- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
Gittiğim üç farklı diyetisyenin üçüncüsüne dün gittim. Ne şok diyetler ne haplar her biri faydasız. Doğal yollarla kilo vermeye başladım bugün.
ben pko luyum bunun sonucunda metabolizmam çok yavaş ve şekerli yiyecekler yeme isteğim aşırı. İki katlı bir yerde merdiven çıkarken bile yoruluyorum.Yaşım 24 öğretmenim okulda az biraz hareketliyim fakat evde sürekli tv ve net başındayım. Ayrıca nişanlıyım
30 haziranda düğünüm var. Düğünüme son 78 gün. Kendimi motive etmek için gün gün yaptıklarımı diyetimi buraya yazacağım. Bana yoldaş olmak isteyen buyursun 

Son- 78.GÜN:
Kilo:81
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta-1 dilim ekmek- 1 domates-1 salatalık yedim
Bir saat geçtikten sonra 15 dakika bisiklet sürdüm (evde)-20 defa koltuğa çıkıp indim (doğal olarak çok yoruldum) 1 bardak su içip 20şer adet farklı jimnastik hareketleri yaptım.
sıra öğle yemeğinde çok sevdiğim tarhana çorbasından yapıp yanında yağsız salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
ara öğün olarak sevdiğim 1 meyve
akşam da ıspanak ve ayran yemeyi planlıyorum
(dipnot:balık yiyemediğim için her gün 2 adet ceviz yiyeceğim)

ben pko luyum bunun sonucunda metabolizmam çok yavaş ve şekerli yiyecekler yeme isteğim aşırı. İki katlı bir yerde merdiven çıkarken bile yoruluyorum.Yaşım 24 öğretmenim okulda az biraz hareketliyim fakat evde sürekli tv ve net başındayım. Ayrıca nişanlıyım

Son- 78.GÜN:
Kilo:81
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta-1 dilim ekmek- 1 domates-1 salatalık yedim
Bir saat geçtikten sonra 15 dakika bisiklet sürdüm (evde)-20 defa koltuğa çıkıp indim (doğal olarak çok yoruldum) 1 bardak su içip 20şer adet farklı jimnastik hareketleri yaptım.
sıra öğle yemeğinde çok sevdiğim tarhana çorbasından yapıp yanında yağsız salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
ara öğün olarak sevdiğim 1 meyve
akşam da ıspanak ve ayran yemeyi planlıyorum
(dipnot:balık yiyemediğim için her gün 2 adet ceviz yiyeceğim)