- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorumSanirim esin zorladigi icin seni elbise bulamiyorsun.
Bu sene bisiklet yaka uzun kollu dizde bircok elbise var.
Pantolonun günah olduğu hangi ayette yazıyor? Lütfen yazar mısınız. Çok merak ettim! Kendi kafanıza göre bir şeyler uydurmaktan vazgeçin artık. Sizin gibiler yüzünden islam farklı algılanıyor.ee gunah dogru ama sizin seciminiz o
Daha neler eger gitmeye niyetin varsa bol pantolonlar var etek gibi onlardan giy birde bluz yeter.Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorum
Siz normalde açık birisiniz sanırım ve eşiniz bunu bilerek evlenmiş. Şu an giyineceğiniz elbisenin bileğinize kadar kapalı olması konusunda baskı görüyorsunuz ve anladığım kadarıyla da kendi tercihiniz bile değil. Bence elbiseden daha önemli bir sorununuz var çözmeniz gereken. Ağırlığınızı koyun ve kıyafetinize bu kadar müdahale edilmesine izin vermeyin.Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorum
Bak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.Pantolonun günah olduğu hangi ayette yazıyor? Lütfen yazar mısınız. Çok merak ettim! Kendi kafanıza göre bir şeyler uydurmaktan vazgeçin artık. Sizin gibiler yüzünden islam farklı algılanıyor.
Bundan mı çıkardınız yaniBak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.
“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti." (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22) kaynalariyla dinimide gayet guzel yasiyorum asil senin gibiler carpitiyor dini simdi ben ceza alirim dogru savundum diye ama cevap vermedende duramazdim.
Bu bir ayet değil Buhari nin bir hadisi.Esas bunu yazarak siz günaha giriyorsunuz Allah'ın kelamı olmayan bir söze Allah'ın kelamı diyorsunuz.Bak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.
“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti." (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22) kaynalariyla dinimide gayet guzel yasiyorum asil senin gibiler carpitiyor dini simdi ben ceza alirim dogru savundum diye ama cevap vermedende duramazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?