Düğünümüz var :(

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Arkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..

Uzun kollu elbise giydin diye illa rahibe olmana gereken yok. Aciklara gore de gayet sik elbiseler var.
İnternetten bakıyorum hiç bulamadım zevkime uygun gerçekten kolları dantelli çok demode geliyor bide göğüs dekolten olmasın diyor iyice boynum her tarafım kapalı çarşaf giymişim gibi oluyor çok bunaldım ya ..

Benim eşimin ailesi de kapalıdır çoğu da hacı ve ben o tarafım düğünlerinde daha kapalı giyiniyorum kendi tarafımda dekolte:) çok şık kapalı elbiseler de var muhakkak bulursunuz Kendimize göre birşeyler.

Bana kimse karışmadı bugüne kadar gerçi tamamen kendi tercihim.

Artık sokakta giydiğime bile karışmaya başladı sırf bu sebepten bıktım diye her gün ağlıyorum ..

senin yerinde olsam bunun uzun dantel kol olanını alırım al işte uzun der giyerim müstehaktır yani.

Kapali sayilacak cok ama cok sik elbiseler var. Insan istedikten sonra her turlu guzel kombinini yapar diye dusunuyorum.
Elbetteki bulundugunuz yere cevreye bir nebze uyum saglamaniz gerekir. Bu uyumu saglarken siz olmaktan cikmayin yeter. Denge.

Uzun kollu olursa, uzun etek olursa illa bileklerine kadar olması gerekmiyor canım, mesela elbise atıyorum dirsek kol, boyu da dizinin altı olabilir. Yani illa ayak bileğinde olmasına var mı?
Göğüs dekolten sırt dekolten olmasın, etek boyu da mini olmasın tamam, zaten göze batmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…