düğünüme az kaldı ağda problemi :((

Kuaförden çoğu kişi utanmıyor yani çoğu kadın böyle hallediyor, tabi ben de gitmeyengillerdenim ama. Utanmak değil benimki de, bilmiyorum, bana ters.

Ağda ilk başta acıtır ama sonra alışırsın, kuaförde zaten çok kısa süre içinde halloluyormuş.
çok sağolun cevabınız için cesaretimi toplamam lazım sanırım sadece bi kerelik yapmayı planlıyorum bende

Kendin yapsan çok acıyor ama kuaför en fazla 10 dk da hızlı hızlı yaptığından acı hissetmiyor sun. Emla ya bile gerek yok ;) Ayrıca emla çok iyi epilasyon a giderken kullandım gayette memnun dum

Ağdadan neden korkulur anlamam. Zamanında hep kendim yapıyordum evde, bir kaç defa kuaföre gittim. Şimdide lumea kullanıyorum.

Bende hiç yapamiyodum ağda falan oraya ağda yapanlara nerdeyse ozeniyodum tertemiz ne güzel diyodum jiletle bide kalın kalın diye kendime ıyy çekiyordum

2 hafta önce bu kez yapcam olacak dedim "hazal kızım bak iyi düşün sen ne acilar gördün ağda acisi sana viz gelir tiris gider dedim":rolleyes::halay:
Vee sonuuç :KK71:tabiside başardım :KK73:o çam sakizini yapıştırdım yapıştırdım çektim :KK53::KK56:
Şu yaşıma kadar hep hüsranla sonuçlanan ağda girişimimi unutamam hele o günü kendimr özel gün ilan ettim :süslü::-)
Bi kadin için gurur verici bişey olmali dedim:KK70:
Biliyorum abarttim ama amaan abartalim kendimizi nolcak

Bunda bile herşey kendinde bitiyor bacım :KK28:
Bence bi kez daha dene
Bu arada mutluluklar dilerim :KK60::p

Kendin mi aldın
Kendiniz almayın o bölge için tehlikeli diyolar ben de deneyemiyorum o yüzden

Utandigim icin genital bolgeme kendi kendime sir yapmayi denemistim bir gun. Hayatimda o kadar canimin acidigini hatirlamam.
Seneler sonra gittim kuafore ve jiletle ugrastigim gunlere yandim.

Yanlış kullanmissindir. Emla en etkili kremlerden biri piyasadaki.
Oğlum sünnet olurken bikaç saat önceden emla krem sürmüşlerdi.. düşünün yani sünnet ve hiç bi acı hissetmedi bu çocuk.. dediğiniz gibi konu sahibinin atladığı bi ayrıntı var muhakkak

Ağdadan neden korkulur anlamam. Zamanında hep kendim yapıyordum evde, bir kaç defa kuaföre gittim. Şimdide lumea kullanıyorum.
benim 11 yaşımdan 13 kadar annem yapıyordu sonradan çekindim sanırım tam olarak hatırlamıyorum her neyse 7 yıldırda jiletle devam ettim ozamn nasıl cesaretim varmış bende bilmiyorum vallaha şuan gerçekten korkuyorum

Yani mantıken öyle :) Ağda yapmanın eşinle olan cinsel hayatınıza olumlu, ekstra bir katkısı olacaksa (açık yazmadım ama merak eden olursa daha detaylı da söyleyebilirim :KK70:) kuaförde genital bölgeni açman ve 10 dakikanı ayırman sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ben ağda bantı kullanıyorum pek acımıyor. Ama tabi geçen sene lazer yaptırdım 8 seans. O yüzden tüyler zayıf. Malesef tam manasıyla kurtulamadım lazerle bile.

Oğlum sünnet olurken bikaç saat önceden emla krem sürmüşlerdi.. düşünün yani sünnet ve hiç bi acı hissetmedi bu çocuk.. dediğiniz gibi konu sahibinin atladığı bi ayrıntı var muhakkak

Emla kullanıldığında sürülen bölgenin asla hava almayacak şekilde tamamen kapatılması lazım. Muhtemelen o kısımda hata olmuştur. Hava aldimi bi ise yaramiyor.

Emla kullanıldığında sürülen bölgenin asla hava almayacak şekilde tamamen kapatılması lazım. Muhtemelen o kısımda hata olmuştur. Hava aldimi bi ise yaramiyor.
Evet şu an hatırlıyorum.. ilk evlendiğimiz sıralar vulvadini yani vajina girişinde epey ağrım oluyodu doktorum 2 hafta süreyle bu kremi tampona sürüp vajen girişini kapatmamı söylemişti.. asla iyileşmezsin diye gezdiğim 5 6 doktordan sonra mucize gibi bi şeydi benim için..
Bir de uyuşma süresini beklemesi de önemli belki onu da ayarlayamamıştır

Back
X