

Düzelmez.
Düzelir diyenler bir 10-15 yıl çekiyor.

Ağzı gevşek biriyle aile apartmanında oturmak=intihar

Başından nişanlımla oturup konuştum aile apartmanı olmasın diye ve o benimle restleşti. Ben de bana nerede huzur vereceksen orada oturt dedim. Ve inanın huzurumuz yok. Bir gün daireme eşya bırakmaya çıktım kayinvalideye uğramadan dünyayı başıma yıktılar. İnsan bir haber verir merhaba der falan. Ben de evime gidip eşya bırakamayacak mıyım rahatlıkla dedim. ama ben hatalıyı yine tabi.
Şimdiden yanmışsınız.
Yazık olacak size.

Esimle tanistiktan 2 ay sonra nisanlandim 6 ay sonrada evlendik.bu sure boyunca tek bi sefer bile kavga etmedik hic bir kucuk sorun bile olmadi aramizda.buna ragmen evlenince sorunlar yasadik her evlilikte oldugu kadar.sizinki simdiden boyleyse evlenince kim bilir neler olur.ayy heel bide aile apartmaniysa tam intiharlik.eltimle ayni sitedeydik mesafe koyana kadar canim cikti.bide sizinki ayni apartman.

• Beğen
Reactions: KV_
Yani birakmaniz icin o kadar sey varki.daha bi merhaba demediniz diye bunu yapanlar siz eve misafir cagirdiginiz gibi gelirler.istediginiz rahatlikta olamazsiniz catkapi gelirler.bunlari cok iyi dusunun

Merhabalar,

Aileleri salla ama sizin özelinizi ailesine yansıtması... benim için ayrılma sebebi. Gerisini okumadım zaten

Merhabalar,

Böyle konularda olumsuz yorum yapmayı sevmem ama yok,değişmiyor,katlanarak çoğalıyor ve evlenmeseydin deyip çıkıyorlar işin içinden

Back
X