düğünüme kadar kilo vermeliyim...

zynmhm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
527
418
123
35
Ankara
Kızlar merhabalar.

1.5 ay sonra düğünüm var kızlar ve benim en geç 10 Mart a kadar en az 8 kg kadar vermem lazım.boyum 170 78 kiloyum. 2 yıl önce 117 kilodan 1 senede 78 e kadar düştüm.uzun süre bu kiloda kaldıktan sonra yavaş yavaş 70 e kadar inebildim. derken nişanlımla tanıştım. gez toz ye iç derken 78 e kadar cıktım. ve artık veremiyorum. eskisi gibi azımli diyet yapamıyorum. bi parça ondan bi parça bundan bir sey olmaz dferken bir bakıyorum ki 500 gr vermişim sonraki hafta aynı kiloya tekrar cıkmısım. günlük tutarak ve sizinle yediklerimi paylaşarak denemeye karar verdim. daha önce de 117 kilodan düşerken sürekli günlük tutmuştum.

diyet listemi de şimdi hazırlıyorum önerilierinize açığım.

kalkınca yarım litre su içiyorum her gün devamında ise yarın itibariyle şöyle bir diyet uygulayacagım inşallah en ufak bir kaçamak yapmadan :)

sabah 10.00 2 dilim kepekli ekmek , 1 parça peynir , domates biber yeşilçay veya peynirli yumurta yapıp ekmeksiz domates biberle yine yiyebilirim çok da severim ımmhh :)

saat 12.30-13.00 civarı tavuklu kepekli sandviç olabilir yanında ayran ya da üstüne yeşilçay ayran yerine veya ton balıklı ya da tavuklu salata.

saat: 15.00-15.30 arası 3 kayısı

saat: 18.00-18.30 arası 1 kase corba 1 kase yogurt ya da 5-6 kasık sebze yemegi yogurt

aksam 20.00 gibi de 1 portakal ya da elma

günde en az 3 lt su , çay serbest

sizce bu liste ile 10 marta kadar 7-8 kilo verebilir miyim. boyum uzun oldugu için 70 kilo şimdiki kadar göze batmıyor

önerilerinize açığım kızlar zor durumdayım :14::14::14:

merhaba canm
benmde 8 kilo fazlam var 162 boy 60 kg yim.
kilom eşit dağılsa göze batmaz ama göbek kısmında birikintili

canım öncelkle Allah mesut bahtiyar etsin darısı başıma :1:
bence hafif yiyecekler seçtiğin için ve sık sık yediğin için sorun yok gibi verirsin ama biraz hareketle desteklemelisin vaktn var mı bilmiyorum ama en azından duşa gireceğin günler girmeden yarım saat dolu dolu hareket yap 20 mekik diz kalça hareketlri birazda kol tamamdır..

bu diyeti nerden aldn cnm daha öncede bununla mı verdin
verdiğin yol nedir?

merhaba canm
benmde 8 kilo fazlam var 162 boy 60 kg yim.
kilom eşit dağılsa göze batmaz ama göbek kısmında birikintili

canım öncelkle Allah mesut bahtiyar etsin darısı başıma :1:
bence hafif yiyecekler seçtiğin için ve sık sık yediğin için sorun yok gibi verirsin ama biraz hareketle desteklemelisin vaktn var mı bilmiyorum ama en azından duşa gireceğin günler girmeden yarım saat dolu dolu hareket yap 20 mekik diz kalça hareketlri birazda kol tamamdır..

bu diyeti nerden aldn cnm daha öncede bununla mı verdin
verdiğin yol nedir?

cnm tamamen kendi uydurdugum bir diyet. daha önce de buna çok yakın beslendim. ben sabit bir liste uygulayamıyorum. değişir yani canımın istediği şeye göre. daha önce de öyle oldu. :) ama asla hamur işi çikolata abur cubur olmadı hayatımda o zamanlar. şimdi arada kaçamak yapıyorum. onu bir terketsem .:( bu arada iyi dilekleriniçin çok teşekkür ederim canım. darısı basına inşallah

bu arada spora aslında çok rahat vakit ayırabilirim de bir agırlık var ki üzerimde sorma.:( çok az yapabiliyorum spor içimden gelmiyor.bir de normalde ben sporu seven bir insanımdır. :(:ssz::ssz:

slm, oncelikle kolay gelsin ;)
gunluk kalori ihtiyacin kac, onu hesaplayip bilmek cok yararli olur.

onu hesepla ilk once, sonra gunluk yedigin kalorileri hesepla ortalama 1000-1200 kalori alirsan haftada 2-3 kilo rahat verirsin.

cnm tamamen kendi uydurdugum bir diyet. daha önce de buna çok yakın beslendim. ben sabit bir liste uygulayamıyorum. değişir yani canımın istediği şeye göre. daha önce de öyle oldu. :) ama asla hamur işi çikolata abur cubur olmadı hayatımda o zamanlar. şimdi arada kaçamak yapıyorum. onu bir terketsem .:( bu arada iyi dilekleriniçin çok teşekkür ederim canım. darısı basına inşallah

teşekkrler cnm vaktn var mı peki spor için
ve önceki diyetinde spor yapabilmişmiydin

slm, oncelikle kolay gelsin ;)
gunluk kalori ihtiyacin kac, onu hesaplayip bilmek cok yararli olur.

onu hesepla ilk once, sonra gunluk yedigin kalorileri hesepla ortalama 1000-1200 kalori alirsan haftada 2-3 kilo rahat verirsin.

hmm hemen hesaplıyorum. peki canım sen nasıl bir diyet yöntemi uyguluyorsun. çizelgende 3kg kadar vermiş görünüyorsun. ne kadar zaandır devam ediyorsun acaba :42:
teşekkrler cnm vaktn var mı peki spor için
ve önceki diyetinde spor yapabilmişmiydin

evet onceki diyetimde cok sıkı spor yapmıştım :) şimdi de vaktm var da bu ara agırlık var uzerımde.:17:

hmm hemen hesaplıyorum. peki canım sen nasıl bir diyet yöntemi uyguluyorsun. çizelgende 3kg kadar vermiş görünüyorsun. ne kadar zaandır devam ediyorsun acaba :42:

evet onceki diyetimde cok sıkı spor yapmıştım :) şimdi de vaktm var da bu ara agırlık var uzerımde.:17:

aaa olmaz öyle yapmalısın yapmalıyız

2 hafta once, yumurta diyeti yaptim. 3 kilo verdim :)))
bu hafta belirli bir diyet yapmiyorum ama gunde 1200 caloriden fazla almiyorum ;)
normal gunluk kalori ihtiyacimda 1800.

aaa olmaz öyle yapmalısın yapmalıyız

evet zorlayacagım kendimi :23: olacak olacak

2 hafta once, yumurta diyeti yaptim. 3 kilo verdim :)))
bu hafta belirli bir diyet yapmiyorum ama gunde 1200 caloriden fazla almiyorum ;)
normal gunluk kalori ihtiyacimda 1800.

hmm tamam cnm ben de şimdi araştırıyorum hemen :34:

canım öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu, mutlu sağlıklı olsun inşallah.
en kısa zamanda bebiş bekleriz.:16::16:
10 marta kadar 1 ayın var toplam ve bence 1 ayda 8 kilo çok rahat verilir.
hatta istersen 10 kilonun üstünede çıkarsın. :32::32:
umarım bozmazsın diyetini.

aynı dert bende de var
onca kiloyu verdikten sonra 5 kilosunu falan geri aldım
şimdi de o kadar zor geliyo ki tekrar diyet yapmak

kalori hesabı yaptım.günlük kalori ihtiyacım 1900 küsür. 1000 kalorilik bir diyet yapacagım. diyet listem tam olarak 14 subat cuma gunune kadar bu sekılde olacak. sabah tartılıp tam kilomu belirteceğim.

sabah uyandıgımda yarım litre su

saat 10.00 - 2 kibrit kutusu peynir ile 1 yumurta omlet 2 domates 2 biber yeşilçay

saat 13.00 - 1 tavuklu kepekli sandviç yeşilçay

saat 15.30 - 3 gün kurusu kayısı

saat 18.00 - 1 kase corba + 200 ml lik ayran

dayanamazsam belki saat 20.00 yarım ayva

3 lt su ve 3 fincan yesilçay

Son düzenleme:
kalori hesabı yaptım.günlük kalori ihtiyacım 1900 küsür. 1000 kalorilik bir diyet yapacagım. diyet listem tam olarak 14 subat cuma gunune kadar bu sekılde olacak. sabah tartılıp tam kilomu belirteceğim.

sabah uyandıgımda yarım litre su

saat 10.00 - 2 kibrit kutusu peynir ile 1 yumurta omlet 2 domates 2 biber yeşilçay

saat 13.00 - 1 tavuklu kepekli sandviç yeşilçay

saat 15.30 - 3 gün kurusu kayısı

saat 18.00 - 1 kase corba + 200 ml lik ayran

dayanamazsam belki saat 20.00 yarım ayva

3 lt su ve 3 fincan yesilçay

Canim bence aksam altida, salata veya haslanmis sebzede yiyebilirsin cok rahat. kalorisi 50 yi gecmez, hem tok tutar hem vitamin olur.

Canim bence aksam altida, salata veya haslanmis sebzede yiyebilirsin cok rahat. kalorisi 50 yi gecmez, hem tok tutar hem vitamin olur.

Evet canım haklısın da sebze pek sevmiyorum ton balıklı tavuklu salata falan olabilir. :) bu hafta böyle devam ediyim mercimek corbası falan cok severim.o yüzden corba yazdım. 14 subatta degıstırecegım listeyi. o zaman da salata vs ekleyebilirim. :)

bu arada sabah kalktım 78.1 kilo geldim tam. omleti iki yumurtayla yaptım. tek yumurta az geldi peynirime.:) öğlen de tam dediğim gibi tavuklu sandviç yaptım yedim. düğüne kadar bu kilolar azalacak. başka yolu yok. :32::32:

canım öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu, mutlu sağlıklı olsun inşallah.
en kısa zamanda bebiş bekleriz.:16::16:
10 marta kadar 1 ayın var toplam ve bence 1 ayda 8 kilo çok rahat verilir.
hatta istersen 10 kilonun üstünede çıkarsın. :32::32:
umarım bozmazsın diyetini.

çokk teşekkür ederim canım. kız ne bebişi daha. çokk severim aslında ama kendime zor bakıyorum valla :):) umarım veririm kiloları da 10 kilo versem ne kadar güzel olur düşündüm de :1::1: gelinlikte sorun yaşamam inşallah ama ya. daraltırız 20 kg da versen dediler ama bakalım artık. bozmam diyeti diye umut ediyorum. ah bir hırslansam. hırsla 47 kg verdim. şimdi 8-9 kilodan korkuyorum yahu.:26:

aynı dert bende de var
onca kiloyu verdikten sonra 5 kilosunu falan geri aldım
şimdi de o kadar zor geliyo ki tekrar diyet yapmak

ne kadar zor dimi. :( benim cok zoruma gidiyor. o kadar ac kal. istediğin gibi kilo ver. sonra birden birazını al. benimki hep nişanlımın yüzünden ama :D onunlayken çok mutlu oluyorum iştahım açılıyor. :9::9::16::16:

günü çok az kaçamakla bitirmiş bulunmaktayım

bugun yediklerim :

sabah 10.00 2 kk peynir ve 2 yumurta ile yapılmıs omlet , 2 zeytin , 2 biber , yeşilçay

öğlen 13.00 : azcık tavuk döner ve marul ile yapılmış kepekli sandviç , yeşilçay

saat 16.00 : 3 gün kurusu kayısı

saat 17.00: çok acıktıgım için yaptıgım kaçamaklar :)) 2 diyet bisküvi , şekersiz sütlü kahve ve üstüne de annemin yaptıgı yemekten 1-2 parça et atıştırdım

saat 18.30 : 1 kase mercimek çorba ve ayran

saat 20.30 : 2 dilim greyfurt 3-4 dilim portakal toplamda 3 lt su

kaçamaklarım neyse ki abartılı olmadı :32::32:

çokk teşekkür ederim canım. kız ne bebişi daha. çokk severim aslında ama kendime zor bakıyorum valla :):) umarım veririm kiloları da 10 kilo versem ne kadar güzel olur düşündüm de :1::1: gelinlikte sorun yaşamam inşallah ama ya. daraltırız 20 kg da versen dediler ama bakalım artık. bozmam diyeti diye umut ediyorum. ah bir hırslansam. hırsla 47 kg verdim. şimdi 8-9 kilodan korkuyorum yahu.:26:

ne kadar zor dimi. :( benim cok zoruma gidiyor. o kadar ac kal. istediğin gibi kilo ver. sonra birden birazını al. benimki hep nişanlımın yüzünden ama :D onunlayken çok mutlu oluyorum iştahım açılıyor. :9::9::16::16:

tekrar 59-60 kiloya düşsem bu sefer daha fazlasını istemiycem :)) bi ara 55 olmaya takmıştım kafayı ama sanırım 60 iken de çok iyiymişim. 60 kiloluk halime bakıyorum da şimdi baya zayıf duruyorum yani. insan kıymetini bilmiyor :(

tekrar 59-60 kiloya düşsem bu sefer daha fazlasını istemiycem :)) bi ara 55 olmaya takmıştım kafayı ama sanırım 60 iken de çok iyiymişim. 60 kiloluk halime bakıyorum da şimdi baya zayıf duruyorum yani. insan kıymetini bilmiyor :([/QUO

aynen ben de 70 cok diyodum. 70 lik halime bakınca ne guzelmişim diyorum. bu kez 67 falan tamam dicem ben de :))

bu arada bugün menüm şöyleydi

sabah 10.00: 2 yumurta ve biraz peynirle omlet domates biber yeşilçsy

öğlen 13.00: peynir domates bier ile kepekli sandviç yeşilçay

evdew değildim o yüzden akşam 18.00 gibi geldim ve 10 tane antep fıstıgı yedım

aksam 19.00 haslama tavuk ayran

20.30 gibi de 5 tane diyet bisküvi yedim çayla

bugün abarttım mı biraz ne :)):1::1:

bu arada sabah uyandıgımda 77.3 kiloydum 78.1 den 1 günde böyle düşülür mü :)

Back
X