Nişanlınızın bu durumda bile ne kadad basiretsiz olduğu anlaşışıyor. Kendi parasıyla yaptığı evi nasıl bırakabiliyor? Ama siz boşverin kim ne yaparsa yapsın. Dediğim gibi kesinlikle eşyalarınızı bırakmayın.Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Herkes bunları söylüyor ama benim canım cok yanıyor emeklerime üzülüyorum ceyizim cıkacaktı pazar günü koliler duruyor öyle suan onlara bakıp aglıyorum
Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Yahu eltin istediği yere geçsin, boşver... bende nişan attım, şimdi evli çocukluyumAynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Bak cnm cok ağır bir durum üzülme desekte bos ama inan şükret haline ilerde daha cok cekecektin onlardan belli ki .. kim olsa senin yaptığını yapardı emin ol allahh yardımcın olsunÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Azıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dediNişanlınızın bu durumda bile ne kadad basiretsiz olduğu anlaşışıyor. Kendi parasıyla yaptığı evi nasıl bırakabiliyor? Ama siz boşverin kim ne yaparsa yapsın. Dediğim gibi kesinlikle eşyalarınızı bırakmayın.
Herkes bunları söylüyor ama benim canım cok yanıyor emeklerime üzülüyorum ceyizim cıkacaktı pazar günü koliler duruyor öyle suan onlara bakıp aglıyorum
Daha ne canim. Baban haklı. Anne babalar cogu zaman haklıdırBen bana yapılanlara çektim bana herşeyimi zehir etti ama aileme bişey demedim. Aileler tartısınca iş benden cıktı. Babam her kararının arkandayım ama bu kadın sana hayatı zehir eder sonra bana gelirsen ben demiştim derim dedi
Şu an her şey daha taze olduğu için sağlıklı düşünememen normal ama sonradan pişman olmamak için git ve o evden iğneden ipleğe ne aldıysan geri al. İnan bana için biraz soğuyunca bu sefer de eltim benim aldığım eşyaları kullanıyor, buna dayananıyorum diye konu açarsın.
Kesinlikle bu görüşe ben de katiliyorumSakin okun. Nişanı atmakla iyi yapmışsınız. 2 hafta var daha .. Eğer sizi gerçekten seviyorsa nişanlınız, irtibata geçer ve ailecek özür dilerler. Dilemezlerse doğru kişi değilmiş zaten.
Niye sat diyorsunuz? Lütfen gidip alın eşyalarınızı. Kullanmasam bile onlara yar etmem, fakir fukara öğrenci sevindiririm daha hayra geçer.Azıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
Şu an böyle hissetmeniz çok normal.Hayat bitmiş gibi gelecek size.Ancak unutmayın ki hiçbir acı sonsuza dek sürmez.Öncelikle ölmeyi çıkarın aklınızdan.Hiçbir varlık için kendinizden asla vazgeçmeyin.Biliyorum bu acıya katlanmak bazen inanılmaz zor olabiliyor ama inanın geçecek bunlar.Her olayda bir hayır vardır elbet belki de böylesi daha iyi olacak sizin için.Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Azıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?