Düğünün ertesi günü kapındayım :/

Bizimkilerde de varmış bu adet.

Varmış diyorum, çünkü eşimin düğün öncesi tepkisiyle bertaraf ettik.

Annesiyle konuşsun nişanlınız.
 
Şaka yaptığını düşünüyorum.Şaka bile değilse,sen değil, nişanlın uygun dille ailesini uyarsın.Eltiyle de arana mesafe koy.
 
Müstakbel eşiniz ne diyor bu konuda ? ama şu kesin ki eltinize karşı mesafenizi koruyun ve her zaman tedbirli olun
 
Rezarvasyon ileri alınır mı bilmiyorum..Antalya'ya gideceğiz ertesi günü sıkıntı olmazmı hemen gitmek dinlenmeden nişanlım kullanacak aracı.
Kimse için düzenini planını bozmana gerek yok.Hiç bir cahil için de düğününde sinir harbi yaşamana gerek yok.Bunlarınönlemini alacak kişi nişanlın.Zaten şunun gwelinliğini giy demesi başlı başına bir terbiyesizlik.
 
çarşafı balkona asın, eşinde sabahına testiye 2 el ateş edip kırsın oldu olacak!
 
İlginç tezatlar gördüm yazında. Bir kere şampanya Türk düğünlerinde pek kullanılmaz. Alkol olan düğünlerde bile çok nadirdir. Şampanya içen bir gelin ki öyle bir düğün organize eden bir aile nasıl olur da düğün sabahı o işi sormak için kapıya dayanır? Sen nişanlınla bu konuları hiç konuşmadın mı? Hatta konuşmaya gerek yok kişiliğinden tanıman lazım bakış açısını.

İki seçenek var, daha önce bunları yaşamış ve senden acısını çıkarmak istiyor.

İkincisi de kötü niyetli değil kvalide bunu piyon seçmiş. “benden çıksın” dediğine göre.

Bazı aileler buna hala kör kütük saplantılı.

Ama sen de demen gerekeni demişsin. Bence bu kadar yeteli.
 
ohaaaa ya bu kadın seni kıskanıyo valla yolun başındayken şunun altında kalma sonradan hep bu tarz şeylerle gelir sana ezmeye vs kalkar.. kadına bak ya
 

benipek şu gözlemci yorumlarını çok beğeniyorum takipteyim seni ...
 
kıskanmış eltin saçmasapan şeylerle kıskançlığını göstermiş, ne onu ciddiye alıp cevap ver ne de istediklerini yap.
 
En nefret ettiğim mevzu, kime ne yani, bence kayınvalide göndermiş oraya git diyor sonra o da konuyu açıyor planlı geldi bana. Sağdıcımız gece bizimle beraber geldi sözüm ona bana anlatacak nasıl olması gerektiğini daha önce görmüşlüğüm bile yok, sağolun bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum dedim susturdum kadını. Ne saçma sapan adetlerimiz var
 
neeee yuhhh (pardon) hem de kaynana babayı arıyor.. iğrenççççç
 
Bu eltiyle çok yüz göz olmuşsun bu konuları seninle nasıl konuşur ,tehlikeli biri ,çok özel konularını anlatma ,ne kadar uzak o kadar huzur
 
neeee yuhhh (pardon) hem de kaynana babayı arıyor.. iğrenççççç


Evet düşün uğradığımız şoku babamın yüzünün şekli şemali değişti algılayamadı adam :) sonra halama anlatmış öylelikle haberimiz oldu rezillik yani... :)
Köyde oldu onların ilk gecesi ve de kaynanasıgilin evinde...evden herkes gitmiş. Sabahına da çarşaf görmeye gelmişler. Çarşafı da yatak odasına koyuyorlar oradan elti kaynana görümce bakmaya geliyor. Sonra gelin hanım onu sandığına saklıyor. Ablam hala saklar. :)
 
Okuduğum bazı yorumlarda bunda ne olacak kapris yapmayın gibi bir cümle gördüm.
Ben 23 yaşındayım.Ve herkes gibi hayallerim var..Düğünümüzü mutluluğumuzu herkesle paylaşmak için yapıyoruz.Kimseye bakın ben namusluyum oğlunuza layığım bu da kanıtı demek için değil.
Ayrıca eltimle samimi olmak zorunda da değilim.Ben çok yakın arkadaşlarımla da yatak odamın muhabbetini yapmam.Onlar dalga geçse bile bu samimiyetten ötürü olur ve çok ileri gitmezler.Ben eltim oldu diye dank diye onu henüz benimseyemem.Çünkü onunla bir zaman geçirmedim o 32 yaşlarında ben 23 yaşındayım.İster istemez aramızda farklılıklar olacaktır..Kırıcı bir kelime kullanmam gönülleri kalsın istemem.Fakat benimde kendime göre prensiplerim var.
Düğünden 2 gün sonra balayına gideceğiz daha erkene alamıyorum.Bu yüzden izmirde güzel bir otelde geçirmek istiyorum ilk günümü ancak böyle bir önlem alabildim.2 Günden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ve ardından hemen balayına kaçarız.Benim malesef yapabileceklerim bu kadar.
 

Şampanya bizde kullanmayız.Eltimin düğünü olduğunda onları yemeğe götüren kaynımın patronu açtırmış yoksa şampanya kültürü ne onlarda ne de bizde yoktur.Bira rakı genellikle içilir.Yani tezatlık gözükebilir ama organize yapabilecekleri durum olmamıştır kaçarak evlenmişler 2 hafta içinde düğün olmuş.

Durup dururken sizin adetler nedir diye sormadım hatta gerek duymadım çünkü böyle bir durum beklemedim..Ki zaten o da böyle bir durumun saçma olduğunu zaten bilir sevmez öyle şeyler.Fakat insanlara bunu anlatmak büyük sıkıntı..

Kimin ne niyetle soracağını bilmiyorum ama dediğim gibi kabül edebileceğim birşey değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…