- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Boşver canım benimde sadece bIr yskinim geldi ister istemez burukluk oluyor erkek tarafı kalabalıktı kimseyi takma dugunde oyna gul buruk olsan dahi belli etme
Cok sagolunÜzülmeyin, benim de çok az yakınım vardı. Hepsi geçip gidiyor, mutluluklar dilerim size
Kaynanam taktı kurdeleyi bende anne ben rahatsız oluyorum sadece oğlun taksın dedim. Zaten yanyana duruyorsunuz, tebrikleri birlikte kabul ediyorsunuz.Nasil takmadiniz peki sadece esiniz mi takti sistem nasil oldu yani?
Yok kime takilcagi hic önemli degil de ben milletin sözünden cekiniyorum
Valla su an ses seda yok kimseden bilmiyorum gonderirler mi gelmeyenler
Tamam cok tesekkür ederim fikir oldu en azından.Kaynanam taktı kurdeleyi bende anne ben rahatsız oluyorum sadece oğlun taksın dedim. Zaten yanyana duruyorsunuz, tebrikleri birlikte kabul ediyorsunuz.
Hatta birkaç yakın akraba ve bazı arkadaşlarım bana yöneldiler takı için dedim damada takın. Çok önemli bi mesele olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca gerçekten kurdele boyna takıldığı için ister istemez bi dokunma, temas oluyor. Çokta güzel oldu takılmayınca
Ayy ne zormus bu dugun isleri :)) valla dugunde kinada oynayasim gelmiyo artik en ince ayrintiyi bile dusunmekten :))Aynı şehirde olsanız üzülmekte haklısınız ama belli ki şehir dışı doğal karşılamak lazım tam doluluk sağlanması zor oluyordur..en güzel geceni asla mahvetme hiç bir şeyi kafana takıp sorun etme geriye baktığında güzel geçen bi düğün hatırla..takı konusunda aynı şehirde olup tüm akrabalar gelse ve yine az takılsa.. bende yaşadım gelen damada takıldı çoğunluğu , içimden dedim modunu düşürme gülümse gülümseeee
Görümcem evlendi geçen haftaDügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi ancadaha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika
Cok moralim bozuk erkek tarafina karsi rezil mi olcam simdi. Benim durumuma düşen oldu mu daha önce?
Eger icin rahatlayacaksa benim dugunumde bizim taraftan bir tek ben vardim yani gelin.evet bildigin tek. KisiydimAma erkek tarafi da burali degilki onlarin da akrabalari uzakta. Simdi ortada soru döncek sizin niye akrabalariniz gelmedi diye
Aşkolsun. Gelebilecek olsam ben senin düğününe gelirdimÜzülmeyin lütfen.
Çokluk olduğu yerde inanın huzur olmuyor.
Sizi sevenler gelsin yeterli. Bunun için can sıkmaya değmez.
Benim de ailemden toplasanız 50 kişi ancak geliyor, erkek tarafı 200 kişi. Vallahi elimde olsa o 50 kişiyi de daha aza indirirdim.
Ben evlenirken babamın sadece yeğeni vardı baba tarafımdan. Hıcte rezil olmadı babam. Bende olmadım
Zaten kimse gelıphanı babatarafın nerde demedi milacım.
En mutlu gununun tadını cikar kugu gibi salınasalına eglen. Insallah ömur boyu mutlu olursunuzve saglıklı cokguzel cocuklarınız olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?