Düğünün ertesi günü kapındayım :/

Ben olsam biz o işi önceden hallettik yorulmayın boşuna derdim ama sen deme :))
Nişanlın konuşsun sizi ilgilendirmez diye.. Sen ne söylesen boş, onlar senin tepkinle geri durmazlar.

Sen iyi sabretmissin..
Ben "yok ben karar verdim corbaciya gidilcek" kisminda ipi koparmistim..
Heee gecede gel aramiza gir istersen diye..
Belli ki kocasinin ailesine garezi var sacma hareketler yapip sesini cikartamadiysa sen de dugununden birsey anlama istiyor heralde..
Cevabini vermissin yine acarsa konu benim icin kapanmistir der kestirir atarsin..
Oldu olacak getir carsafa bakalim deseymis..

Ne diye kendinizi üzüp sinirlendiğinizi anlamıyorum.

Gelinliği almak sizin elinizde mi? Evet.
Düğünde içmek ya da içmemek sizin elinizde mi? Evet.
Düğün sonrası ne yapmak isterseniz onu yapmak sizin elinizde mi? Evet
Ertesi gün aradıklarında telefonu açmamak sizin elinizde mi? Evet
Kapıya geldiklerinde kapıyı açmamak sizin elinizde mi? Evet

Bırakın ne derse desin. "He he" deyin ve geçin. Ne diye başkasının lafı için kendi canınızı sıkıyorsunuz?

Çok sinir bozucu bir şey bu ya, sakın sakın taviz verme. Yapmaya kalkarlarsa kıyameti kopar, ben olsam öyle yapardım. Bu nasıl adet kime ne?

Ben eltinin şaka yapıp o şakada ısrar ettiği fikrine kapıldım nedense. Zira böyle bir adetin hala varolduğuna inanmak istemiyorum.
Konuyu tekrar açarsa artık kabak tadı verdiğini sert bir şekilde söyle ki haddini bilsin.

belki kaynanan eltin üstünden sana bunu sordurmustr canım mesela arnavutlarda va rilk gece sabahı ki bizim akraba evlendi ona söylememisler bile düsün sabah 11 20 30 kadın ellerind etefler kapı calınmıs kız demis noluyo bi acmıslar kaynana eltiler halalar yengeler olan yerler var yani hani 2 kisi gelse tamamda 20 kisi gelse napıcan mecbur acıcan kapıyı

gelin acmazda ya kocası acarsa abisi derse dügün cıkısı hadi aslanım gel bi eglence yapalım bi yemek yiyelim orda ne dicek yada sabahı kaynanalar yengeler gelirse napsın insnalar

gelin acmazda ya kocası acarsa abisi derse dügün cıkısı hadi aslanım gel bi eglence yapalım bi yemek yiyelim orda ne dicek yada sabahı kaynanalar yengeler gelirse napsın insnalar

Hiiiç sıkma canını. Müstakbel eşini de şimdiden tembihle, karar değiştirmesin. Hiç muhatap olma o eltiyle, amacı belli sizi kışkırtmak. O yüzden diyorum sinirlenmeyin diye. İstediğini vermeyin ona.

Özür dilerim sizin için can sıkıntısı ama ben kahkaha attım :) eltide elti ama :) Sizinkiler yine insafliymis kapıda bekliycek demediler iyiki (bende kapıda beklemislerdi) aciyorum bu zihniyete tabi ağızlarınin payını aldılar allah yardımcınız olsun taviz vermeyin

Canım nişanlın senin yanındaysa sorun yok.Burada neler okuyoruz nişanlısı tepki gösteren var anlamayan var. Eltine gelince seni çok kıskanan bir kadın var karşında.Büyük ihtimalle aşağılık kompleksi içinde.

Çüş artık yüzsüze bak sen. Sakın kapıyı açma geldikleri gibi geri dönsünler.
Evliliğinin ilk gününde milleti ağırlamak zorunda değilsin yani. Hala şöyle geri kafalı insanlar var ya şaşıyorum cidden.

Gel istersen isik tut deseydiniz, tövbe estafrullah... Kimseyi ilgilendiren bisey degil, is müstakbel esinizde bitiyor, simdiden eger aileside bu düsüncedeyse uyarsin annesini, ben biliyorum bu yeter desin... Ama size tavsiyem, imkaniniz varsa daha Dügün gecesi bal alayina kacin, sindiden ayarlayin, böylece kafaniz rahat eder, cünkü böyle insanlari istediginiz kadar uyarin, kafaya koyduysalar kapiya dayanirlar...

Siz dugunden sonra hemen balayi yapsaniza ya niye evinize gidiyosunuz ki en guzel cvp olur hemde fesatligindan napar bilemem artik edepsiz eltin

Elti daha şimdiden böyleyse ohooo..Ki farkındaysan seni içten içe kıskanıyor yani.
Ve düğün ertesi ne demek kapıya gelmek.
Samimi bile olsam garipserim yani düğünden birgün sonra kapımda elti falan görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…