- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
gelin acmazda ya kocası acarsa abisi derse dügün cıkısı hadi aslanım gel bi eglence yapalım bi yemek yiyelim orda ne dicek yada sabahı kaynanalar yengeler gelirse napsın insnalarNe diye kendinizi üzüp sinirlendiğinizi anlamıyorum.
Gelinliği almak sizin elinizde mi? Evet.
Düğünde içmek ya da içmemek sizin elinizde mi? Evet.
Düğün sonrası ne yapmak isterseniz onu yapmak sizin elinizde mi? Evet
Ertesi gün aradıklarında telefonu açmamak sizin elinizde mi? Evet
Kapıya geldiklerinde kapıyı açmamak sizin elinizde mi? Evet
Bırakın ne derse desin. "He he" deyin ve geçin. Ne diye başkasının lafı için kendi canınızı sıkıyorsunuz?
gelin acmazda ya kocası acarsa abisi derse dügün cıkısı hadi aslanım gel bi eglence yapalım bi yemek yiyelim orda ne dicek yada sabahı kaynanalar yengeler gelirse napsın insnalar
Özür dilerim sizin için can sıkıntısı ama ben kahkaha attım :) eltide elti ama :) Sizinkiler yine insafliymis kapıda bekliycek demediler iyiki (bende kapıda beklemislerdi) aciyorum bu zihniyete tabi ağızlarınin payını aldılar allah yardımcınız olsun taviz vermeyinLafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.
Kayınvalidem dün gece davet verdi misafirler gelmişti tıklım tıklımdı benimde gelmemi istedi geldim oturduk sohbet muhabbet.Gece oldu kayınvalidem yengelere gidin yer kalmadı orada gençler oturursunuz dedi.Bizde 12 gibi gittik..Nişanlım abisiyle diğer oda da tamir işleri yapıyordu ve eltim konuya girdi birebir yazıyorum.Atladıklarım olabilir.Af buyurun.
Eltim : Antidepresan düğün hazırlıkları ne durumda.
Ben : Vallahi yavaş yavaş hızlanıyor abla.
Eltim : Gelinlik satın alacakmısın ?
Ben : Şu anda erken son 2 ay kala bakarım.
Eltim : Bence hiç gerek yok bak ben X.ablanınkini giydim sende G..nin kini giyebilirsin.
Ben : Yok abla sağol ben sıcak bakmıyorum ona istediğim gelinliği almak istiyorum.İçimde kalmasın.
Eltim : Boşa masraf etme 3000 , 4000 lira gelinlik ondan dedim.
Ben : 4000 bin liralık gelinlik giymem abla çok önemli değil ayrıca G.abla 30 küsur yaşında ben 23 ayrıca balık etli ben zayıfım bana nasıl olsun 6 seneyi geçti evleneli.
Eltim : Hıı sen bilirsin canım.Sen yandın düğünde sana rahat yüzü yok.
Ben : Niye ki hayırdır ( Gülerek soruyorum )
Eltim: Dibinden ayrılmayacağım sen nereye ben oraya..Senin için gece planda yaptım çorbacıya götürcem seni.
Ben : Sağol abla valla orayada gideriz sonra bornovaya kaçacağız küçükparka zaten.
Eltim: Olmaz yok ben karar verdim ya hem eğlencede gelin içmez içki.
Ben : Neden sen şampanya içmiştin ama
Eltim: (Error verdi.) Az birşey canım benim içtiğim ayy kız valla onu bırakta ertesi gün telefon melofon kapatma sana geleceğiz.
Ben: Ertesi gün mü ? he gelin buyurun canım( Şaka yaptığını düşünüyorum )
Eltim: Hiç gülme adettendir ertesi gün geleceğiz sana bana da geldiler sana soracağım.
Ben : (Ben Şok) Ne sorcaksınız ki ?
Eltim : O iş oldumu diye.
Ben: Şaka mı yapıyosun fenasın valla.
Eltim: Ne şakası vallahi öyle geleceğiz ya da arayacağız.
Ben : Gelirseniz bulamazsın ararsanız ulaşamazsın.Ulaşsanızda cevabını alamazsınız. O benim özelim kimseyi ilgilendirmez.Sakın öyle birşey yapmayın çok ayıp abla..
Eltim: Adettir bunlar elalem ne der bak kaynanamın kız kardeşleri gelinleri gelecek.Hepimiz böyle gördük.
Ben : Kim ne derse desin ya o gece ne yapacağımdan kime ne böyle birşey yapmayın kabul etmiyorum.Başkası dese kıyameti koparırdım kimsede heveslenmesin onlara ne ya..
Eltim: Neyse ben söyleyim benden çıksın.
Ya Allah aşkına burada aklımda kalanları yazdım daha neler neler söyledi ben hayatta böyle konuların açılmasını ve insanların özel hayatlarına müdahale edilmesine olabildiğince karşıyım..Hatta bugün nişanlıma söyledim saçma sapan adetleriniz varsa içinde kalsın onların kapısını felan açmam gelirseler dedim. O da yok artık uydurmuş o kadar da değil bizim sülalayi karıştımış kendisininkilerle dedi..Zaten böyle bir sebeple kapıya gelse ilk ben kovarım dedi.Öyle gece gece sinir sistemim çöktü..Haklımıyım tepkimde bilmiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.Ha bunlar gerçekten ciddiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?