- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi melismelom
arkadaşlar konu şu ; Amcam ve eşiyle yıllardır küs barış giden bi ilişkimiz var ailecek. kendileri Yurtdışında oturuyor, tatillerde türkiyeye geliyorlar. her geldiklerinde mutlaka bi problem çıkıyor. ya kendi kendilerine bişeye kırılıp küsüyorlar annemle yada babamla yada bikaç sene barışıyorlar diğer geldiklerinde yine küsüyorlar.niye güle güle demeye gitmemişiz falan gibi saçma sebepler hep .kendilerini sayalım istiyorlar ama onlar bize aynısını yapmıyor. 30 yıldır ne bana ne aileme yurtdışına istek yapıp götürmeye teklif bile etmediler mesela. annem bayağı kinlendi bu sefer yengeme. Şimdi problem şurda. 1 buçuk ay sonra düğünüm var. babannem ve yengemin annesi bana baskı yapıyorlar yengeni ara düğüne davet et diye. annemde bi yandan baskı yapıyor sakın aramicaksın gibisinden. babam deseniz arada kaldım kızım ben sana bırakıyorum diyor annemin çenesiyle başedemediği için. 2 yıldır küsüm bende onlarla. arasam habersiz çağırsam mı bilmiyorum. annem duyarsa bana cephe alacak lafımı nasıl çiğnedin diye. çağırmasam çok sevdiğim babannemi üzüyorum. fikriniz nedir?