Düğünümüz var :(

Bunlar da çok kibar tavsiye ederim.İyi geceler canım.

Sırtını kapattirirsaniz olabilir bon prix sitesinden.bende akraba düğününde giymistim cogu kapaliydi ailenin.hic abes durmadım

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-16-01-22-09.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 367
Boyu dizde,kolu uzun birşey tercih edebilirsiniz.
Veya kolu dirsekte,boyu uzun.

Kapalı ve şık elbise çok var.
Yakıştırdınız mı hiç de kötü durmaz.

Ayrıca eşinizi tercih edip evlendiğinize göre şimdi yakınmanın anlamı yok bana kalırsa.
Sülalesini demiyorum, onlar konuşsun dursun,takmayın.
Ama eşinizi dinlemek,orta yol bulmak zorundasınız.

Sanirim esin zorladigi icin seni elbise bulamiyorsun.
Bu sene bisiklet yaka uzun kollu dizde bircok elbise var.

ee gunah dogru ama sizin seciminiz o
Pantolonun günah olduğu hangi ayette yazıyor? Lütfen yazar mısınız. Çok merak ettim! Kendi kafanıza göre bir şeyler uydurmaktan vazgeçin artık. Sizin gibiler yüzünden islam farklı algılanıyor.

Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorum
Siz normalde açık birisiniz sanırım ve eşiniz bunu bilerek evlenmiş. Şu an giyineceğiniz elbisenin bileğinize kadar kapalı olması konusunda baskı görüyorsunuz ve anladığım kadarıyla da kendi tercihiniz bile değil. Bence elbiseden daha önemli bir sorununuz var çözmeniz gereken. Ağırlığınızı koyun ve kıyafetinize bu kadar müdahale edilmesine izin vermeyin.

tulum giymek istemez misiniz ?
fiziginiz musaitse cok şık tulumlar oluyor bir arastirabilirsiniz. Internetten almak istiyorsaniz tesettur satis sitelerine bakin onlarda cok cesit oluyor.
Yazdiklarinizdan anladigim kadari kle esiniz bu konuda sizi baya zora sokuyor. Sizinle acik oldugunuzu bilerek evlendi size bu sekilde baski uggulamasina ozon vermeyin. Bir parca icinize sinen sizin de istediğiniz gibi bir kiyafet giyemeyecekseniz dugune de katilmayacaginizi net ve kararli bir dille soyleyin.

Oldum olasi evlenmeden once acik veya kapali oldugu ile takinti seklinde ugrasmayip, evlendikten sonra bunlara takilip kadina baski yapan zihniyeti anlamamisimdir anlayamayacagimda..ins esijiz bu konuda duzelir.

Anlamadığım nokta dıdısının dıdısının düğününe elbise alacak kadar neden masrafa giriyorsunuz ki? Kuruş harcamanız gerekmez. Şahsen ben sizin elbise giymenizi istemem dıdısının dıdısının düğününe elbise giymeyin yani.
Çok şık yüksek bel ispanyol paça kumaş pantolon giyin ve altına stiletto ayakkabı tercih edin. Üzerinizi de resmii bir hafif transparan gömlek çeşitleri seçebilirsiniz hatta gömleği boğazdan bağlayıp boğazınıza pantolonun renginden ince şal geçirip bağlayabilirsiniz. Oldukça şık ve resmii tarz takınırsınız.

Elbise ile lütfen uğraşmayın.

Pantolonun günah olduğu hangi ayette yazıyor? Lütfen yazar mısınız. Çok merak ettim! Kendi kafanıza göre bir şeyler uydurmaktan vazgeçin artık. Sizin gibiler yüzünden islam farklı algılanıyor.
Bak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.
“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti." (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22) kaynalariyla dinimide gayet guzel yasiyorum asil senin gibiler carpitiyor dini simdi ben ceza alirim dogru savundum diye ama cevap vermedende duramazdim.

o paylaştığın ayet değil hadis. tartışmaya girmeyeceğim ama çok bilip ya da bildigini anıp bir seyler iddia etmek vebaldir. düşünüp iyice araştırıp da yazmak gerekir. Allah’ın helal kıldığını haram kılmaktan kaçınmak gerekir.

Bundan mı çıkardınız yani Düşünce yapılarımız çok farklı hanımefendi. Bu yüzden ellerimi yorup daha fazla bir şey yazmayacağım

Bu bir ayet değil Buhari nin bir hadisi.Esas bunu yazarak siz günaha giriyorsunuz Allah'ın kelamı olmayan bir söze Allah'ın kelamı diyorsunuz.
Ayetin kelime anlamını öğrenin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…