- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi Milamila9494
-
gelinlikçinn adını da paylaşır mısınız ? kadıköy de çok gelinlkçi var bende bakıyorumdaGelinlik benim de çok önemli değil dediğim birşeydi. Gel gör ki Provada ağladım. Çünkü kadın bir kolu dar yapmıştı. Hareket edemiyordu o kolum. Tekrar yapmak yerine kolu ortadan kesip ek yapmış. Üstelik yine dar ve dikiş izleri var. Nişanlımı çağırdım. Kolu yeniden tül alıp baştan diktiler. Saat akşam 10 da çıktık. 500 TL eksik ödeme yaptık. Nişanlama hiç para verme dedim ama verdi. Kadıköyde bu gelinlikçi.
Yani demem o ki gelinlikte sorun yaşamak adettenmiş
Özelden yazayım. Yazamadım özel mesaj. Şöyle söylim ismi sadece rakam. 15 - 30 gibigelinlikçinn adını da paylaşır mısınız ? kadıköy de çok gelinlkçi var bende bakıyorumda
gelinlkçiler caddesi pasajı gibi bi yerde mi?Özelden yazayım. Yazamadım özel mesaj. Şöyle söylim ismi sadece rakam. 15 - 30 gibi
Nişanı kız tarafı yapmıyor mu? Bence en doğrusu evlenecek çiftin kendi yapması ama madem ailelere yıkılacak nişanı sizin ailenizin üstlenmesi gerekmez miydiÖylemi diyosunuz. Ya milletin lafindan da biktim simdi o kuafor diyince herkes oooo o hengamede oraya mi gidilir bilmem ne dicek sussam gonul razi degil goz gore gore cirkin olcam. Bilmiyorum.
Altin konusunda da inat ettim vermicem cunku nisanda da nisanlma kredi cektirip ona yaptrmislar nisani zahmet olmazsa anne baba olarak biseyler yapsinlar. Benim ailem de bilezik falan istemiyoruz dedi zTen biz her turlu kolayligi sagladik onlara hatta durum yoksa bi sene sonraya atalim dedik dugunu. Kendileri israr kiyamet kac kere gelip.gittiler biz herseyi yapcaz diye meger altinlarmis planlari.
Gelinlik her kiza yakisir ama makyaj sac bas konusunda taviz verme. Ve bu senin gunun ablan.dahi olsa.lafini esirgeme.sakayla karisik soyle.abla sen.mi.evleniosn ben mi belli degil gibi. Hos isteyen istedigi kadar suslensin rolunu calmaya calissin nasilsa.basarili olamicak. Sahsen ben gelinden daha suslu.birini gorunce gelini kiskanmis diorm hic yakismams gelin daha guzel diorm. Olmuo yani komik duruo onlarin susu.pusu yuzune guzelsin.deselerde.icten ice kiniyorlar.emin ol.Hanimlar merhaba dügünüme iki hafta kaldi stres hat safhada. Bide stresimi arttiran seyler var tabi. Mesela kuaförü ben baska ilceden sectim yaklasik 30 40 dk sürüyo gitmesi ama eminim güzel olcagina baya takip ediyorum arastrdim.. randevu almistim ama ablam annem dugun gunu oraya mi gitceksiniz yakinlardan sec diyince iptal ettirdim. Nisanlim da butun sene ben seni istedigin kuaföre gotururum bunlari takma diyodu simdi o gün oraya gidemeyebiliriz demeye basladi ona da ayri sinir oldum.
Kendi ilcemde bi kuaför sectim ama makyajlari berbat yani kendi de acik acik söylüyo zaten ben pro makyaj yapmiyorim diye.. simdi ben napicam bilmiyorumgöz göre göre cirkin bi gelin olmaya gidiyorum. Makyajimi kendim yapip sadece basimi mi ona yaptrsam diyorum.
Bide ablam problemi var gitti dugune kendine nisanlik gibi bi abiye aldi annem ilk gorunce tepkisi zaten ^bizimki gelinden daha guzel oldu^ oldu.. bide ben abarti bence dedigim zaman herkese sorup onaylatiyo bu guzel degilmi diye sinir katsayim 5 e cikiyo resmen kabarik tarlatanli bi abiye dusunun
Bide ustune sectigi modeller hep gelin basi. Kuaför söyledi bu gelin basi buna ekstra ücret aliriz diye gülermisin aglarmisin. Ya en güzel günumde neden ben degil de baskalari öne cikiyoki?
Gelinligim zaten ayri problem ucuz olsun diye kaynananin baskisiyla aldik kiraladik yani. Gercekten hepiniz Allahinizdan bulun diyesim geliyo.ha bide kaynanam altinlari alcakmis döktüm icimi bari bunu da söylüyüm. Asla vermicem o ayri annem ver huzurun bozulmasin diyo ona da sinir krizine giriyorum yani yalnizim. Arkmda kimse durmuyo herkes bana dur yapma demekle mesgul.
Çevrenizde sizi önemsemeyen bir tane bile insan yok. Ama siz onlar için kendinizi ateşe atıyorsunuz.Hanimlar merhaba dügünüme iki hafta kaldi stres hat safhada. Bide stresimi arttiran seyler var tabi. Mesela kuaförü ben baska ilceden sectim yaklasik 30 40 dk sürüyo gitmesi ama eminim güzel olcagina baya takip ediyorum arastrdim.. randevu almistim ama ablam annem dugun gunu oraya mi gitceksiniz yakinlardan sec diyince iptal ettirdim. Nisanlim da butun sene ben seni istedigin kuaföre gotururum bunlari takma diyodu simdi o gün oraya gidemeyebiliriz demeye basladi ona da ayri sinir oldum.
Kendi ilcemde bi kuaför sectim ama makyajlari berbat yani kendi de acik acik söylüyo zaten ben pro makyaj yapmiyorim diye.. simdi ben napicam bilmiyorumgöz göre göre cirkin bi gelin olmaya gidiyorum. Makyajimi kendim yapip sadece basimi mi ona yaptrsam diyorum.
Bide ablam problemi var gitti dugune kendine nisanlik gibi bi abiye aldi annem ilk gorunce tepkisi zaten ^bizimki gelinden daha guzel oldu^ oldu.. bide ben abarti bence dedigim zaman herkese sorup onaylatiyo bu guzel degilmi diye sinir katsayim 5 e cikiyo resmen kabarik tarlatanli bi abiye dusunun
Bide ustune sectigi modeller hep gelin basi. Kuaför söyledi bu gelin basi buna ekstra ücret aliriz diye gülermisin aglarmisin. Ya en güzel günumde neden ben degil de baskalari öne cikiyoki?
Gelinligim zaten ayri problem ucuz olsun diye kaynananin baskisiyla aldik kiraladik yani. Gercekten hepiniz Allahinizdan bulun diyesim geliyo.ha bide kaynanam altinlari alcakmis döktüm icimi bari bunu da söylüyüm. Asla vermicem o ayri annem ver huzurun bozulmasin diyo ona da sinir krizine giriyorum yani yalnizim. Arkmda kimse durmuyo herkes bana dur yapma demekle mesgul.
Nişanlının ve senin ezikliğin bunlara sebep.Benim niyetim nikahtan gitmekti zaten ama kaynana cevreye karsi olmaz diye dügün yapmak istedi. Nefret ediyorum artik o kadindan
evet nişanı kız tarafı yapar ama benm kuaförume kadar herseyımı nişanlm ödedi yada ailesi. ben sadece yeme içme para ödedim bir de fotogrfcıya ödedm.. halam sen nikahtan gidiyosun bırakta yapsınlar o kadarnı dedi.. sen mi onu alıyosun dedi o mu seni ? bir şey demedim halamla aram pek ii değildir. ben ileri de önume gelmesin diye .. annem de ileri de sana bununla ilgili laf eden olursa cvbın hazır diyor .. Düğün istemedim ondan böyle oldu dersin diyo anlayan anlar diyoNişanı kız tarafı yapmıyor mu? Bence en doğrusu evlenecek çiftin kendi yapması ama madem ailelere yıkılacak nişanı sizin ailenizin üstlenmesi gerekmez miydi
Düğün yapılmıyorsa normal bence. Benim de kına gecemi eşim ödedi. Çok uygun bir yerdi. Düğün yapsak en az 10.000 harcanacaktı. Herkes makul olmalı. Düğün olmadığı için altın falan isteyen olmadı. Gerçi ben eşime Ailen borçlandı ise nakit ve çeyreklerle kapa demiştim. Kimsenin bana birşey yapmasına, hele sana şunu yaptık demesine katlanamıyorumevet nişanı kız tarafı yapar ama benm kuaförume kadar herseyımı nişanlm ödedi yada ailesi. ben sadece yeme içme para ödedim bir de fotogrfcıya ödedm.. halam sen nikahtan gidiyosun bırakta yapsınlar o kadarnı dedi.. sen mi onu alıyosun dedi o mu seni ? bir şey demedim halamla aram pek ii değildir. ben ileri de önume gelmesin diye .. annem de ileri de sana bununla ilgili laf eden olursa cvbın hazır diyor .. Düğün istemedim ondan böyle oldu dersin diyo anlayan anlar diyo
Ya bütün gözlerin sen de olacağı ve hayatında bir kez yaşayacağın bir gün 30 40 dk nedir kesinlikle riske atma ve o kuaföre git. Kendini beğenmezsen çok mutsuz olursun. Tüm fotoğraflar, videolarda o halin olacak. Kesinlikle yeniden randevu al ve diğer kuaföre git. Takılara gelince hangi takıları alacak bilezikler, size ve damada takılan hediye takıların hepsini miHanimlar merhaba dügünüme iki hafta kaldi stres hat safhada. Bide stresimi arttiran seyler var tabi. Mesela kuaförü ben baska ilceden sectim yaklasik 30 40 dk sürüyo gitmesi ama eminim güzel olcagina baya takip ediyorum arastrdim.. randevu almistim ama ablam annem dugun gunu oraya mi gitceksiniz yakinlardan sec diyince iptal ettirdim. Nisanlim da butun sene ben seni istedigin kuaföre gotururum bunlari takma diyodu simdi o gün oraya gidemeyebiliriz demeye basladi ona da ayri sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?