Düğünüme 2 hafta kalmıştı

Eskiden olanlar neydi ki? Yani profili gizli üyeler bir "acaba" oluşturuyor bende.

Geçmeyen hiç bir üzüntü yok hayatta. Tabiki unutacaksiniz.
Burada actıgım bi konu yok o mevzularla alakalı
Ufak tefek konular işte cuma günleri aramıyormuşum hayırlı cumalar demiyormuşum

İnanın ki altın esya mevzusu degil benim ailemin herşeye sessiz kalmasından kaynaklı herşey. Onu da siz alın bunu da siz alın sürekli bu şekilde davrandılar ailem benim için herşeye tamam dedi. Ama kaynanam dozunu arttırdı.
Nişanlımla tek sorunumuz annesiydi. 5 defa kavga ettiysek 5inin sebebide oydu. Ama o nerde durması gerektigini bilemedi. Haklıyı haksızı göremedi.

Yani ben anlamakta zorlanıyorum. Burada olayların ayrıntısı hakkında hiç bir bilgi yok. Hurra küfür kıyamet girişiyor millet. Yok hepsi üyeyi ayrıntılı taniyorsa bilemem. Bir ayrıntısını öğrenelim, yapıcı bir yol göstereyim diyen çok az.

o aldıklarını kendi evinize getirin yada başkalarına dağıt ama onlara bırakma ucuz yırtmışsın

Şaka gibi tek mesele annemin alırız biz demesi üstten üstten söylemiş zoruna gitmiş. Bir sürü laf söyledi bana kalsa ben kına yapmam kınayı yapmak istiyorsanızda 1 kuruşum gecmez size dedi

Burada actıgım bi konu yok o mevzularla alakalı
Ufak tefek konular işte cuma günleri aramıyormuşum hayırlı cumalar demiyormuşum
Iyi ama bunlar sorun olsa bile çok önemli değil ki. Orta yol bulunurdu. Çok kötü şeyler oldu demissiniz. Yani ne söylediler birbirlerine? Cumaları aramıyor diye sinkaf dümdüz mu gittiler? Siz biraz konuları açın uzun uzun. Ilk mesajı editleyin biz de yol göstermeye çalışalım.

altın, para, pul mevzusu hallolacak mevzu da nişanlısının daha şimdiden hiç sahip çıkmaması az çok fikir vermiyor mu gelecek hakkında?

eltisini yerlestiriyorlarmis hemen evine, dün 1 bugün 2. normal mi sizce bu?
nisanlisinin tek soyledigi de evini birakmasaydin o zaman. oh ne güzel hayat.

Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Size ait olan ne varsa alin o evden. Neden birakasiniz ki? Esyalara da ufak ufak zararlar verirdim ben olsam. Hayrini goremesinler

Ne basiretsiz adammış nişanlınız.
Hiç mi müdahale de bulunmaz, herkesi susturmaz insan, sahip çıkmaz.
Onunla yola çıkılmazmış, bunu anladınız sanırım.
Allah kalbinize ferahlık versin, unutursunuz, bir gün şükür bile edersiniz elbet.

Eşyalarınızı bırakmayın demek istedim.
Eltinizi de Allah bildiği gibi yapsın. Kayınvalideniz olacak kadını da.
Bir iğnenizi dahi bırakmayın evde.
Laf olsun diye değil, gerçekten 1 tane iğne dahi kalmasın.
Terbiyesiz görgüsüzler.

İnanın kafam yerinde degil ben ne oldu anlamadım kınadan acıldı konu benim cuma günleri aramamdan devam etti. Sesler yükseldi annem de hiç bişeye elinizi atmadınız zaten 1 mobilya takımı bi mutfak masası aldınız dedi o da begenmiyosan kızını zengin kocaya ver siZe villa döşesin dedi. Bende nişanlımla konustum bunları hiç tepki göstermedi boşver annem biraz sinirli alttan alın dedi. Bende babamla konustum istemiyorum ayrılıcam dedim ve ayrıldık hersey bundan ibaret 1 kere aradılr o da nişanda taktıkları bilezik ve kolye içib

Şaka gibi tek mesele annemin alırız biz demesi üstten üstten söylemiş zoruna gitmiş. Bir sürü laf söyledi bana kalsa ben kına yapmam kınayı yapmak istiyorsanızda 1 kuruşum gecmez size dedi
Bak guzel kardesim sen benim en kucuk kardesimden bile kucuksun. Böyle parça parça olmaz. Mesela kin ayi sizin orada kim yapar? Biz de kız tarafı yapar. Mesele sadece buysa kadın haklı o zaman. Böyle parça parça bir sey anlayamayız. Onun için sakinles ilk mesajı editle ayrıntıların tamamını ver biz de deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışalım. Bir nefes al, bir kahve yap. Sakinles kafanı bir topla. Ölümden başka her şeye çözüm var hayatta.

alttan alacaklarmış, oldu bir de özür dilesinler.

Eltim zaten beni hiç sevmedi üniversite okudum ögretmenim diye gıcık oldu. Ona ne alıncakta bana da alıncak dedi hepte öyle oldu.. ona evini yenilemesi için para verdiler şimdi o benim evime gecicek ben ona düzdüm o evi

vallaha ucuz kurtulmussunuz ! Üzülmeyin eger Nisanliniz sizi gercekten seviyorsa Ailesini karisina alir tüm bui olanlardan sonra. Acikcasi öyle Kaynanayi düsman basina bile dilemem. Evdede aldiginiz nekdar esya varsa hepsini toplayin da elticigiiz ücün birini alsin.

Gidin babanızla, alın eşyalarınızı.
Her ne yaşandıysa yaşandı, çiftlerin arasında bir sorun yoksa düğüne 2 hafta kala kimse böyle ara bozmaz.
Kayınvalideniz anneliğini sorgulasın.
He eğer nişanlınızla bir derdiniz olsaydı düğüne 2 gün kala ayrılmak bile normal olurdu. Ama bu şekilde 3. Şahıslar karıştırmış ortalığı.. Adam da durun siz ne yapıyorsunuz demediyse yapacak birşey yok.
Size Allah sabır versin, bu acınız hafiflesin diyorum.

benim gibi 9 sene evli olsaydın ne olacaktı ? Aramadımı seni hic onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…