- Konu Sahibi yenimodagir
-
bu kutuları masanın üzerilerine mi koyacaksınız ben mi yanlış anladım böyle birşeyler olabilir mi ? ben otelde çalıştım . bir dügünde masalrın üzerlerine inci ve parlak taşlar koymuştuk...mrb kızlar, yaz sonunda düğünüm olucak. organizasyon firmasıyla anlaşmak yerine tüm detayları kendim planlamak istedim. sizde düşüncelerinizi yazarak bana yardımcı olun lütfen... (kır düğünü olucak) öncelikle anı defteri yerine küçük kartvizitler bastırarak "var mı yeni evlilere tavsiyeleriniz" yazarak misafirlerin dileklerini yazmalarını isticem. düğün girişine de süslü bir kutu koyucam, kartları oraya atacaklar. kartları bastırdığımda resimleri eklerim. düğün kalabalık olacak, 500-600 kişi kadar, yani bu da 50-60 masa demek. masalar için kartvizitleri ve kalemleri koyacağım şık bi kutu yapmam lazım, ucuz maliyetli birşeyler olmalı. ne yapabilirim, nerden ne bulabilirm sizce?? müzik listemi yapmaya başladım. kır düğünü olacağı için öyle duygusal bi parçada giriş yapmak istemiyorum. yerli-yabancı düğün girişine uygun hareketli şarkı önerileriniz nedir? ve aklınıza gelen başka değişik fikirler olursa bekliyorumdetaycı bi yapım olduğu için herşeyin mükemmel olmasını istiyorum, tüm detayları elimden geldiğince düşünmeye çalışıyorum...
çok orjinal fikirler çıkacağına eminim hadi kızlarrrrr düşünüp planlamaya!
bu kutuları masanın üzerilerine mi koyacaksınız ben mi yanlış anladım böyle birşeyler olabilir mi ? ben otelde çalıştım . bir dügünde masalrın üzerlerine inci ve parlak taşlar koymuştuk...
Julio Iglesias - El Bacalao - YouTube
maddi gücünüz yada imkanız varsa girişte keman çaladırarak gireblirsiniz...
herkesin masasına tek tek kutu kart ve kalem koymak yerine dilek ağacıda yapabilirsiniz, yani adı dilek agacı fakat gelenler oraya sizlerle ilgili iyi dileklerini yazıp agaca asacaklar rengarenk kagıtlara rengarenk organze kurdelalarla fıyonk yapıp hazırlayabilirsiniz böylece kurdelalardan agacın dallarına takabilirler hemde düğününüzün karşılama masası civarlarında dekor yapmış olursunuz :)
Çok güzel olur, ama kimse kalkıp yazmazsa diye düşünüyorum sonra dabu dilek ağacını nerden bulabilirim? kağıtları kenarlarından delip küçük kurdeleleri ordan geçirip o şekilde masaya dizerim, dediğiniz gibi her masaya kalem koymak yerine rengarenk kalemleri tek masaya koyarım böylece. misafirler dilekleri yazıp ağaca asarlar :) çok hoş olur :) tşk ederim bu güzel fikir için
Aslına bakarsanız organizasyon firmalarında bu agaçlardan bulunuyor fakat demirden beyaz dalları olan bir agac yanı sırf demirden beyaz dallar var agac dıyınce aklınıza bıldıgımız agac gıbı bırsey gelmesın fakat söyle söyliyim bence agacınızıda kendınız yapabılırsınız hani evlere konan uzun şeffaf vazolar varya içerisine renklı kum falan koyuyolar uzu dallı çiçek koyuyolar sonra.. işte o vazolardan bi tane alıp içerisine dallar alıp hani saman renginde kalın kalın oluyo mutlaka görmüşsünüzdür o dallara minik neon renklerde kurdelalar baglayıp fiyonk yapıp bazı yerlerınden sarkıtabılırsınız ve eminönünden kelebekler alıp dallarin üzeine kondurabilirsiniz eminim cok hos olacaktır hatta isterseniz evlendıkten sonra onu o şekilde evinizin bir kösesinde hatıra olarak saklayabilirsiniz :)
Gerçekten fikrimi değiştirdiniz, ben hep masalara kart koymaktan yanaydım. dilek ağacını da biliyordum ama açıkcası yapmayı hiç düşünmemiştim. önce düğün salonumla konuşup girişe bir masa ayarlamalarını isticem. sonra da dediğiniz gibi kendi ağacımı kendim yapmaya başlıcam :) çok tşkler :)
Ne demek rica ederim :) Fakat siz düğün günü hem kendi düğününüzün süslemesini yapıp hem kendinizi nasıl süslyceksiniz zor olmycak mı :)
düğün müziklerimi ayarlıyorum buaralar, dediğin gibi bende çoğunu hareketli parçalardan seçmeye çalışıyorum. kır düğünü olucak öyle slow romantik bir parçada çıkmayı düşünmüyorum :) aynı şekilde pasta müziğimde hareketli bir parça. bizde orkestra olucak ama çıkış, pasta, takı bunların müziklerini hep ben ayarlıcam. hatta müzik listemi hazırlayınca paylaşırım canımm :) ablanın düğününde yaptığı da çok değişik olmuş güzel ve eğlenceli bir fikir :) o zaman arkadaşlarımı önceden ayarlamak gerek
Herşey kendılıgınden oluyo zaten hıc stres yapma hersey gonlunce olur ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?