Düğünüme 2 hafta kalmıştı

Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Nişanlınızın bu durumda bile ne kadad basiretsiz olduğu anlaşışıyor. Kendi parasıyla yaptığı evi nasıl bırakabiliyor? Ama siz boşverin kim ne yaparsa yapsın. Dediğim gibi kesinlikle eşyalarınızı bırakmayın.

Herkes bunları söylüyor ama benim canım cok yanıyor emeklerime üzülüyorum ceyizim cıkacaktı pazar günü koliler duruyor öyle suan onlara bakıp aglıyorum

inan evlenip sonra o kurduğun yaşadığın yuvadan ayrılmak daha zor.
simdi üzüleceksin ama sonra şükredeceksin haline.
belli ki nisanlin ailesinin sözünden çıkamıyor. bu bölümdeki dertleri bir oku oturup, aileler bu yüzden dağılıyor çoğunlukla.

Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet

ne ahı ne? git eşyalarını çıkar o evden. hanımlık yaptıkça üzerine gelirler insanın. bi ah ettim ile olacak iş mi o? siz ne aldıysanız neyde bir kuruşluk bile hakkınız varsa gidin alın. ağlayıp zırlayınca kimse kimseye üzülmüyor. hakkınızı yedirmeyin. dağılan eve geçip oturmaya utanmayan elti olacak kekomançiye kalacağına gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerinizle verirsiniz sizin ihtiyacınız yoksa bile.

Yahu eltin istediği yere geçsin, boşver... bende nişan attım, şimdi evli çocukluyum herşey gelir geçer, sen eşyalarını kurtarmaya bak. Kimsede toplu iğneni bile bırakma kuzucum... her şey gönlünce olsun

Yahu bu toplumun gelenek göreneği artık işlevsiz. Ortalıkta çok büyük kriz var, insanların alım güçleri çok azaldı. Madem kv bi şey yapmak istemiyor, nişanlınla ikiniz her şeyi asgari tutarda yaparak karşılasaydınız masrafları. Zaten düğün yapacak bütçeniz, işiniz falan yoksa evlenmeyin.

Bak cnm cok ağır bir durum üzülme desekte bos ama inan şükret haline ilerde daha cok cekecektin onlardan belli ki .. kim olsa senin yaptığını yapardı emin ol allahh yardımcın olsun

Azıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi

Herkes bunları söylüyor ama benim canım cok yanıyor emeklerime üzülüyorum ceyizim cıkacaktı pazar günü koliler duruyor öyle suan onlara bakıp aglıyorum

Şu an her şey daha taze olduğu için sağlıklı düşünememen normal ama sonradan pişman olmamak için git ve o evden iğneden ipleğe ne aldıysan geri al. İnan bana için biraz soğuyunca bu sefer de eltim benim aldığım eşyaları kullanıyor, buna dayananıyorum diye konu açarsın.

Agla rahatlarsin canim benim ama tek ayrilan sen degilsin ki. Belki böylesi hayirlidir. Inan bana gecer sadece zamana ihtiyacin var.

Daha ne canim. Baban haklı. Anne babalar cogu zaman haklıdır

Söylediklerinde haklisin.

Niye sat diyorsunuz? Lütfen gidip alın eşyalarınızı. Kullanmasam bile onlara yar etmem, fakir fukara öğrenci sevindiririm daha hayra geçer.

Eskiden olanlar neydi ki? Yani profili gizli üyeler bir "acaba" oluşturuyor bende.

Geçmeyen hiç bir üzüntü yok hayatta. Tabiki unutacaksiniz.

Şu an böyle hissetmeniz çok normal.Hayat bitmiş gibi gelecek size.Ancak unutmayın ki hiçbir acı sonsuza dek sürmez.Öncelikle ölmeyi çıkarın aklınızdan.Hiçbir varlık için kendinizden asla vazgeçmeyin.Biliyorum bu acıya katlanmak bazen inanılmaz zor olabiliyor ama inanın geçecek bunlar.Her olayda bir hayır vardır elbet belki de böylesi daha iyi olacak sizin için.

Hayırlı başınız varmiş bence.Simdiden böyle sessiz kalan adamdan ileride nasil bir koca olurdu sizce?? Dünyanin sıkıntısını cekerdiniz.Hele bir de cocuk olsaydi eyvah eyvah yani.Nisanliniz sizi cok seviyorsa ,istiyorsa,kendi ayaklaklari üzerinde duran bir birey ise mutlaka arar.Yok degilse yolu acik olsun zaten.Şimdi uzulursunuz ama zaman gecince anliycaksiniz böyle pısırıklarla olmayacagini

anasına, erkek kardeşinin karısına laf geçiremeyen adam evdeki üç kuruşluk eşya ile fikrini değiştirmek için çabalıyor.. nişanı atmana bir olumlu tik daha sana..
eşyalarını sakın bırakma vala aşırı sinirlendim bu sülaleye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…