Düğünüme 2 hafta kalmıştı

Benim anlamadigim anneniz tamam biz aliriz dediyse neyin tartismasi cikti peki? Tartismayi detayli dinlemek isterdim.
Kv de az degil. Simdiden boyle yapiyorsa sonrasini dusunemiyorum.
Nişanliniz da galiba ana quzusu.
İyi kurtulmussunuz, sevinin ...

Eşyalar sizin adınıza ise gidin alın makbuzlari çağırın cilingiri alın çıkın. Mukavemet olursa çağırın polisi makbuz da var ise elinizde bırakmayın eşyanızı.

Her işte bir hayır vardır sen bırak evi eşyayı o hayrı görmeye çalış.Ben nişan atacaktım ki sözlü olarak bitirdik akşamına barıştık kv orada gerçek yüzünü gösterdi ben durumu fark ettim ama eşim hiç bir şeyimiz karışmayacak dedi akşamına barıştık düğünümüz falan oldu ama inan evliliğimin 2 yılı bana cehennem oldu kan kustumm kv her kavgamizda oğlum oğlum oldu yanımdaymış gibi karşımda oldu kocamdan çok o anlarda onla kavga ettik tartıştım anlatsam roman olur ama ben zaten o nişan atılacağı gün bir şeyleri görmüştum şerdeki hayra gözlerimi kapatmıştım.Bende suçluydum bile bile lades son olayda konularima bak görürsun tam bosanacagimiz zaman eşim adam oldu şimdi annesi gerimizde az da olsa annesinin kötüsünü de görüyor iyi kötü huzuru bulduk ama nelerden sonra...Sen üzülmeyi bırak Allah a sığın eğer kaderinde varsa zaten o döner dolaşır seni bulur ama yoksa rabbim seni koruyordur bir şeylerden

Nişanda takılanlar sende kalabilir normal şartlarda böyledir . Yani senin o evde aldığın eşya mobilya varken iki gram altının peşine düşmeye de utanmıyorlar. Aynı şey bizim ailede olsa abartmıyorum o ev cenaze evi gibi olurdu değil ki eltiyi oturtmak kimse o evin kapısını açamazdı üzüntüden. Bir yakınım (erkek) eşiyle sorun yaşadı kız çıktı gitti , dolabında bozulacak şeyler vardı kokmasın diye onları boşaltmaya girdik ama yerin dibine geçtik . Ne ayıp yaptıkları

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama hakkınızı pek savunabilen biri gibi gelmediniz bana hala ben düzmüş oldum elti kişisine evi diyorsunuz. E gidip alsanıza eşyalarını çağır bir çilingir açtır taşı eşyaları ver birine ya da sen kullan ne yapmak istiyorsan. Ne münasebet senin aldigin eşyayı kullanacak. Sen cesaret edemiyorsan ailen gidip alsın.

Burada actıgım bi konu yok o mevzularla alakalı
Ufak tefek konular işte cuma günleri aramıyormuşum hayırlı cumalar demiyormuşum
Üzülmen çok doğal anlıyorum fakat kadın şimdiden kapris yapmaya başlamış yok cumaları aramiyor yok kuruyemisi almayız belli problemli kadın bu kadın seni çok boğar şu an nişanlınin tavrı çok önemli seni gerçekten seviyorsa harekete geçecektir geçmiyorsa zaten kurtulduğuna şükret. Bu arada tekrar birleşmezseniz eşyalarını evde bırakma sakin

Ay Ilaydacigim ne ölmesi kız. Bırak sal ipini gitsin. Agla ağla üç gün üç ay. Bir ömür boyu ağlamaktansa...

Eski konularından biliyorum seni. Annen kaynanasını, kaynanasının kardeşini kocasını bakan insan . Kabalık, küstahlık varsa kv adayındadır.
Vallahi üzülme başına gelen en kötü şey bu olmus olsun. Daha kimler kimler çıkar karşına.
Siz yine annenle bir tatile çıkın. Hava değişimi iyi gelir.

Zaten yine annem suçlu oldu. Bizim taraf sen cok taviz verdin diye üstüne gidiyor karşı taraf sorunu cok cıkardı diye. Bende anneme cekmişim kadersizim işte

Zaten yine annem suçlu oldu. Bizim taraf sen cok taviz verdin diye üstüne gidiyor karşı taraf sorunu cok cıkardı diye. Bende anneme cekmişim kadersizim işte
Aldım verdim oynamıyorsunuz ki koskoca insanlar.
Nerede nasıl hareket edilir edep adap nedir bilmiyorlarsa annen ne yapsın.
Özünde böyle insanlarsa olmadığı hayır.
Annen güç mücadelesine girip dayatma mi yapmalıymış.
Tatlım kızma ama sanki bir gonulsuzluk var ortada.
Nişanlın da süreci yönetememiş.

Gun gelecek allahim iyi ki olmamis diyeceksiniz. Bu sozumu unutmayin.

Belki ileride daha kotu olacakti. Hayirlisi olsun. Tabii ki uzulursunuz, yikilmis hissedersiniz cok dogal ama bi yerden devam etmek gerekiyor. Nasil olsa ölüp gidicez. Ne bu dertler kalici ne de biz...

Ne kendini öldür ne de başkasını.
Önce bir psikoloğa git, kafanı toparla. Belli ki iyi değilsin.
Bir de sakın elinin o eve geçmesine izin verme. Kendi eşyalarını al onlarınkini bırak. Yedirme çöpünü bile.

Geçmiş olsun.. Kesin bir daha barışmayacaksan o evdeki eşyaları al durumu iyi olmayan birine düğün hediyesi et.. Bir tane kına çerezine olay çıkarmışlar. Nişanlın da bişey demiyorsa zaten olmazmış..

Neden aldığın eşyaları onlara bıraktın git söke söke al.Neden başkasına yar ediyorsun ne demek eltin geçecek şaka gibi kimin içi alır kimsede vicdan yok mu?

hemen hemen aynısı arkadaşımın başına geldı burada paylaştım bende olayı çok çok özetleyip bacım çok geçmiş olsun ağlama lütfen ''bizim şer bildiklerimizde muhakkak hayr vardır'' inan onlar mahkemelik oldular...

kız niye hakkini bırakıyorsun. her ne aldiysan oraya git geri al hepsini.
Size ait olan ne varsa alin o evden. Neden birakasiniz ki? Esyalara da ufak ufak zararlar verirdim ben olsam. Hayrini goremesinler
eşyalarınızı alın varsa faturaları sakında atmayın ...
Neden aldığın eşyaları onlara bıraktın git söke söke al.Neden başkasına yar ediyorsun ne demek eltin geçecek şaka gibi kimin içi alır kimsede vicdan yok mu?

Hepsine katiliyorum. Sakin senin aldigin esyalari onlara yar etme. Geri veremiyorsan satamiyorsan kapinin önüne cikar yak ama birakma onlara sakin.

Daya kapıya nakliye arabasını me varsa eşyan hepsini topla bir çöpünü bile bırakma. Sonra ellerini aç dua et böyle bir adamdan kurtuldum die. Evlenince kimbilir neler olcakdı düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…