düğünümü hatırladım, yine içime oturdu

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
arkadaşlar düğünüm istediğim gibi olmadı, fotoğraflarımızı studyoda çektirdik onlarda 10 yıl önce çekilmiş gibi, şimdi yine bir konu okudum içime oturdu.

dış mekan çekimi gördüğümde çok fena hisleniyorum. neden adamakıllı bir fotoğrafçı tutmadık. neden adamakıllı bir makyaj yaptırmadım.

aklıma bir fikir geldi, ama çok abes kaçar mı bilmiyorum.

hamileyim , bebeğim doğduğunda gelinliğimi tekrar giysem, kocam da damatlığını giyse, bebeğim de kucağımızda güzel dış mekan fotoları çektirsek çok mu abes olur

bunun hayali bile beni heyecanlandırdı, ama saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum :26:

Bence gelinlik giymeden de çektirebilirsin.
Geçen gün nostaljik eski model bir araba gördüm,ben bile heveslendim.
Bebeğin sağlıkla doğsun,onu da alıp aile resimleri çektirebilirsiniz.

hiçte saçma değil bence içinizde kalmasındansa güzel fikir, lakinnn bu konuda eşiniz ikna olur mu ?

Bence harika olur!
Eşin de bu konuya sıcak bakarsa, birlikte anacağınız çok güzel bir anı olacaktır muhakkak.
Hem bebeğinizde "ben evlendiğinde neerdeydim" diye sorduğunda "bak burdaydın" işte dersin :))))

Şaka bir yana, bence harika bir fikir olmuş.
İnşallah hayata geçirebilirsin canım

Sizi daha mutlu hissettirecekse neden saçma olsun? İçinizde kalacağına yapın gitsin, nasıl olur diye düşünmeye değmez. Dış mekan çekimleri sessiz sakin yerlerde de yapılıyor hem. Alırsınız gelinliğinizi, damatlığınızı, fotoğrafçınızı. Rahat rahat çektirirsiniz öyle bir mekanda.

teşekkürler cesaretlendirdiniz arkadaşlar.

eşim gelinliğin içine doğumdan sonra tekrar girebilecek kadar zayıflayacağım için kabul eder gibime geliyor

heyecanlandım yaa

Herşeyi illaki düğün günü yapacaksınız diye bi kural yok tabi.
O zamanın imkanları işte,demekki yapamamışsınız.Benim amcamın kızı vardı.Gelinlik giyemeden evlenmişti 90 lı yıllarda.
Bu hep içinde kalmıştı.2 tane oğlu varken,gelinlik giydi,eşide damatlık giydi,fotoğraf çektirdiler,evinin her bir yerini bu fotoğraflarla donattı.
Çok içimde kalmıştı,şimdi çok huzurluyum der=)
Kesinlikle sizde yapın yani

cnm valla çokta gzl olur bnde 1 yıl önce evlendm geçen hafta evlilik yıldönümümzdü hiç bişi içimde kalmadı çok gzl düğün fotoları çektrdik ama bn yinede yıl dönümümzde özel olsun istedim kısa beyaz elbse gydm yne dış mekan foto çekildik yaklaşık 300 tane :)) bikaç tanesi bu:))

Eklentiler

• $318210_10150984771744391_813044390_9858419_236711347_n.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $536303_10150876869637632_1156636543_n.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $550969_10150984837324391_345446503_n.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 50

tamam ya ben de 3. evlilik yıl dönünümüzde yaparım
ya da doğum günümde,
ya da en yakın ne zaman olabilirse ne bileyim

aynen azcıkta duygu sömürüsü yaparsın kıyamaz zati:)))) bebişinin cinsiyeti ne kızsa onuda bi gzl süslersin :))

tamm işte bak ne gzl planıda yaptık :)) bnce çocuğunun doğum günü yaza denk geliyosa süper olur hem onun 1. yaş günü anısına hmde doğum kilolrını vermen açısından :)))))

yok ocak ayına denk geliyor ama çocuğumun doğum gününde yapmak istemem. o gün ona özel olmalı. kendi doğum günümde ya da evlilik yıldönümümüzde yapabilirim. eşimi doğum günüm için ikna etmem çok kolay olur. kıramaz beni

Ay arkadaşım,yazdıklarından kendimi okudum sanki,
Bu Pazar kız kardeşimin düğünündeydik,ama ne organizasyon,ama ne güzellik,ne şıklık,ne profesyonellik,
kendi kız kardeşim canımın parçası,ama kendimi düşündüm,içim buruldu yine,
ben 6 yıl oldu evleneli,
bu profesyonel uygulamalazr,dış çekimler,bu gibi sektörler öyle hızlı gelişti ki,biz o guruba giremedik işte,
benim kocam da hayatta bi daha fotoğraf çekilmez,benim de hoşuma gitmez,
geçti artık işte,
en güzeli zamanı en güzel şekilde değerlendirip,zor da olsa içinden geleni imkanlar dahilinde en güzel biçimde yaşamak işte,
yoksa zaman geri gelmiyor..

Ah arkadaşım seni çok iyi anlıyorum desem :)

Düğün hazırlığında herşey istediğim gibiydi yolundaydı stüdyoda fotograf hiç istemiyordum hep hayalim dış mekandı amaa :/

Ama diyorum düğünümüz Havuz başında oldu ve düğün salonunun fotografcıyla anlaşması nedeniyle fotoğraf çekimleri yarı yarıya indirimle dahil olmuştu.
Bende imkanları zorlamamak için hayalimden vazgeçtim yoksaydım malesef.
Stüdyo fotolarım sıradanlara göre çok çok güzel ama işte hep imrenirim dış mekanlaraa tek içimde kalıcak şeydir sanırım
Artık yapıcak bişi yok bende bu içimde kalan hayalimi ikinci foto hayalim olan Allah kısmet ederse eğer bebeğim oldugunda doğum için fotoğrafçı ayarlamak ( doğum haneden sonraki kısımlar için)
insanın içinde kalıyor işteee malesef herşey 4 4 olmasına rağmen o olmadı eşinde destek olursa neden olmasın canım

çok güzel olur...

erkekse damat kıyafeti, kız ise gelin kıyafeti giydirirsiniz.

çok hoş bir anı kalır size... içinizde uhde de kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…