Düğünün ertesi günü kapındayım :/

Kapris mi sizce bu? Cok sukur etrafimda seks hayatimi merak edecek densiz insanlar yok. Kayinvalidem de cok dindar bir kadindir iki kisinin seks hayatini anlatmasinin gunah oldugunu bilir ve asla sormaz. size gore normal olabilir biz o kadar genis degiliz.

biz kac tane yasit kiz kuzeniz de evlendigimizde kelimesi dahi gecmedi..
evledikten 1 ay sonra normal bi rahatsizlik icin doktora gttm, yengem de gayriihtiyari sordu 'hamile misin' diye, normal bi soruydu, onu bile nasil gecistirecegimi sasirdim, utandik yani karsilikli..
diyecegim o ki, bunlar mahremdir, anneyi dahil ilgilendirmez kiz gidip danismadigi surece.. kimseye yuz verilmemeli bu konularda, 'aman iyi olayim herkesle' diye..

Özelini başkasına anlatmak da nedir yahuuuu... Nişanlınıza söyleyin böyle öyle diyorlar diye saçma yani anlatmayın tabi ki de.

sükür gi aynı görüse sahip biri daha var bunlar sanki ilk defa duymus gibiler

sükür gi aynı görüse sahip biri daha var bunlar sanki ilk defa duymus gibiler

Peki ne yapmalıyım ?
Elimde kanlı çarsaf onlaramı vereyim ?
Ama onu yapmışken düğün gecesi pirinç ayıklatıyım hatta ve hatta belimdeki düğümleri bile çözsün..
Yapmışken birde hali hazırda olsun bir teyze gelsin bana nasıl yapıldığını anlatsın..
Kimse kusura bakmasın benim adetlerimde öyle sapkınlık içeren şeyler yok..
Koca koca kadınlar bir çarşaf parçasına bakıp tatmin olacaklar diye ben kendimi geremem.
Kadın için ne kadar aşağılayıcı birşey..O zaman bende eşimin annesini arayacağım oğlunuzun masallahı var diyeceğim.

Düşüncesi bile iğrenç! ! sakin bu sapkinliga göz yummayin lutfen. Boyle sacmaliklar var evet malesef var ve o sacma adetlerini degistiremiyorsaniz oylelerinden uzak durmak tek çözüm. .

Ağızlarının payını vermişsiniz. Ne kapıyı ne telefonu açın o gün.
Gelinlikte dahil olmak üzere hiçbirşeye müdahale ettirmeyin.
Terbiyesiz insanlar ya. Oldu olacak düğün gecesinden gelip kalsınlar.

Canım öncelikle sen o kapris yapıyorsun, ne olacak diyenleri bir geç,okuma bile o yorumları..Sen her zaman ciddiyetini koru ve benden sana tavsiye herzaman sert mizaçlı ol,çünkü cahil ve seviyesiz insan çok var..Bunlarla başedebilmen için net bir tavrın olması lazım..Yani öyle bir davran ki kimse sana gelip hoşlanmayacağın türde ve bu şekilde seviyesiz muhabbetler yapamasın,yapmaya cesaret edemesin..Çünkü eltin gibi tiplere az birşey bile yüz versen,tepene çıkar,haddi olmayan herşeye karışır,cıvık cıvık seviyesiz muhabbetler yapar..Çünkü o tarz insanların yapısı buna müsait..Sen her zaman ağırbaşlı,sert ve seviyeli bir insan olursan dedikodudan,samimiyetten,vıcık ilişkilerden uzak durursan rahat edersin..Eğer yine bu şekilde muhabbetler olursa sakın ola ki gülerek tepki verme..Hemen tavrını koy,yüz ifadeni sertleştir ve durun bakalım,bu ne hadsizlik demeyi bil..İnan ki bunlar senin yararına olur..Eğer ipin ucu kaçarsa,özür dileyerek söylüyorum eşinle cinsel ilişki sırasında girdiğin pozisyona kadar sorar bu tipler ve hiç çekinmezler bunu sormaktan emil ol...

Son düzenleme:
Ben verdiğiniz cevabı gayet yerinde buldum, iki kişi hariç kimseyi ilgilendirmez aranızda ne geçtiği. Ne eşimin çevresinden ne de kendi çevremden ima dahi duymadım. Bu tarz şeyleri merak edenlere de o yatakla yorgan arasında der geçerim. Günleri de böyle muhabbetler döndüğü için sevmiyormuşum demek. Bize neyse elalemin yatak odasından.

az bile tepki vermişsin canım sen arayı bozmadan o eltiye haddini bilmesini ilet lütfen o kim oluyormuş ya
anladığım kadarıylşa kıskançlık basmış onu yapamadıklarını seninde içinde bırakmak istiyor. sakın izin verme

oldu olacak 3g ile bağlansın olmazsa bu bence terbiyesizlik yani keşke orda haddini bildiriverseydin sen az bile yapmışın canım

şakamıı yapiyoo densizmii acabaaa gerçii benim kaynanamm banaa gelinliğinii bilee giydirmekk istedii odaa böylee amaa çok yüz verme

pes yahu fazla samimi olmayın bana kalırsa zamanında ona yapılan bu saçmalıkları sana da kendisi uygulamak istiyor, işte ben yaşadım o da yaşasın mantığı saftirik kadın az düşünceli hatun olsaydı onun zamanında yaşadığı bu saçmalıkları ileride eltime ben yapmayacağım diye düşünebilirdi ama nerdeee insan evladı işte

sizin nişanlandığınız dönemde ben evlendim. 4 ayı devirdik şükürler olsun.
böyle şeyler duyman, karşılaşman normal.
kimsenin istediği şekilde yaşamak zorunda değilsin, kimse ile kötü olmak ta..
sen istediğin gibi yaşa herşeyini.
çevrendekilerin ne düşündüğünü umursama.
bende çok karşıyım böyle konulara. çok yakın bir dostum 'herşeye hazırlıklı ol, sonra şaşırma' demişti.
neyse çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
umrumda da olmadı

mutluluklar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…