- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Hiç ole dusunmeyin takı takılırken kimin üstü bossa ona takılıyor benim akrabalarim damada takmistiYani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam
Takıyı sorun ediyorsanız önceden eşinize söyleyin takı bittikten sonra odaya geçerken herkesin için de kurdalesini sizin boynuza atsin bnde o duruma düştüm eşim öyle yaptıDügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi ancadaha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika
Cok moralim bozuk erkek tarafina karsi rezil mi olcam simdi. Benim durumuma düşen oldu mu daha önce?
Benzer durum yaşadım. Karşı taraf 600 bizim taraf 100 kişi ayrıldı düğünde. Ki 100 bile gelen olmadı akraba olarak taş catlasa 30. Oysaki annem 9 kardeş. Dayılarım teyzelerim bisürü akrabamız var. Annem hepsine annelik yaptı en büyükleriydi okuttu büyüttü evlendirdi. Şimdi anneme sırt döndüler. 1 dayım 3 teyzem geldi. Babam tek cocuk o köyden araba tutup köylülerini topladı. 20-25 anca ettik toplanda. Ben çalıştıgım kurumdan tüm öğretmenlere davetiye verdim müdürlerime de. Ayrıca salonu da kuruma yakın tuttum ki gelsinler diye. Böylelikle bi 30 da arkadas es dost geldi. Cok üzücüydü hic düğünümden nişanımdan zevk alamadım kimsem yok aman şu gelcek mi aman bizim taraf boş kaldı stresinden. Zor durum. Yaşayan anlar. Ama olacaga care yok. Bari kendine zehir etmeDügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi ancadaha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika
Cok moralim bozuk erkek tarafina karsi rezil mi olcam simdi. Benim durumuma düşen oldu mu daha önce?
Yani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?