Düğünün ertesi günü kapındayım :/

ne kadar ayıp ya yuh wallahi özel diye bi algısı yok heralde eltinin ...tepkin bence çok dogru olmus

Açılışta kurdeleyi eltiniz kessin gece sonunda kaynananızın ablalarıyla falan...çıldırmış mı ayol bunlar ne münasebet iki kişi arasında olan birşey bu..eşin seni sen onu bil yeter..diğerlerine neymiş tövbe tövbe

O dugun senin dugunun o gece sizin geceniz kimseyi neyi nasil yapacaginız ilgilendirmez. Ona oyle yaptilarsa kabul etmeseymis sen kabul etmek zorunda degilsin. Tek diyecegim bu insanlardan uzakta otur.

Yahu resmen insanı şiddete teşvik ediyorlar
Onlara neymiş senin özelinden
Nişanlına bahset bundan, önlemini alsın
İlla da yapmaya kalkarlarsa sıkı bir benzet

Aynen siniz yaptıklarınızı yapar söylerdim...başınızda dursalardı bi de bu ne ya
Bu ahlaksızlıktan başka bir şey değil maalesef böyle ahlaksız adetlerimiz de var
Ablamın evlendiği aile de aynu böyle çarşaf görme adeti var.
Hatta ablamın kayın validesi düğünün ertesi günü babamı arayıp "kızınızdan memnun kaldık" dedi şoktan şoka girdi zavallı babam. Sanki hep beraber yaptılar tövbe tövbe...böyle çirkin adetleri uygulanmasına izin verilmemeli ki oradan kaybolsun

aman aman öyle sacma adet bizdede var akrabalar toplanır düğünün ertesi günü gelin evine gider adınada ''duvak''diyolar yemek felan yaparlar gelinin annesi bile gider nekadar utanc verici bi durum. Allahtan eşimin tarafında böyle bi adet yoktuda kimse rahatsız edemedi sizde izin vermeyin bitsin artık böyle sacmalıklar.

Pardon ama yuh :O nasıl yani kapıda beklediler çarşafı falan duydum da bunu ilk defa duyuyorum merak ettim cidden tam olarak nasıl beklediler niye beklediler ? Ay çok tuhaf

siz dugun gecesi ilk ucakla balayina gidin,benim bi cok arkadasim oyle yapmisti.valizleri filan hazirdi,dugun biter bitmez balayina gittiler.ben kapida bacada beklemeyi bilmem ama insan dugun sonrasi kimseyle oyle goruseyim sosyalleseyim havasinda olmuyor.
hic ara vermeden hemen balayi nacizane tavsiyem

Şimdiden çok. yüz. göz olmuşsun sana bu muhabbeti nasıl edebilir vıcık vıcıksınız bence, ya da ben yabaniyim bilemedim yerinde olsam hemen o.dakika kaynanayı eş adayını çeker kenara ne iş derdim

sapkınlık sapıklık edepsizlik...kapıda bekleyenler üstüne mastürbasyon da yapsaydı, şöyle bişey başıma gelse de iyi bi sinirimi alsam Allahım. ne var, ucunu. tutun belki tutturamayız dicen

eltiniz ne iğrenç kendini ilgilendirmeyen muhabbetlere girmiş.utanmasa gerdek gecesi odanıza girip adetlere göre sizi yönlendirecek.

bence en mantıklısı 1 ,2 günlüğünede olsa balayına otele gidin hayalleri suya düşsün.

biz evlenip hemen batmana gelecektik evimiz batmana kuruluydu, düğün ankarada olduğu için benim elti de pek dertlenmiş zamanında nerde kalacaklar bunlar evleri yok diye, kaynana da mı kalsak onda mı kalsak diye düşünüp durmuslar halbuki ben çoktaaaan gittim otel ayarladım

yani bazı insanlar üstüne vazife olmayan şeylerden kendilerine pay çıkarıyorlar 26 yaşında evlenmişim, yani. sen. akıl ettin kalacak yeri, ben etmedim. öyle mi napıcan kafalar güzel

En nefret ettiğim muhabbetler bunlar..Midem bulandı eltinden çok ciddiyim ya ne kadar hadsiz bir insan..Ben olsam o aileye girmekten korkardım bunun yüzünden..Sakın böyle birşeyi kabul etme ve mümkünse eltinle arana mesafe koy..Böyle seviyesiz muhabbetler yapan insanlarla samimiyet kurmaya gelmez,hayatın boyunca canını sıkar senin..Hayretler içindeyim ya ne kadar şuursuzca şeyler söylemiş,senin özelinden kime ne? Böyle birşeyi söylerken yüzü hiç mi kızarmadı?

Son düzenleme:
Senin eltin seni çekemiyor canım tam bir hasetlik var içinde seni huzursuz etmek için elinden geleni yapmış baksana birsürü şey demiş sen gülüp geçmişşin. En son sinirlenceği onu bulmuş üzerine gelmiş. Sen nişanlına bak onlara düşkünse düşün ama değilse o konuşup dursun boşver :)

tamamda baban ablana kırmızı kurdele takmadımı yada ablan biriyle iliski yasasa baban normal mi karsılıycaktı bnece abartıyosunuz yani herkez ister kız oglan kız almak merak etmis sormustur kaynanası gurur duymus ki aramıs

iyide kız zaten kendinden emindir yani eskiler dediginmiz 20 sene öncesi o carsaf dügün
n sabahı yıkanır ve asılırdı evin catısına sürehi gibi bisey konulur o damata kırdırılır ne var yani bunda

Edepsiz birsey eltin belli sende ciddiyetini koru mesafeni koy ki haddini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…