- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Evet düşün uğradığımız şoku babamın yüzünün şekli şemali değişti algılayamadı adam :) sonra halama anlatmış öylelikle haberimiz oldu rezillik yani... :)
Köyde oldu onların ilk gecesi ve de kaynanasıgilin evinde...evden herkes gitmiş. Sabahına da çarşaf görmeye gelmişler. Çarşafı da yatak odasına koyuyorlar oradan elti kaynana görümce bakmaya geliyor. Sonra gelin hanım onu sandığına saklıyor. Ablam hala saklar. :)
yazık ki sizin gibi gelinlere yani bu ne kapris ya nolcak yani kadın sordu cok uzattınız valla sorsa asarmıs kesermis bilmem ne dogru at kendini kamcılatmazmıs
böyler seyleri konusmak benim icin normla burda görüyoruz kız cok ıyıyım diyı ama sougum kimse ye sıcak olamıyorum bilmemne siz böyle aman ben biseyimi anlatmıyım ama bana bunu sorarlarsa söyle set cevap veriyim valla sacmalık herkezin düsüncesi bu kadar katı olunmamalı bence size biraz günlere götüriyimde muhabbetin kralını görün
alıskanlık be anacımAllah rızası için bagzı değil bazı yaa
sükür gi aynı görüse sahip biri daha var bunlar sanki ilk defa duymus gibilerAğzını yırtarım, gözüne kalem sokarımla olmuyor bu işler.
Adeti öyle olan insanlara bunlar sökmez çünkü öyle yetişmiş öyle görmüşler.
Bizim bir tarafta evet HALA çarşaf adeti vardır, isteyen, uygulayan oluyor.
Sizin asıp kesmeniz bir şey ifade etmeyecek tam tersi ömrü billah "kötü gelin" damgası yiyip şaibeli yaklaşılacaksınız.
Bir arkadaşın kızlık zarı esnekti doktor ufak bir operasyonla halletti. Kadın çocuk doğurdu, aradan yıllar geçti "ne bilelim doktorla anlaşmadığın" diye hala başının etini yiyorlar. Çok mu umurumda olur dememek lazım, yüzüne bakmadığınız insan bile söylese can sıkar.
Bırakın nişanlınız/sevgiliniz eğer gerçekten varsa öyle adetleri.
sükür gi aynı görüse sahip biri daha var bunlar sanki ilk defa duymus gibiler
Canım öncelikle sen o kapris yapıyorsun, ne olacak diyenleri bir geç,okuma bile o yorumları..Sen her zaman ciddiyetini koru ve benden sana tavsiye herzaman sert mizaçlı ol,çünkü cahil ve seviyesiz insan çok var..Bunlarla başedebilmen için net bir tavrın olması lazım..Yani öyle bir davran ki kimse sana gelip hoşlanmayacağın türde ve bu şekilde seviyesiz muhabbetler yapamasın,yapmaya cesaret edemesin..Çünkü eltin gibi tiplere az birşey bile yüz versen,tepene çıkar,haddi olmayan herşeye karışır,cıvık cıvık seviyesiz muhabbetler yapar..Çünkü o tarz insanların yapısı buna müsait..Sen her zaman ağırbaşlı,sert ve seviyeli bir insan olursan dedikodudan,samimiyetten,vıcık ilişkilerden uzak durursan rahat edersin..Eğer yine bu şekilde muhabbetler olursa sakın ola ki gülerek tepki verme..Hemen tavrını koy,yüz ifadeni sertleştir ve durun bakalım,bu ne hadsizlik demeyi bil..İnan ki bunlar senin yararına olur..Eğer ipin ucu kaçarsa,özür dileyerek söylüyorum eşinle cinsel ilişki sırasında girdiğin pozisyona kadar sorar bu tipler ve hiç çekinmezler bunu sormaktan emil ol...Okuduğum bazı yorumlarda bunda ne olacak kapris yapmayın gibi bir cümle gördüm.
Ben 23 yaşındayım.Ve herkes gibi hayallerim var..Düğünümüzü mutluluğumuzu herkesle paylaşmak için yapıyoruz.Kimseye bakın ben namusluyum oğlunuza layığım bu da kanıtı demek için değil.
Ayrıca eltimle samimi olmak zorunda da değilim.Ben çok yakın arkadaşlarımla da yatak odamın muhabbetini yapmam.Onlar dalga geçse bile bu samimiyetten ötürü olur ve çok ileri gitmezler.Ben eltim oldu diye dank diye onu henüz benimseyemem.Çünkü onunla bir zaman geçirmedim o 32 yaşlarında ben 23 yaşındayım.İster istemez aramızda farklılıklar olacaktır..Kırıcı bir kelime kullanmam gönülleri kalsın istemem.Fakat benimde kendime göre prensiplerim var.
Düğünden 2 gün sonra balayına gideceğiz daha erkene alamıyorum.Bu yüzden izmirde güzel bir otelde geçirmek istiyorum ilk günümü ancak böyle bir önlem alabildim.2 Günden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ve ardından hemen balayına kaçarız.Benim malesef yapabileceklerim bu kadar.
Lafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.
Kayınvalidem dün gece davet verdi misafirler gelmişti tıklım tıklımdı benimde gelmemi istedi geldim oturduk sohbet muhabbet.Gece oldu kayınvalidem yengelere gidin yer kalmadı orada gençler oturursunuz dedi.Bizde 12 gibi gittik..Nişanlım abisiyle diğer oda da tamir işleri yapıyordu ve eltim konuya girdi birebir yazıyorum.Atladıklarım olabilir.Af buyurun.
Eltim : Antidepresan düğün hazırlıkları ne durumda.
Ben : Vallahi yavaş yavaş hızlanıyor abla.
Eltim : Gelinlik satın alacakmısın ?
Ben : Şu anda erken son 2 ay kala bakarım.
Eltim : Bence hiç gerek yok bak ben X.ablanınkini giydim sende G..nin kini giyebilirsin.
Ben : Yok abla sağol ben sıcak bakmıyorum ona istediğim gelinliği almak istiyorum.İçimde kalmasın.
Eltim : Boşa masraf etme 3000 , 4000 lira gelinlik ondan dedim.
Ben : 4000 bin liralık gelinlik giymem abla çok önemli değil ayrıca G.abla 30 küsur yaşında ben 23 ayrıca balık etli ben zayıfım bana nasıl olsun 6 seneyi geçti evleneli.
Eltim : Hıı sen bilirsin canım.Sen yandın düğünde sana rahat yüzü yok.
Ben : Niye ki hayırdır ( Gülerek soruyorum )
Eltim: Dibinden ayrılmayacağım sen nereye ben oraya..Senin için gece planda yaptım çorbacıya götürcem seni.
Ben : Sağol abla valla orayada gideriz sonra bornovaya kaçacağız küçükparka zaten.
Eltim: Olmaz yok ben karar verdim ya hem eğlencede gelin içmez içki.
Ben : Neden sen şampanya içmiştin ama
Eltim: (Error verdi.) Az birşey canım benim içtiğim ayy kız valla onu bırakta ertesi gün telefon melofon kapatma sana geleceğiz.
Ben: Ertesi gün mü ? he gelin buyurun canım( Şaka yaptığını düşünüyorum )
Eltim: Hiç gülme adettendir ertesi gün geleceğiz sana bana da geldiler sana soracağım.
Ben : (Ben Şok) Ne sorcaksınız ki ?
Eltim : O iş oldumu diye.
Ben: Şaka mı yapıyosun fenasın valla.
Eltim: Ne şakası vallahi öyle geleceğiz ya da arayacağız.
Ben : Gelirseniz bulamazsın ararsanız ulaşamazsın.Ulaşsanızda cevabını alamazsınız. O benim özelim kimseyi ilgilendirmez.Sakın öyle birşey yapmayın çok ayıp abla..
Eltim: Adettir bunlar elalem ne der bak kaynanamın kız kardeşleri gelinleri gelecek.Hepimiz böyle gördük.
Ben : Kim ne derse desin ya o gece ne yapacağımdan kime ne böyle birşey yapmayın kabul etmiyorum.Başkası dese kıyameti koparırdım kimsede heveslenmesin onlara ne ya..
Eltim: Neyse ben söyleyim benden çıksın.
Ya Allah aşkına burada aklımda kalanları yazdım daha neler neler söyledi ben hayatta böyle konuların açılmasını ve insanların özel hayatlarına müdahale edilmesine olabildiğince karşıyım..Hatta bugün nişanlıma söyledim saçma sapan adetleriniz varsa içinde kalsın onların kapısını felan açmam gelirseler dedim. O da yok artık uydurmuş o kadar da değil bizim sülalayi karıştımış kendisininkilerle dedi..Zaten böyle bir sebeple kapıya gelse ilk ben kovarım dedi.Öyle gece gece sinir sistemim çöktü..Haklımıyım tepkimde bilmiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.Ha bunlar gerçekten ciddiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?