Hiç bir şey giyme zaten çıkaracaksın
Bu arada konunun gerçekliğine inanmadım.
Bana da gelmıyor 3 ayda gelınlık provası bıle baslamıs olur nasıl bır ıc camasırı fantazısı varsa gece usenmemıs konu acmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir şey giyme zaten çıkaracaksın
Bu arada konunun gerçekliğine inanmadım.
Ya Allah aşkıa bu kadar şartlandırıp kalıba sokmayın.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Hangi zamandayız.kızlarrr size ihtiyacım var düğüneme 3 ay kaldı ilk gün ne yapıcam gecelik giyicem mi gibi sorularıma cevap veremiyorum mantıgımla .... yardım![]()
sende benim gibi kış gelinimisin, bende tayt giymiştim eşimde gelinliği çıkarırken bu şekilde hiç seksi değilim demiştimHic onemi yok ne giydiginin ben tayt giymistim mesela altima giyebilsem uzerime de iclik giyerdim de gelinligin sekli musaade etmedi![]()
Hayir ben regl oldugum icin giyinmistimagustos72 .!.:nişanlına sor seni nasıl görmek istiyo
sende benim gibi kış gelinimisin, bende tayt giymiştim eşimde gelinliği çıkarırken bu şekilde hiç seksi değilim demiştim![]()
Aynen katılıyorum.Gecelik gayet gereksiz, ve insan yoruluyor terliyor, o kadar insanla öpüşüyorsun, tokalasıyorsun,ağır makyaj.İnsan bir duşa ihtiyaç duyuyor.Bende korseli jartiyer takımı almıştım çok saçma gereksiz pahalı birşey .Yaw ben düğünden sonra kendimi duşa zor atmıştım. Suratta bir ton makyaj, saçlar kalıp gibi kafada, bütün gün gelinlik denen rahatsız zımbırtının içinde patlamışım, gelinliği fırlattığım gibi duşa koştum. Gelinliğin altına giydiğim mis gibi jargiyer takım da bi moka yaramadı. Tavsiye gelinliğin altına bişey giymeyingecelik de gayet gereksiz.
Ben bir de jartiyerin çorabını kaçırmışım. Hiç seksi bir görüntü değildi yaniAynen katılıyorum.Gecelik gayet gereksiz, ve insan yoruluyor terliyor, o kadar insanla öpüşüyorsun, tokalasıyorsun,ağır makyaj.İnsan bir duşa ihtiyaç duyuyor.Bende korseli jartiyer takımı almıştım çok saçma gereksiz pahalı birşey .
ilahi ya=)) regl olmustum ben dugunumde ya uzerime zibin giyemedigimden alttan destekleme amacli giymistim tayti. Iclik isin sakasi tabi![]()
Bu mu derdiniz ? Polis kostümü giyin elinizede bi kelepçe alın adamı yatağa kelepçeleyin sonra altınlar alıp kaçın![]()
Kız darılma ya, takılıyoruz aslında çok şekersin diye. Heyecan falan hoş şeyler tabii, ama çok dert ettiğine değmez. İnşallah yuvan musmutlu, sağlam temeller üzerine kurulu olsun.insanların kendine sorun yaptıgı bazı konuları alaycı şekilde ima etmek bana göre kırıcı yinede teşekkür ederim
Bu mu derdiniz ? Polis kostümü giyin elinizede bi kelepçe alın adamı yatağa kelepçeleyin sonra altınlar alıp kaçın![]()
.biri böyle bişey yapsa damat kalpten gider herhalde
![]()
bazı damatlar müstehakbiri böyle bişey yapsa damat kalpten gider herhalde
![]()
Ay valla suçum yok sadece aksiyon olsun deddimBak olursa böyle bişey, senden bilecekler akıl veren o diye, hepimiz de şahit burada.