Düğünüme 2 hafta var :(

İş hatır, gönül diye diye bu noktaya gelmiş zaten.Bence gayet de delirmeniz gerekiyor bu zamana kadar makul olmak işe yaramamış.
Evli çocuklu ablam düğünümde benden fazla dikkat çekmek için saçmalayacak ben de görmemişin çocuğu olmuş demeyeceğim.
Güzel olsun özensin tabi ama art niyetli hareketler bunlar..
Kuaföre gidemiyorsanız siz onu getirin.Biraz daha fiyatlı bişey çıkar ortaya belki ama en azından içinize siner.
O da mümkün değil diyorsanız internetten beğendiğiniz saç,makyaj görselleri indirip kuaförünüzle paylaşın.
Yapacak potansiyeli yoksa eli yatkin başka birini bulun o da yoksa kendiniz yapın.
Palyaçoya çevirmelerinden çok daha iyidir.
Altınları kayınvalide almayı planlıyor simdiden siz yanlarında altınla ilgili planlarınızı anlatın.
Tabiki almaya hakları yok.Borç illa ödenecekse de siz altınlarınızı bozdurup yapın takılar sizin kimseye düşmez.
Düğünde oynayın eğlenin ama bir gözünüz onlarda olsun akıllı davranmanız gerekecek.
Hakkınızı aramakla saygı arasindaki ince çizgiyi koruduğunuz sürece kimse üzülmez.
Mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
bence biii yeterrr artıkkk diyeeee ses mi çıkarsanz . . . Ben çoktannn çıkarmıstım butun bunların üstüne...
bu kadar fedakarlık yapmayın yaaa evlendıkten snra kıymetınız daha da artmayacak. bu zamanda ne yaptırdıysanz o yanınıza kar kalacak..
gidin istediğiniz kuaföre neden iptal ettiriyorsunzki.. yani benm nişanlmn Allah ı var kendi kuaförune git dedi para ile ben anlaştım dusun 400 TL( makyaj , saç, takma kirpik , ağda (1) , oje ) .. evimle kuaföre yurume 10dk mesafede yok bile.. dedim ben elbisemle mi eve gidicm araba kiraladım dedi yanagına öpücük kondurdum . . hee illa ki fedakarlıklar yapıyorsunz mesela ben nişan masamı suslerini arkadasmdan aldım (satın alıp daha snra napacam diye ) dagıtılacak hedıyelkleri de arkadasım verdi zaten magnetti kağıtlarını değiştrdim bnce bu fedakarlık bile yeter ben nişan kısmnı kız tarafın diye böle yaptım..
evlenirkende istediğim gelinliği giyerim heee durumu biliyorum ben de ona göre secerim ama istediğimi giyeceğim sonucta kimse bu konu da karısamaz , karıştırtmam yani..
öyle altınları falanda almak fln kimse kbakmasın ne paraları ne altınları ne kendi tarafıma ne karsı tarafa vermem düğün gunum bile olsa o an .. dolduruum hepsini keseme poşete çantaya vs her nereye ise alırım yani.. zaten hepsi gelin odasnda toplanıyor sonucta sizde eşinzde annenzde kvnzde orada oluyor..

gelinlikçinn adını da paylaşır mısınız ? kadıköy de çok gelinlkçi var bende bakıyorumda

Bu kadar mutsuzken bence siz evlilik fikrini istiyor musunuz en onemli sey bu

Nişanı kız tarafı yapmıyor mu? Bence en doğrusu evlenecek çiftin kendi yapması ama madem ailelere yıkılacak nişanı sizin ailenizin üstlenmesi gerekmez miydi

Nikah günü banyodan çıktım, basimda havluyla cagirdim taksiyi gelinligi de attim arabaya kuafore gittim ki İstanbul icinde farkli ilcedeydi benim de kuaforum. Kimseyi de almadim yanıma, benim hazirliklar baya ilerledikten sonra arkadaslarim ve eşim geldiler. Hatta kuaforde fotomuz var altimizda şortlar parmak arasi terlikler kafamda bigudiler
Evlenecek kadar buyumussunuz, kendi kararlarinizi da verebilirsiniz. İnsanlarin (aileler dahil) olaya ne kadar dahil olmasina izin verirseniz (para) o kadar söz hakki bulurlar kendilerinde.
Stres evlilik zamani hep oluyor, kriz kontrolü yapmaniz lazım.

Kuaförü iyi yapan yere git şakaya gelmez en önemli günün zaten sabah oluyor randevular

Gelinlik her kiza yakisir ama makyaj sac bas konusunda taviz verme. Ve bu senin gunun ablan.dahi olsa.lafini esirgeme.sakayla karisik soyle.abla sen.mi.evleniosn ben mi belli degil gibi. Hos isteyen istedigi kadar suslensin rolunu calmaya calissin nasilsa.basarili olamicak. Sahsen ben gelinden daha suslu.birini gorunce gelini kiskanmis diorm hic yakismams gelin daha guzel diorm. Olmuo yani komik duruo onlarin susu.pusu yuzune guzelsin.deselerde.icten ice kiniyorlar.emin ol.

Ablan ayıp yapıyor ama bosver . Düğunde kendi tarafının taktığı çeyrekleri alıcam diyorsa ver . Ama kendi taktiklari altin ve bilezikleri alıcam diyorsa verme. Madem gelinligin istediğin gibi degil istediğin gibi makyajın olsun bari. Erken çıkarsin istediğin yere gidersin bence tekrar arayıp randevuya geliceni söyle. Çokta uzak değil 40 dk.

Kuaför en en en önemlisi düğün fotoğrafların ömür boyu hatıra kalacak ve her baktığında keşke içime sinen yere gitseydim deme pişmanlığında bulunma sakın.. Ayrıca altınları da asla ama asla verme ev alırsınız araba alırsınız yatırım yaparsınız, düğünde altın takılmasının amacı bu değil mi zaten? Ablanı da gören herkes gülecek zaten bir de sen vurma ona

Çevrenizde sizi önemsemeyen bir tane bile insan yok. Ama siz onlar için kendinizi ateşe atıyorsunuz.

Neden size gerizekalıymışsınız gibi davranmalarına izin veriyorsunuz?
Hiç mi seveniniz yok?

Anne, abla, kv, nişanlı sizi doğduğunuza pişman etmek için ortak karar almış gibi davranıyorlar.

Bakın çok geç değil. Bu işten vazgeçin. Çünkü düğün sizin düğününüz değil. size değil onlar kendilerine yapıyor düğünü.

Son düzenleme:
dugun masrafini kayinvalide mi yapiyor nisanlinizla siz mi?

eger kayinvalide yapiyorsa kusura bakmayin ama ben olsam altinlari verirdim. cunku zaten evlenen sizsiniz adamlari masrafa sokuyorsunuz bari bir kismini verin de destek olun. sasiriyorum ben bu altin mevzularina hep.

Benim niyetim nikahtan gitmekti zaten ama kaynana cevreye karsi olmaz diye dügün yapmak istedi. Nefret ediyorum artik o kadindan
Nişanlının ve senin ezikliğin bunlara sebep.
Kv klasik kv.
Her şey senin ve nişanlının suçu.

Bana bu tür stresler gereksiz geliyor ama yine de yazmak isterim.
Ablanızı boş verin... sonuçta o giyecek. Eminim herkes ona gülecek.
Kuaför ve makyaj için de ilk kuaföre gayet rahat gidebilirsiniz.
Bir de tavsiyem melisa çayı için gunde 2 defa. Rahatlatiuor

Nişanı kız tarafı yapmıyor mu? Bence en doğrusu evlenecek çiftin kendi yapması ama madem ailelere yıkılacak nişanı sizin ailenizin üstlenmesi gerekmez miydi
evet nişanı kız tarafı yapar ama benm kuaförume kadar herseyımı nişanlm ödedi yada ailesi. ben sadece yeme içme para ödedim bir de fotogrfcıya ödedm.. halam sen nikahtan gidiyosun bırakta yapsınlar o kadarnı dedi.. sen mi onu alıyosun dedi o mu seni ? bir şey demedim halamla aram pek ii değildir. ben ileri de önume gelmesin diye .. annem de ileri de sana bununla ilgili laf eden olursa cvbın hazır diyor .. Düğün istemedim ondan böyle oldu dersin diyo anlayan anlar diyo

Düğün yapılmıyorsa normal bence. Benim de kına gecemi eşim ödedi. Çok uygun bir yerdi. Düğün yapsak en az 10.000 harcanacaktı. Herkes makul olmalı. Düğün olmadığı için altın falan isteyen olmadı. Gerçi ben eşime Ailen borçlandı ise nakit ve çeyreklerle kapa demiştim. Kimsenin bana birşey yapmasına, hele sana şunu yaptık demesine katlanamıyorum

Ya bütün gözlerin sen de olacağı ve hayatında bir kez yaşayacağın bir gün 30 40 dk nedir kesinlikle riske atma ve o kuaföre git. Kendini beğenmezsen çok mutsuz olursun. Tüm fotoğraflar, videolarda o halin olacak. Kesinlikle yeniden randevu al ve diğer kuaföre git. Takılara gelince hangi takıları alacak bilezikler, size ve damada takılan hediye takıların hepsini mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…