Düğünümüz var :(

Pantolonun günah olduğu hangi ayette yazıyor? Lütfen yazar mısınız. Çok merak ettim! Kendi kafanıza göre bir şeyler uydurmaktan vazgeçin artık. Sizin gibiler yüzünden islam farklı algılanıyor.

Sapık çok tamamen onların kafalarında yazıyo

Neolduğu ne fark eder ki ?
Eskiden mağaza mı varmış sonradan insanlar kıyafet yapmışlar işte
Etek kadının pantalon erkeğin olmuş sonra biz kadınlar herşeye ortak olduk
Baktık kış günü üşütüyoruz etekle pantalon giyiyoruz olup bitiyo

Hanımlar hanımefendiler daha kaç kere dini yorum yasaktır diyeceğim, günah sevaplardan bahsediyorsunuz, bana da günah değil mi?

Ne olur kurallara uysanız, siz uyarı almak durumunda kalmasanız, ben devamlı sizi ikaz eden konumunda olmasam.

Kaynanam görümcem kapanınca bna düşman oldu kendilerine yakıştıramadı hep laf soktu aç dedi. Kendisi açıklıkla asilliği doğru orantılı görür ama cahilliği diz boyu

Konu sahibi daha 2 aylık evlisin ve dıdının düğününde giyeceğin kıyafet seninle hiçbir bağı olmayan insanların seçimine göre

Sokakta giydiğine kim karışıyo anlamadım kocan mı çevresi mi ?

Evlenmeden önce kocişin seni görmedi mi ? Evlenince açılıp saçılıp o dekolte senin bu dekolte senin giymeye mi başladın ? Yoksa kış günü ateş basıyoda sokağa çıplak mı çıkıyosun ?

Durum vahim kışgünü bi insan negiyebilirde karışılır anlamış değilim

Hergün dışardayım açığında üstünde mont kapalınında herkesin ayağında bot çizme var siz yalınayak mısınız ?

O kocişinize söyleyin 2 ayda nedeğişti benim çevrem böyke değil seninki beni ilgilendirmiyo ben evlenmeden önce ne giyşyosam bundan sonrada onu giyicem diyin giymiyosamda budüğüne de diğerlerinede gidilmeyecek kesin atın

Kaynanam görümcem kapanınca bna düşman oldu kendilerine yakıştıramadı hep laf soktu aç dedi. Kendisi açıklıkla asilliği doğru orantılı görür ama cahilliği diz boyu

Bu konu nekadar iticiyse sizinkide öyle
Bir kadın ne istiyosa onu giyer
Tarlaya giderken mini etekle gidilmez denizede kabanla onun dışında kişinin tercihi
Ben açılınca neolucak demiyo musunuz? Bi açın evde alın bi metre bakın uzamış mı

haklısınız mune abla. mümkün olduğunca tartışmadan uzak bir şekilde yazmak istiyorum son kez dogru bildiğimi. konu sahibinden de özür diliyorum. bir daha yazmayacağım. ayet ve hadis ayni şey değildir. ayet kuran’dir. kesin hükümdür. musluman kabul eder, tartışmaz. hadis hz. muhammed’den aktarılan sözlerdir. yoruma açıktır. sahihligi araştırılır. bu ikisi hiyerarşik olarak eşit değildir. dolayısıyla haram ve helaller kuran tarafından belirlenir. fıkhi hükümler verirken kuranı çizgide kalıp hadislerle desteklenebilir. ne fark var demişsiniz, açıkladım. çok ciddi fark var. ikisini eş tutmak dogru değil. tartışmak değil amacim. bildiğimi yazmak istedim. isterseniz gerisini araştırın.

konu sahibinden tekrar özür diliyorum. insallah en güzel kıyafeti bulur ve eşi ile bu konuda ortaklaşır. eşinizin bu tutumlarının zamanla olgunlaştıkça geçeceğini düşünüyorum. insallah öyle olur da siz de huzura kavuşursunuz.

Kadife çok şık uzun kollu boydan uzun elbıseler var. Hatta istanbullugelindeki teyze bir rest. Akif le buluştugunda giymişti :)

dursaydın iyiydi.. zira paylaştığın şey ayet değil

konu sahibesi 3 lü fotonun 3 .cüsü gayet uygun. bileğe kadarda uzun.

Kimse karisamaz o ayri.. ama kapali elbise insani rahibe yapmaz, benzetmen cok sacma..

Fizigin nasil bilnem ama..Kapali boydan bir elbise uzerine guzel takilar.. hafif bir salas topuz ve hafif makyaj gayet guzel olur

Sana gore olup bitebilir ama İlahi kanunlar var orada oyle demiyor..arkadaş atmis zaten attigida dogrudur sadece ayet değil hadistir..ban yemekten korkmasam daha detayli anlatirdim..

haklisiniz koskoca bir insanin kiyafetlerine karismak gercekten sinir bozucu. ama bazen bulundugun ortama uyumlu olmak daha munasip oluyor. ben sizin yerinizde olsam sik ortama uygun bir kiyafet bulurdum, artik cok fazla secenek var kadin giyimde. bu aslinda diger sosyal ortamlar icin de gecerli, mesela daha mutevazi insanlarin oldugu bir yere cok asiri pahali marka kiyafetlerle ya da gosterisli takilara gitmem, alamayan birisi olur gipta etmesin diye, ya da isyerinde cok cekici giyinmemeye calisirim, hastalari vs goruyorum cunku. ama ozel davetlerde vs de ortama gore abartirim iyice :))

eger maddi acidan sorun yoksa ipekyol roman fabrika network gizia markalarina bakin gayet guzel kiyafetler bulabilirsiniz. Elbise sart degil belden oturan uzun saten etekler var ustunuze ipek gomlek bluz vs. tarzda birsey bulabilirsiniz ya da kadife elbise tercih edebilirsiniz. Ayrica bence caninizi sıkmayın 2 3 saatliğine ortama ayak uydurmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum suan olayi buyutup kendinizi doldurmayin 2 aylik evlilikte.

Bence klasik bir tulum giyin. Pantolonda giymeyeceksen ne giyeceksin. En kötü midi boy bi elbise giyersin. Uzun kollu ve boyu uzun elbiseleri sadece tesettürlüler giymiyor ki.

Uzun etekli bir elbise alin üstüne şık bir ceket giyin. normal yaşantınızdaki kadar şık olmasaniz da olur önemli olan orda idare etmek, ortama ayak uydurmak, eşinizin gönlünü yapmak. Saniyor musunuz ki açık ama müthiş bir elbise giyince orda siz rahat ve mutlu olacaksiniz. Herkes tuhaf tuhaf bakar. Elbette onlarin bu tutumu yanlış ama topluluk olarak öyle alışmışlar, gelenek görenekleri öyle olmuş bu saaten sonra değişmez ki. en iyisi kendi huzurunuz için bir güncük idare ediverin. insan olarak girdigimiz ortamlara uyum sağlamamız lazim. nasil spora giderken eşofman ya da cenazeye giderken koyu renk giyiyorsak bunu da o ortamin kiyafeti olarak düşünün olaya böyle bakarsaniz içiniz biraz rahatlar. Ama eşinizin günlük hayatinizda da karışması ayri mesele

Diz altı elbise ya da etek giyip, kalın şık bir çorap da olabilir. Kış ayı olduğu için üstü uzun kollu uygun zaten.

Ancak bundan daha önemlisi 2 ayda bunları yaşıyorsunuz, ömür boyu bu aileyi kabul etmişsiniz. Muhtemelen her düğün, bayram seyranda bu krizi yaşayacaksınız. O yüzden tavrınızı bu duruma göre belirlemelisiniz.

Kolların açık boynun tam kapalı giy bence.

Ayrıca profil fotonla konun da çok uyumlu....

İyi de iki ay önce ne giyiyordunuz

Düğünde istemede vs ne giydiniz

Dıdının dıdısının salon düğününde ne giyilir zaten balık tuvalet mi

Geçen dıdının dıdısının kınasına gittim

Uzun kollu hakim yaka diz altı elbisem vardı altında ince çorap ama siz siyah da giyebilirsiniz mesela

Bu benim iş kıyafetim ama o kadar uzak birine tuvalet giysem sırıtırdı

Zaten mevsim kış çok açık giyinilmiyor ki

Bir de siz de beğendiğiniz fotoları atsanıza ya da dolaptan bir şeyler

Eşinizin baskısı hoş değil de sanki siz de böyle bir ispat çabasına gitmiş gibisiniz açığım İşte deyip bunu göstermek istiyorsunuz sanki

canım kışın zaten kolsuz vs. hoş olmuyor bence düğün için.
eklediğim fotoğraftaki tarzlardan tercih edebilirsin
hem şık, hem mevsime uygun, hem kendin de rahat edersin, eşini de üzmezsin :)

Eklentiler

• MINA-GUPUR-ELBISE-resim-767.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 99
Bu bile açık onlara göre pantolona bile kadın pantolon giymez günah gözüyle bakıyorlar bildiğiniz gibi bir aile değiller gerçekten

Benim esim de guneydogulu ve dediginiz gibi tum sulale ic ice olmaya bayiliyorlar sizi anlayabiliyorum.
Uzun şık bir elbise sizi rahibe gibi gostermez. Ben de acigim. Uzun elbise ve uzerine dalgali sac hafif makyaj cok hosuma gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…