Düğünün ertesi günü kapındayım :/

Kayıp elti bulundu

Seviyesiz vicik vicik ve fesatliktan catlayan insan tipi. Valla bir iki bozarim baktim olmuyor agzina cakarim. Herkesin yaninda bunu bunu diyor ayip der bide bozarim daha benimle konusamaz bile benim ozelim benim kocam kimene yapip yapmadigimdan

eltin neyin kafasini yasiyorsa artik cok terbiyesiz bir kadinmis yahu boyle kadinlar olduguna inanamiyorum !! Benim eski gorumce gibi al birini vur otekine herseye burnunu sokarlar ! belliki cahil gorgusuz seviyesiz karaktersiz seviyesine bile dusme bu ruh hastasinin !!!

eşim bana öyle bişey diyemezdi diyemez, diyebilecek biriyle ben zaten evlenmezdim bi Saçmalığı bilmek ayrı mantıklı bulup uygulamak ayrı annem ne yaptı bilmiyorum sormam böyle şeyleri, annem gibi yaşamaya hevesli değilim evrim ileri doğrudur kusakla da gezmedim bu arada

Bazen insanlara hadlerini bozarak bildirmek lazım ya da susarak.
Susun umursamayın o konuştukça tepki verdikçe görmezden gelin hiç tinlamayın. Belli ki kıskançlıktan çatlıyor. Sana olsn ilgiyi ya da diğer bütün tavırları kıskanip huzurunu kaçırmaya çalışıyor.
böylelelerine güzel cevap kale alıp onunla iki kelam etmemektir.

Gel abla çok merak ediyorsanız gerdek gecesi yanımızda bulunsunlar hepsine söyle .İsterseniz kameraya çekelim de .Bir daha demez

Aslında düşününce benim kv de eltimle çapraz binalarda oturuyordu sabah 9 da gitmiş kapıya demek bu nedenden gitti, elti de bana yapıldı ona da yapılsın. diye dert etti zaar bizim nerde kalacağımızı, bizde kalırsınız diyodum demıstı bana, şimdi taşlar oturdu kafamda

Ağzını yırtarım, gözüne kalem sokarımla olmuyor bu işler.
Adeti öyle olan insanlara bunlar sökmez çünkü öyle yetişmiş öyle görmüşler.
Bizim bir tarafta evet HALA çarşaf adeti vardır, isteyen, uygulayan oluyor.
Sizin asıp kesmeniz bir şey ifade etmeyecek tam tersi ömrü billah "kötü gelin" damgası yiyip şaibeli yaklaşılacaksınız.
Bir arkadaşın kızlık zarı esnekti doktor ufak bir operasyonla halletti. Kadın çocuk doğurdu, aradan yıllar geçti "ne bilelim doktorla anlaşmadığın" diye hala başının etini yiyorlar. Çok mu umurumda olur dememek lazım, yüzüne bakmadığınız insan bile söylese can sıkar.
Bırakın nişanlınız/sevgiliniz eğer gerçekten varsa öyle adetleri.

iğrenç muhabbetler .

bu ülkede hala çarşaf soran beyinsiz ve namussuz insanlar olduğu müddetçe kızlık zarı diktirme sektörü olanca hızıyla devam edecektir .
Namussuzlar namussuzca muameleyi hak eder .

Kadının kadının kurdudur lafı çok doğru!

Kaçıncı yüzyıla geldik hala böyle şeylerin olması hoş değil. Mahrem diye birşey var.

Ayrıca eltin senin düğün sonrası eğlencene karışamaz. ona gelin-damat karar verir.
küçük kaynana tiplemesi yapmış resmen!

Kadın bildiğiniz sizi kışkırtıp asıl yüzü bu değil dedirtmek gibi bi çaba içine girmiş herhalde. Ay şuraya bak yaa o ne demek kapındayım yok çarşaf göstereceksin falan bu ne cürret ! Kimden alıyor bu cesareti ? Sen mesafeni koru kuzum yoksa bu kadın çok çektirir sana.

10-12 yıl önce kuzenimin nişanlısı araba kazasında vefat edince ikisi de istemediği halde onun küçük kardeşi ile evlendirdiler. O çocuk da henüz ergen 18 yaşında falandı, sevgilisi de varmış. Sonuçta dayak, hakaret boşandı ve aradan fazla geçmeden kalp kirizinden vefat etti.
Ülkenin her tarafı bu yüzyılda yaşamıyor işte. 50 yıl 100 yıl geriden gelen bölgeler var maalesef.

bu tarz şeylerin olduğunun farkındayım ama gençler de böyle devam ettirdiği sürece yeni nesil bu kaçıncı yüzyılda olunursa olunsun devam edecek.
Bir yerde bir şekilde bunu kırmak lazım.

Senin eltin resmen sana kaynanalık yapmaya çalışıyor ne demek düğünden sonra gidilcek yere karar vermek ertesi gün gelmek. Bu kişinin düğünü filan baya kötü geçmiş belli aynı sıkıntıları yaşa diye sana da yapmaya çalışıyor asla taviz verme

Konu sahibi bide abla falan diye konuşuyor kadın iyice kaptırmış kendini acaba daha nelere karışabilirim nelere burnumu sokabilirim nuhahahaaaa

Buraya kadar okudum, böyle hadsizlik görmedim. Ben olsam anneme olanları bir bir anlatırdım. Usturuplu bir dille babama da anlatmasını isterdim, yani açık saçık değil ama gelinlik olayı, düğün ertesi size gelmesini falan... Aİlen de nişanlını alıp karşısına konuşsun. Yengen nasıl oluyor da daha nişanlı kıza böyle şeylerden bahsedebiliyor? Geliniğinin parasını o mu ödeyecekmiş acaba. Eğer ailenin bildiğini bilirlerse emin ol daha da çekinirler. Nişanlında çekinir, aileside çekinir. Sana söylediklerini "kapıya gelseler ilk ben kovarım" vs ailene de söyler, ailenin önünde söylemesiyle sana tek söylemesi çok başka, o zaman lafını yiyemez. Ben olsam böyle yapardım. (Bu çok ciddi bir konu, ciddi konularda konu ne olursa olsun ailemle paylaşıp çözdüm ve gördüm ki aileme anlatmadığım şeylerde tepeme biniyorlar, ailem karşı durunca utanıyorlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…