- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Ama erkek tarafi da burali degilki onlarin da akrabalari uzakta. Simdi ortada soru döncek sizin niye akrabalariniz gelmedi diyeYol uzunsa kimseden bir beklentiye girmemeniz gerek bence.
Yani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcamDüğün yemekli, kişi sayısına göre ayarlandı ise gerçekten üzücü bir durum.
Ama diğer türlüyse hiç dert etmeyin.
Yaptırmayın takı merasimi ya da üzerinize kurdele falan takmayın.Yani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam
Aynen aynen malesef bizimkiler öyle yapti ama isin garibi dügünlerine gittikleri kisiler de gelmiyoYaptırmayın takı merasimi ya da üzerinize kurdele falan takmayın.
Tüm takıları eşiniz sizin kesenize atılmasını rica eder, olur biter.
Yani aklıma bir de şöyle bir şey geliyor, giden insanın düğününe gidilir uzak yakın farketmez.
Acaba aileniz pek çok kimsenin düğününe özel gününe katılmadı mı da, onlara gelinmiyor?
Evet, bu ailenizin hatası.Aynen aynen malesef bizimkiler öyle yapti ama isin garibi dügünlerine gittikleri kisiler de gelmiyobilmiyorum olan bana oldu yani acikcasi
Çok teşekkür ederim şu an böyle rahatlatıcı yorumlara ihtiyacım var sanirim insallah dediginiz gibi olurÜzülmeyin lütfen.
Çokluk olduğu yerde inanın huzur olmuyor.
Sizi sevenler gelsin yeterli. Bunun için can sıkmaya değmez.
Benim de ailemden toplasanız 50 kişi ancak geliyor, erkek tarafı 200 kişi. Vallahi elimde olsa o 50 kişiyi de daha aza indirirdim.
Diyorum ya annem , babam ve kardeşlerim gelse yeterli.Çok teşekkür ederim şu an böyle rahatlatıcı yorumlara ihtiyacım var sanirim insallah dediginiz gibi olur
İyi yalnız degilmisim demekkiKına gecesi kendi memleketimde, düğün 1200 km. uzakta, eşimin memleketinde oldu. Düğüne gelen tanıdık sayım 10’u geçmez. Hiç dert etmedim.
Evet mecbur öyle söylücez.. inşallah biz gideriz dediginiz gibi insan ihtiyac duyuyomusEvet, bu ailenizin hatası.
Siz eşinizle beraber yapmayın bunu olur mu, ilke edinin.
Düğün, cenaze, doğum vb şeyleri atlamayın, bunlar insana değerli olduğunu hatırlatır.
Eşinizin tarafına şöyle diyebilirsiniz ‘okullar açılacak izin alamadılar, çocukları anca adapte ediyorlar gelemediler, pek de akrabamız yok zaten biz küçük bir aileyiz kimimiz kaldı ki’ gibi cümleler sıralarsanız, kimse bir şey diyemez.
Çok tesekkürler böyle icten yorumlar içinSıkma canını be kuzum. Siz yuvanızda huzurlu olun yeter.
Siz takı kurdelesi takmayın üstünüze. Ben düğünde gelen geçen bana dokunmasın diye takmadım kurdele. Zaten geline de takılsa damada da takılsa takı sizin değil mi ne fark eder. Ayrıca gelmeyen kişiler takılarını göndermiyor muYani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam
Nasil takmadiniz peki sadece esiniz mi takti sistem nasil oldu yani?Siz takı kurdelesi takmayın üstünüze. Ben düğünde gelen geçen bana dokunmasın diye takmadım kurdele. Zaten geline de takılsa damada da takılsa takı sizin değil mi ne fark eder. Ayrıca gelmeyen kişiler takılarını göndermiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?