düğünüme çok az kaldı akıl almam lazım lütfen ...(

nişanlınla samimiyetine bağlı... yani yanında nasıl rahat olacağına.... utanmana bağlı... yani nasıl desem... gelinlikle yanında soyunamam o görmeden soyunurum diyorsan al bir gecelik... gecelik giy... ama nişanlından çekinmiyorsan.... yanında soyunacaksan zaten geceliğe gerek kalmayacaktır.... şimdiden mutluluklar.... Allah utandırmasın inşallah.... :KK49:
Aynen canım çoğunlukla erkekler çıkarıyor gelinliği kendim ve çevremdekilerden biliyorum geceliğe gerek kalmıyor hanneslinin dediği gibi güzel seksi iç çamaşırı yeterli bence şimdiden allah mutlu mesut bir ömür birlikde olun inşaallah

Neyapıcaksın kocana sen biraz salonda takıl ben şu gelinliği çıkartayım geceliğimi giyeyim mi diyeceksin?

Gelinlik tekbaşına çıkartılabilecek bişey değil. Ben düğünden sonra arkadaşları eve toplamıştım. Gelinliğimi enyakın arkadaşım çıkarttı. Zaten sabaha geliyodu saat uzandık yatağa burası bizim evimiz? Bizim yatağımız mı şimdi? Düğün nasıldı kim eksikti? Bunları konuştuk

Sabahta hoop havaalanı balayı. Balayınada gecelik götürmedim jartiyer iç çamaşırı falan.

Balayına gidecekseniz oraya sakla derim.

Allah baska dert vermesin:KK48:
Gelinligin altina guzel ve rahat bi ic camasiri giyin,zaten ustunuzde ne oldugu o kadar da onemli olmayacaktir o gece:)

Valla ben evlendim ama öyle gecelik mecelik giymedim
Madem heves ettin düğün bitip başbaşa kalınca giy geceliğini.

Gelinlik altına jartiyer ya da bustiyer daha çekici olur görünen çoraplara bayılırım mesela gelinlik altında görünen:KK8:gelinliğinle prova yap tabi ki eve gittiğinde büyük ihtimal duş alacaksın o güne özel düşündüğün ne varsa onu giy gecelik olur babydoll olur jartiyer olur hangisi güzel geliyorsa:KK37:

Biz gece 2-3 gibi eve gelmiştik,saatlerce saçımı açmaya uğraştık.Eşim gelinliğimi çıkardı,sabahın köründe uçağımız vardı,sarıldık uyuduk :KK48: Ya insan o kadar yorgun oluyor ki bence ilk gece bişey olmasa daha iyi.Balayındayken gecelik giymiştim.Sizin düğün geç saatte olmayacaksa gelinliğin altına güzel bir iç çamaşırı giy yeterli.Gecelik giymeye ortam müsait olmuyor :KK45:

Dere görmeden paçalar sıvanmış...
3 ay sonra evleneceksin ve derdin bu mu?
Her şeyi hallettin bir bu kaldı yani?

düğüne üç ay kalmış yeni üye gecenin 2sinde bunu dert edip konu açmış :KK14:allah başka dert vermesin:cool:(dipnot: aman zaten gelinlik için özel gecelikler yok mu bize sorana kadar çamaşırcıları dolaşsaydın iyiydi)

kızlarrr size ihtiyacım var düğüneme 3 ay kaldı ilk gün ne yapıcam gecelik giyicem mi gibi sorularıma cevap veremiyorum mantıgımla .... yardım :KK43:
Akışına bırak zaten aklin seni yonlendirecek.boyle durumlarda mantık devre dışı. Mutluluklar...

Back
X