düğünüme son 11gün

canım sen çok bişey anlamayacaksın zaten. merak etme sen kuaföre gideceksin geldiğinde heryer davetli dolu olacak seni alacaklar salona gidilecek kornalara basa basa. gelinlikle zaten yemek yeme olayınız zor olacak birde heyecandan unutacaksın büyük ihtimal. sonra düğünde gireceksiniz artık hemen nikah mı kıyılır yoksa önce bir dans falan mı olur derken başkasının düğününü seyreder gibi nikh memurunun söylediklerini dinleyeceksin. zaten söyleyeceğin evet sözü mikrofon tutacaklar eveti söyliyceksiniz sonra öpücükler alkışlar ayağına baslar falan derken bakmışsın halaydasın allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın inşallah. birde takıları hiç yerinden kalkmıycak birine verin de allah korusun sorun olmasın.

Nikah memuru soru sorarken çok heyecanlanmıştım
Sanki çok zor sorular soruyor gibi cevap veremeyeceğim gibi hissetmiştim
Sorduğu soru da ana adı,baba adı,doğum yeri
Bir de hazırlık aşamasında kuaförüm fln benim sakinliğine şaşırmıştı halbuki
Ama gece başlayınca o heyecan kayboluyor zaten,yerini keyfe bırakıyor.

Son düzenleme:

Benim haftaya canım 7 gün kaldı sıfır heyecan valla bende kendime şaşırıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razı olsun inşallah bnde düğünde rahat olurum cok istyrm şu gergnliğimi atmayı bakalım o gün ya donupkalıcam yada leyla olucam:):)

inşallah rahat sıkıntısız bi düğün olur yaa bnmkide hatta sakinleştirici alsak mı dye düşündük nşanlımla:):)

Allah razı olsun Allah izin verrse önümüzdeki hafta sonu ben hangi kafada olurum urdan yazıcam mutlaka ::):)):

İnşallah cnm inşallah herşey böyle olur 4saat 4dk gbi gelip gecer hemen geçsn istyrm :)

Ben de kalabaligi sevmezdim, oynamayi da beceremezdim. Dugunde hic oturmadim. Şıkır şıkır oynadım valla. Cok da zevk aldim, eglendim. Kimseyi umursama, dans et, tadini cikar. Mutluluklar dilerim. :)

saolasın cnm inşallah öyle olur cok istyrm pozitif olsun hersey blmesemde umursamadan oynasam herkes mutlu olsa:)

Allah hepinizden razı olsun inşallah böyle rahat olmayı cok istyrm..birde kınada o kadr yorulup düğünde uykusuz nası ayakta kaldınız:)helal olsun

Allah razı olsun cok teşekkür ederm o kadar güzel anlatyrsunuz ki bn kndm böyle olablirmym diye okuyorum :)

Allah bağışlasın amin umarım bizim düğünümüzde böle olur hc istemyrm dgnmden nefret etmeyi acıp resmlerime bakınca pişman olmak hc hemde

Allah razı olsun inş.amin öyle yapayım dimi:)gelinlikten belli olmaz beceremedgm dye dşnyrm şu an ama blemyrm:):)

Ben de kalabaligi sevmezdim, oynamayi da beceremezdim. Dugunde hic oturmadim. Şıkır şıkır oynadım valla. Cok da zevk aldim, eglendim. Kimseyi umursama, dans et, tadini cikar. Mutluluklar dilerim. :)

İNşallah bakalım hc bi gelin düğünnde mutsuz olmak istemez sanırım inş.herşey yolunda gder Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…