düğünüme çağırmalı mı?

hahaha her akrabayi yanlarina mi cagirsinlar :D hahahah alemsiniz yemin ediyorum:))

ben olsam cagirirdim bi dugunde birde cenazede denir. dugunun ne zamanki? tatillerine denk geliyorsa ok, ama gelmiyorsa senin icin kalkip gelmezler herhalde.

ya aslına bakarsan çok büyük sebepler değil. bizi neden kaileye almıyorlar, herşeyi neden bizden bekliyorlar, hep neden biz barışmak için adım atıyoruz, hep neden biz ayaklarına gidiyoruz, neden onlar hiç bizi aramıyorlar sormuyorlar hep biz arıyoruz, neden bizi saymıyorlar... gibi konular annemin söyledikleri
O zaman istiyorsa babanız çağırabilir.Kardeşi sonuçta.

benim için gelmişler gelmemişler çok da önemli değil. etraftan gelen yoğun ısrar üzerine bu düşünceye girdim sadece
Yani çok seviyor olsaydınız annene rağmen çağır derdim ama sizde sevmiyorsunuz
Ayrıca aile büyüklerini düğüne davet etmek anne babanıza düşer
Siz onlardan ayrı aile değilsiniz

Dugununun burnundan gelmesini istemiyorsan bence boyle biseye asla kalkisma...Annen babanen bunlarin dusuncelerini gectim o ortam senin dugunun we karmasa icinde gecirmek istemezsin demi

Hiç gerçekleri yok canım huzurunuzu hiç kaçırmayın

arkadaşlar konu şu ; Amcam ve eşiyle yıllardır küs barış giden bi ilişkimiz var ailecek. kendileri Yurtdışında oturuyor, tatillerde türkiyeye geliyorlar. her geldiklerinde mutlaka bi problem çıkıyor. ya kendi kendilerine bişeye kırılıp küsüyorlar annemle yada babamla yada bikaç sene barışıyorlar diğer geldiklerinde yine küsüyorlar.niye güle güle demeye gitmemişiz falan gibi saçma sebepler hep .kendilerini sayalım istiyorlar ama onlar bize aynısını yapmıyor. 30 yıldır ne bana ne aileme yurtdışına istek yapıp götürmeye teklif bile etmediler mesela. annem bayağı kinlendi bu sefer yengeme. Şimdi problem şurda. 1 buçuk ay sonra düğünüm var. babannem ve yengemin annesi bana baskı yapıyorlar yengeni ara düğüne davet et diye. annemde bi yandan baskı yapıyor sakın aramicaksın gibisinden. babam deseniz arada kaldım kızım ben sana bırakıyorum diyor annemin çenesiyle başedemediği için. 2 yıldır küsüm bende onlarla. arasam habersiz çağırsam mı bilmiyorum. annem duyarsa bana cephe alacak lafımı nasıl çiğnedin diye. çağırmasam çok sevdiğim babannemi üzüyorum. fikriniz nedir?
Valla bende aynı durumdaydım aramadım tabiki. Çağırmadım ohh mis gibi de oldu valla çağırıp onları kendilerine değerli mi hissettirecektim? Ne münasebet? Iyi ki cagirmadim da gelmediler. En mutlu günümde onların aptal suratlarını görüp moralimi bozacaktım. Bu arada yengem dedikoducu fitnecinin tekidir. Amcamda tam bir para manyağı. Bize o kadar zararları oldu ki hala daha bize bıraktıkları borçlarla uğraşıyoruz. Boşver çağırma sende

arkadaşlar şu yurtdışına davet edilme konusuna açıklık getireyim herkes ona takılmış. İlla bizi neden çağırmadılar ailecek gibi bi durum yok ortada. 30 yıldır kendileri gelip giderler,çocuklarını başımıza gönderirler bakalım diye,kendileri tatillerine giderler, iki çocuk bizde kalır aylarca haftalarca. Ona rağmen iki yeğenine de teklif bile etmedi bi amca olarak 30 senedir bir kere bile yan ağızla bile. Bunu demek istiyorum. İlk yazdığım kısımda annem iyice kinlendi cümlesiyle yanyana gelince yanlış anladınız bence hepiniz. Kinlendiği noktalar farklı.bu sadece kırıldığımız kısımlardan bir tanesi

Back
X