düğünüme az kaldı ağda problemi :((

öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
Bir bayanın oranı görmesi dogru degil. Ben sahsen kendim almıştım.

Bu konuda en çok korkanlardan biriydim sanırım. Hep kendim hallettim. Jilet yapmadım ergenlik hariç karartıyo çünkü. Ama hamilelikte mecbur gidiyosun. Yapamıyosun çünkü öyle. Ben ilk o zaman gittim. Beş senedir de gidiyorum ne rahatlıkmış. İlk sefer zor oluyor evet ama bence lazer kadar acıtmıyor. Lazere gideceğim diyorsanız buna hayli dayanırsınız. Hoş şimdi lazerlerin de acısızı çıkmış ama bebek olmadan lazeri doğru bulmuyorum. Yani bazıları o dönemde hormonlar değiştiği için tekrar kıl çıktığını söylüyor. Neyse gözünüzü karartın gidin. İlk sefer olduğunu söyleyin. Ufak yapıştırmalarla almasını rica edin.kısa sürüyor zaten

bence agdadan degil de agda sonrası cıkacak sivilcelerden kork eger ilk kez yaptırıyorsan sıkıntı buyuk cunku

öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
canım bu kadar korkmana gerek yok. ilk çekişte acıyor ama Sonrasını anlamıyorsun bile. eğer adet tarihin yakınsa ağdanı adetten sonra yaptır çünkü adet döneminde kıllar coşuyor. bu arada çok korkuyorsan söyle normalden daha küçük bant kullansınlar ilk etapta. mutluluklar dilerim ;)

aslında utanmadan daha çok korku var bende hiç kuaförde yaptırdınızmı
Bi bayanin diger bayana o bolgesini acmasi cok cok gunah dinimizde. Yine karar senin. Kimsede bu yazimi alintilama yapmasin konu sahibi haric rica ediyorum.
Diyorum.. ve ayriliyorum konudan.

Yapa yapa öğrenirsiniz bence. Cesaret işi biraz. Kendinizi cesaretlendirin. Üstelik dugununuz varmış.en büyük sebep bu yapamnizda.

Bişeycik olmaz yaa.. Korkma bu kadar cırt cırt bitiveriyor hemen.
Ben de kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama her karar verdiğimde amannn dur iki dakikada alıvereyim kendi deyip vazgeçiyorum. Hiç gitmedim henüz, ama gidenler çok memnun..
En büyük derdin bu olsun ;)

Utanılacak birşey değil, alışmışlar zaten onlar, birşey olmaz.

Ama düğünden 5-6 gün önce yaptır, küçük sivilce vs. olabilir. Ayrıca hijyene önem veren bir yer olsun tabi ki.

Ben de ilk evlendiğimde kuaföre gittim, düğün öncesi ve sonra 6 ay gittim. Sonradan hem eşim uğraşma kuaförle falan eskiden nasıl yapıyorsan öyle hallet dedi. Hem de hijyen olarak acaba birşey olur mu diye korktum, vazgeçtim. Jilete geri döndüm valla :KK45:

Ama doğumdan sonra kesinlikle lazere başlıyorum, karar verdim...

3 sene ağda yaptırdım sonra madem acı çekiyorum bari lazer yaptirayim da azalsin dedim lazere geçtim.

Sonuç olarak şu anda jilet yapıyorum orama. Çünkü birine hoş gorunecegim diye artık acı cekmemeye karar verdim. Gayet de rahatım ohh dünya varmış. Her ay oranı buramı başkasına açmaktan gına geldiydi

Bende genç kizligimda hep jiletle temizlik yaptim senin gibi ilk kez düğün zamanimda kuaforde yaptirdim.çok utanmistim dediğin gibi ama zannettigim gibi olmadi.bir kere genital bolgeni örtüyle örtüyor yapanlar gözü kapali yapistirip çekiyor bakmiyor bile... Aci konusuna gelince ilk önce canin aciyor ama sonra genital bölgede uyuşukluk hissesiyorsun ilk baslandigi gibi canin yanmiyor...birde epilatorun varsa bence en iyisi epilator ağda kadar can yakmiyor...ben hala jilet kullaniyorum haftada bir yaptigim zaman sikinti olmuyor uzamadan tekrar temizlemiş oluyorum hem de beş dakika surmuyor,boyle alistim boyle devam ediyorum

Evet bir de işin birine güzel görünmek uğruna ağda acısı çekmek ya da kuaförle uğraşma boyutu var tabi. Benim tavsiyem kimse için değil kendiniz için yaptırın yaptıracaksanız. Sonuçta mesele tüysüz olmaksa jiletle de o geceyi kurtarırsınız. Ama ağdayı seviyorsanız, en azından bir süre tüysüz gezeyim ya da sık sık uğraşmayayım diyorsanız yaptırın. Çünkü erkekler bir süre sonra önemsemiyor böyle şeyleri. Kaç erkek kendi genital bölgesine ağda yapıyor ki?

ilk gidisin hemen dugunden once olmasin cunku yillarca jiletle alinmis bi yer ilk kez agda ile alindiginda taninmaz hale geliyo :KK48: bir iki defa git dugunden once. kuafor maharetliyse cok canin yanmaz diye tahmin ediyorum

Eğer sen jiletten bıktıysan, artık uzun vadeli temizlik istiyorum diyorsan git kuaföre. Kendi rahatlığın için yani. Düğün için ilk gece için bu kadar uğraşmana gerek yok jiletle alsan bile olur erkekler bakmıyor hiç öyle şeylere, onların odaklandığı başka şeyler oluyor :KK70:

Yahu Ada'm ağda mı yaptırıyor sanki de sen onun için ağda yaptıracaksın. Yani sadece bunun için yaptıracaksan anlamsız olur. ama ağda büyük rahatlık onu da söyliyeyim Can'ın yanıyor evet ben mesela kuaförde beni alan kızın saçını bile çektim sinirden acıdan yolarım kız seni diye o denli gözüm dönmüş Ama hamileyken olmuştu bu. Kızda çok şükür sadist bir kişiliğe sahipte abla senin bu hareketlerin çok hoşuma gidiyor en keyif aldığım müşteri sensin deyip deyip gülüyor. Ağdacımla aramda çok ilginç bi ilişki var cidden yazınca farkettim bunu :KK64:

Yahu Ada'm ağda mı yaptırıyor sanki de sen onun için ağda yaptıracaksın. Yani sadece bunun için yaptıracaksan anlamsız olur. ama ağda büyük rahatlık onu da söyliyeyim Can'ın yanıyor evet ben mesela kuaförde beni alan kızın saçını bile çektim sinirden acıdan yolarım kız seni diye o denli gözüm dönmüş Ama hamileyken olmuştu bu. Kızda çok şükür sadist bir kişiliğe sahipte abla senin bu hareketlerin çok hoşuma gidiyor en keyif aldığım müşteri sensin deyip deyip gülüyor. Ağdacımla aramda çok ilginç bi ilişki var cidden yazınca farkettim bunu :KK64:
:KK53::deli:

Günah diye kıllı kıllı mı gezelim, jilet hem kararma yapıyor hem fırça kılı gibi sert çıkıyor. Her hafta her hafta jiletle uğraşmak da bıktırmıyor mu?

Oraya kendiniz yapmaya çalışsanız intihar bombacılığından farksız olur, bir de poponuzun arasında çıkmıyor mu onu kendiniz nasıl alacaksınız?

Güzellik ya da epilasyon merkezine git
Yani sadece agda yapilan bir yere git
Kuaforleri begenmiyorum ben
Ya bi de ne kadar aciyabilir ki allah aşkına
10 dk acir geçer
Hem agdayi yaptiramayan lazeri nasil yapitiricak o daha cok aciyor

Kuaforde uyusturmq diye bisey yok emin ol en fazla ikinci defa cektikden sonra kendisi uyusuuo zaten ve 5 dakika bile sürmüyor. Benim normal bakımicin gittigim kuafor ayri agda icin gittigim ayridir mesela.

Back
X