- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Pantolonun günah olduğu hangi ayette yazıyor? Lütfen yazar mısınız. Çok merak ettim! Kendi kafanıza göre bir şeyler uydurmaktan vazgeçin artık. Sizin gibiler yüzünden islam farklı algılanıyor.
o paylaştığın ayet değil hadis. tartışmaya girmeyeceğim ama çok bilip ya da bildigini anıp bir seyler iddia etmek vebaldir. düşünüp iyice araştırıp da yazmak gerekir. Allah’ın helal kıldığını haram kılmaktan kaçınmak gerekir.
Kaynanam görümcem kapanınca bna düşman oldu kendilerine yakıştıramadı hep laf soktu aç dedi. Kendisi açıklıkla asilliği doğru orantılı görür ama cahilliği diz boyu
Bak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.
“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti." (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22) kaynalariyla dinimide gayet guzel yasiyorum asil senin gibiler carpitiyor dini simdi ben ceza alirim dogru savundum diye ama cevap vermedende duramazdim.
Kimse karisamaz o ayri.. ama kapali elbise insani rahibe yapmaz, benzetmen cok sacma..Arkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..
Neolduğu ne fark eder ki ?
Eskiden mağaza mı varmış sonradan insanlar kıyafet yapmışlar işte
Etek kadının pantalon erkeğin olmuş sonra biz kadınlar herşeye ortak olduk
Baktık kış günü üşütüyoruz etekle pantalon giyiyoruz olup bitiyo
Kolların açık boynun tam kapalı giy bence.İnternetten bakıyorum hiç bulamadım zevkime uygun gerçekten kolları dantelli çok demode geliyor bide göğüs dekolten olmasın diyor iyice boynum her tarafım kapalı çarşaf giymişim gibi oluyor çok bunaldım ya ..
Bu bile açık onlara göre pantolona bile kadın pantolon giymez günah gözüyle bakıyorlar bildiğiniz gibi bir aile değiller gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?