Eşyalar sizin adınıza ise gidin alın makbuzlari çağırın cilingiri alın çıkın. Mukavemet olursa çağırın polisi makbuz da var ise elinizde bırakmayın eşyanızı.Eltim zaten beni hiç sevmedi üniversite okudum ögretmenim diye gıcık oldu. Ona ne alıncakta bana da alıncak dedi hepte öyle oldu.. ona evini yenilemesi için para verdiler şimdi o benim evime gecicek ben ona düzdüm o evi
Her işte bir hayır vardır sen bırak evi eşyayı o hayrı görmeye çalış.Ben nişan atacaktım ki sözlü olarak bitirdik akşamına barıştık kv orada gerçek yüzünü gösterdi ben durumu fark ettim ama eşim hiç bir şeyimiz karışmayacak dedi akşamına barıştık düğünümüz falan oldu ama inan evliliğimin 2 yılı bana cehennem oldu kan kustumm kv her kavgamizda oğlum oğlum oldu yanımdaymış gibi karşımda oldu kocamdan çok o anlarda onla kavga ettik tartıştım anlatsam roman olur ama ben zaten o nişan atılacağı gün bir şeyleri görmüştum şerdeki hayra gözlerimi kapatmıştım.Bende suçluydum bile bile lades son olayda konularima bak görürsun tam bosanacagimiz zaman eşim adam oldu şimdi annesi gerimizde az da olsa annesinin kötüsünü de görüyor iyi kötü huzuru bulduk ama nelerden sonra...Sen üzülmeyi bırak Allah a sığın eğer kaderinde varsa zaten o döner dolaşır seni bulur ama yoksa rabbim seni koruyordur bir şeylerdenÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Nişanda takılanlar sende kalabilir normal şartlarda böyledir . Yani senin o evde aldığın eşya mobilya varken iki gram altının peşine düşmeye de utanmıyorlar. Aynı şey bizim ailede olsa abartmıyorum o ev cenaze evi gibi olurdu değil ki eltiyi oturtmak kimse o evin kapısını açamazdı üzüntüden. Bir yakınım (erkek) eşiyle sorun yaşadı kız çıktı gitti , dolabında bozulacak şeyler vardı kokmasın diye onları boşaltmaya girdik ama yerin dibine geçtik . Ne ayıp yaptıklarıİnanın kafam yerinde degil ben ne oldu anlamadım kınadan acıldı konu benim cuma günleri aramamdan devam etti. Sesler yükseldi annem de hiç bişeye elinizi atmadınız zaten 1 mobilya takımı bi mutfak masası aldınız dedi o da begenmiyosan kızını zengin kocaya ver siZe villa döşesin dedi. Bende nişanlımla konustum bunları hiç tepki göstermedi boşver annem biraz sinirli alttan alın dedi. Bende babamla konustum istemiyorum ayrılıcam dedim ve ayrıldık hersey bundan ibaret 1 kere aradılr o da nişanda taktıkları bilezik ve kolye içib
Üzülmen çok doğal anlıyorum fakat kadın şimdiden kapris yapmaya başlamış yok cumaları aramiyor yok kuruyemisi almayız belli problemli kadın bu kadın seni çok boğar şu an nişanlınin tavrı çok önemli seni gerçekten seviyorsa harekete geçecektir geçmiyorsa zaten kurtulduğuna şükret. Bu arada tekrar birleşmezseniz eşyalarını evde bırakma sakinBurada actıgım bi konu yok o mevzularla alakalı
Ufak tefek konular işte cuma günleri aramıyormuşum hayırlı cumalar demiyormuşum
Zaten yine annem suçlu oldu. Bizim taraf sen cok taviz verdin diye üstüne gidiyor karşı taraf sorunu cok cıkardı diye. Bende anneme cekmişim kadersizim işteAy Ilaydacigim ne ölmesi kız. Bırak sal ipini gitsin. Agla ağla üç gün üç ay. Bir ömür boyu ağlamaktansa...
Eski konularından biliyorum seni. Annen kaynanasını, kaynanasının kardeşini kocasını bakan insan . Kabalık, küstahlık varsa kv adayındadır.
Vallahi üzülme başına gelen en kötü şey bu olmus olsun. Daha kimler kimler çıkar karşına.
Siz yine annenle bir tatile çıkın. Hava değişimi iyi gelir.
Aldım verdim oynamıyorsunuz ki koskoca insanlar.Zaten yine annem suçlu oldu. Bizim taraf sen cok taviz verdin diye üstüne gidiyor karşı taraf sorunu cok cıkardı diye. Bende anneme cekmişim kadersizim işte
Gun gelecek allahim iyi ki olmamis diyeceksiniz. Bu sozumu unutmayin.Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Neden aldığın eşyaları onlara bıraktın git söke söke al.Neden başkasına yar ediyorsun ne demek eltin geçecek şaka gibi kimin içi alır kimsede vicdan yok mu?Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
hemen hemen aynısı arkadaşımın başına geldı burada paylaştım bende olayı çok çok özetleyip bacım çok geçmiş olsun ağlama lütfen ''bizim şer bildiklerimizde muhakkak hayr vardır'' inan onlar mahkemelik oldular...Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
kız niye hakkini bırakıyorsun. her ne aldiysan oraya git geri al hepsini.
ne ahı ne? git eşyalarını çıkar o evden. hanımlık yaptıkça üzerine gelirler insanın. bi ah ettim ile olacak iş mi o? siz ne aldıysanız neyde bir kuruşluk bile hakkınız varsa gidin alın. ağlayıp zırlayınca kimse kimseye üzülmüyor. hakkınızı yedirmeyin. dağılan eve geçip oturmaya utanmayan elti olacak kekomançiye kalacağına gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerinizle verirsiniz sizin ihtiyacınız yoksa bile.
anasına, erkek kardeşinin karısına laf geçiremeyen adam evdeki üç kuruşluk eşya ile fikrini değiştirmek için çabalıyor.. nişanı atmana bir olumlu tik daha sana..
eşyalarını sakın bırakma vala aşırı sinirlendim bu sülaleye..
İnanın ki altın esya mevzusu degil benim ailemin herşeye sessiz kalmasından kaynaklı herşey. Onu da siz alın bunu da siz alın sürekli bu şekilde davrandılar ailem benim için herşeye tamam dedi. Ama kaynanam dozunu arttırdı.
Nişanlımla tek sorunumuz annesiydi. 5 defa kavga ettiysek 5inin sebebide oydu. Ama o nerde durması gerektigini bilemedi. Haklıyı haksızı göremedi.
Size ait olan ne varsa alin o evden. Neden birakasiniz ki? Esyalara da ufak ufak zararlar verirdim ben olsam. Hayrini goremesinler
Kusura bakmayın ama hakkınızı pek savunabilen biri gibi gelmediniz bana hala ben düzmüş oldum elti kişisine evi diyorsunuz. E gidip alsanıza eşyalarını çağır bir çilingir açtır taşı eşyaları ver birine ya da sen kullan ne yapmak istiyorsan. Ne münasebet senin aldigin eşyayı kullanacak. Sen cesaret edemiyorsan ailen gidip alsın.
eşyalarınızı alın varsa faturaları sakında atmayın ...
Neden aldığın eşyaları onlara bıraktın git söke söke al.Neden başkasına yar ediyorsun ne demek eltin geçecek şaka gibi kimin içi alır kimsede vicdan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?