- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
valla canım asıp kesmeyle olmuyo bu ısler esin o anda diyebilridi annemde kalalım ne diyebilirsin ki bence fazlaca büyütüyosunuz sanki hic duymamıs gibi annelerimiz gurrula o carşafı bogca yapıp kaynanalarına göndermisler neden gelin cıkarken babalarınız kırmızı kusak baglatıyolar hic düsündün mübiz evlenip hemen batmana gelecektik evimiz batmana kuruluydu, düğün ankarada olduğu için benim elti de pek dertlenmiş zamanında nerde kalacaklar bunlar evleri yok diye, kaynana da mı kalsak onda mı kalsak diye düşünüp durmuslar halbuki ben çoktaaaan gittim otel ayarladım
yani bazı insanlar üstüne vazife olmayan şeylerden kendilerine pay çıkarıyorlar 26 yaşında evlenmişim, yani. sen. akıl ettin kalacak yeri, ben etmedim. öyle mi napıcan kafalar güzel
Ne kapı nede telefon ikisinide açma öyle saçmalık mi olur yaLafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.
Kayınvalidem dün gece davet verdi misafirler gelmişti tıklım tıklımdı benimde gelmemi istedi geldim oturduk sohbet muhabbet.Gece oldu kayınvalidem yengelere gidin yer kalmadı orada gençler oturursunuz dedi.Bizde 12 gibi gittik..Nişanlım abisiyle diğer oda da tamir işleri yapıyordu ve eltim konuya girdi birebir yazıyorum.Atladıklarım olabilir.Af buyurun.
Eltim : Antidepresan düğün hazırlıkları ne durumda.
Ben : Vallahi yavaş yavaş hızlanıyor abla.
Eltim : Gelinlik satın alacakmısın ?
Ben : Şu anda erken son 2 ay kala bakarım.
Eltim : Bence hiç gerek yok bak ben X.ablanınkini giydim sende G..nin kini giyebilirsin.
Ben : Yok abla sağol ben sıcak bakmıyorum ona istediğim gelinliği almak istiyorum.İçimde kalmasın.
Eltim : Boşa masraf etme 3000 , 4000 lira gelinlik ondan dedim.
Ben : 4000 bin liralık gelinlik giymem abla çok önemli değil ayrıca G.abla 30 küsur yaşında ben 23 ayrıca balık etli ben zayıfım bana nasıl olsun 6 seneyi geçti evleneli.
Eltim : Hıı sen bilirsin canım.Sen yandın düğünde sana rahat yüzü yok.
Ben : Niye ki hayırdır ( Gülerek soruyorum )
Eltim: Dibinden ayrılmayacağım sen nereye ben oraya..Senin için gece planda yaptım çorbacıya götürcem seni.
Ben : Sağol abla valla orayada gideriz sonra bornovaya kaçacağız küçükparka zaten.
Eltim: Olmaz yok ben karar verdim ya hem eğlencede gelin içmez içki.
Ben : Neden sen şampanya içmiştin ama
Eltim: (Error verdi.) Az birşey canım benim içtiğim ayy kız valla onu bırakta ertesi gün telefon melofon kapatma sana geleceğiz.
Ben: Ertesi gün mü ? he gelin buyurun canım( Şaka yaptığını düşünüyorum )
Eltim: Hiç gülme adettendir ertesi gün geleceğiz sana bana da geldiler sana soracağım.
Ben : (Ben Şok) Ne sorcaksınız ki ?
Eltim : O iş oldumu diye.
Ben: Şaka mı yapıyosun fenasın valla.
Eltim: Ne şakası vallahi öyle geleceğiz ya da arayacağız.
Ben : Gelirseniz bulamazsın ararsanız ulaşamazsın.Ulaşsanızda cevabını alamazsınız. O benim özelim kimseyi ilgilendirmez.Sakın öyle birşey yapmayın çok ayıp abla..
Eltim: Adettir bunlar elalem ne der bak kaynanamın kız kardeşleri gelinleri gelecek.Hepimiz böyle gördük.
Ben : Kim ne derse desin ya o gece ne yapacağımdan kime ne böyle birşey yapmayın kabul etmiyorum.Başkası dese kıyameti koparırdım kimsede heveslenmesin onlara ne ya..
Eltim: Neyse ben söyleyim benden çıksın.
Ya Allah aşkına burada aklımda kalanları yazdım daha neler neler söyledi ben hayatta böyle konuların açılmasını ve insanların özel hayatlarına müdahale edilmesine olabildiğince karşıyım..Hatta bugün nişanlıma söyledim saçma sapan adetleriniz varsa içinde kalsın onların kapısını felan açmam gelirseler dedim. O da yok artık uydurmuş o kadar da değil bizim sülalayi karıştımış kendisininkilerle dedi..Zaten böyle bir sebeple kapıya gelse ilk ben kovarım dedi.Öyle gece gece sinir sistemim çöktü..Haklımıyım tepkimde bilmiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.Ha bunlar gerçekten ciddiler.
Şu kız oğlan kız lafı kadar komiğime giden birşey yok ya neyse...Arkadaşım milletin kızından,oğlanından kime ne? Kim kimi alıyor marketten domates mi alıyoruz? 2 yetişkin insan sevmiş evlenmiş..Ikisininde cinsel hayatı aileyi ilgilendiriyor mu? Ayrıca şu ilişki yaşayan kızlarada hastalıklı gözüyle bakmaktan vazgeçin artık..Herkesin sevabı günahı kendine ya..tamamda baban ablana kırmızı kurdele takmadımı yada ablan biriyle iliski yasasa baban normal mi karsılıycaktı bnece abartıyosunuz yani herkez ister kız oglan kız almak merak etmis sormustur kaynanası gurur duymus ki aramıs
Lafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.
Kayınvalidem dün gece davet verdi misafirler gelmişti tıklım tıklımdı benimde gelmemi istedi geldim oturduk sohbet muhabbet.Gece oldu kayınvalidem yengelere gidin yer kalmadı orada gençler oturursunuz dedi.Bizde 12 gibi gittik..Nişanlım abisiyle diğer oda da tamir işleri yapıyordu ve eltim konuya girdi birebir yazıyorum.Atladıklarım olabilir.Af buyurun.
Eltim : Bence hiç gerek yok bak ben X.ablanınkini giydim sende G..nin kini giyebilirsin.
Ben : Yok abla sağol ben sıcak bakmıyorum ona istediğim gelinliği almak istiyorum.İçimde kalmasın.
Ben : 4000 bin liralık gelinlik giymem abla çok önemli değil ayrıca G.abla 30 küsur yaşında ben 23 ayrıca balık etli ben zayıfım bana nasıl olsun 6 seneyi geçti evleneli.
Eltim: Dibinden ayrılmayacağım sen nereye ben oraya..Senin için gece planda yaptım çorbacıya götürcem seni.
Ben : Sağol abla valla orayada gideriz sonra bornovaya kaçacağız küçükparka zaten.
Eltim: (Error verdi.) Az birşey canım benim içtiğim ayy kız valla onu bırakta ertesi gün telefon melofon kapatma sana geleceğiz.
Eltim: Hiç gülme adettendir ertesi gün geleceğiz sana bana da geldiler sana soracağım.
Ben : Gelirseniz bulamazsın ararsanız ulaşamazsın.Ulaşsanızda cevabını alamazsınız. O benim özelim kimseyi ilgilendirmez.Sakın öyle birşey yapmayın çok ayıp abla..
Eltim: Adettir bunlar elalem ne der bak kaynanamın kız kardeşleri gelinleri gelecek.Hepimiz böyle gördük.
Ben : Kim ne derse desin ya o gece ne yapacağımdan kime ne böyle birşey yapmayın kabul etmiyorum.Başkası dese kıyameti koparırdım kimsede heveslenmesin onlara ne ya..
Ya Allah aşkına burada aklımda kalanları yazdım daha neler neler söyledi ben hayatta böyle konuların açılmasını ve insanların özel hayatlarına müdahale edilmesine olabildiğince karşıyım..Hatta bugün nişanlıma söyledim saçma sapan adetleriniz varsa içinde kalsın onların kapısını felan açmam gelirseler dedim. O da yok artık uydurmuş o kadar da değil bizim sülalayi karıştımış kendisininkilerle dedi..Zaten böyle bir sebeple kapıya gelse ilk ben kovarım dedi.Öyle gece gece sinir sistemim çöktü..Haklımıyım tepkimde bilmiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.Ha bunlar gerçekten ciddiler.
Şu kız oğlan kız lafı kadar komiğime giden birşey yok ya neyse...Arkadaşım milletin kızından,oğlanından kime ne? Kim kimi alıyor marketten domates mi alıyoruz? 2 yetişkin insan sevmiş evlenmiş..Ikisininde cinsel hayatı aileyi ilgilendiriyor mu? Ayrıca şu ilişki yaşayan kızlarada hastalıklı gözüyle bakmaktan vazgeçin artık..Herkesin sevabı günahı kendine ya..
orası ayrı herkezin düüsnceside kendine ama hangi kız babası kızının evlenmeden önce bisey yasamasını ister ki kurdele baglanıyo cünkü benim kızım temiz demek yıllarda buun icin baglandı halada devam ediyo 2 kisinin bilmesi degil simdi farzet oglun var evlenicek tabııkı bende sorrarım yani ogluma naptınız nasıldı kızmı diye ha degilse zaten bastan belli eder kız kendini cokta nadirdir yani bakir olmayan bi kız alıpta esi kavgada sözde söylenmeyen heleki kaynanalar asla böyle biseyi kabul etmezler sen oglunu evlendir evini daya döse hanım daha once baskasıyla birlikye olsun allah korusun allah kımsenın basına vermesin bizede böyle bi gelin gelmesini şstemem yani fingirdek derim saygı bile duymam abimden önce kimbilir neler yaptı derimŞu kız oğlan kız lafı kadar komiğime giden birşey yok ya neyse...Arkadaşım milletin kızından,oğlanından kime ne? Kim kimi alıyor marketten domates mi alıyoruz? 2 yetişkin insan sevmiş evlenmiş..Ikisininde cinsel hayatı aileyi ilgilendiriyor mu? Ayrıca şu ilişki yaşayan kızlarada hastalıklı gözüyle bakmaktan vazgeçin artık..Herkesin sevabı günahı kendine ya..
Lafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.
valla canım asıp kesmeyle olmuyo bu ısler esin o anda diyebilridi annemde kalalım ne diyebilirsin ki bence fazlaca büyütüyosunuz sanki hic duymamıs gibi annelerimiz gurrula o carşafı bogca yapıp kaynanalarına göndermisler neden gelin cıkarken babalarınız kırmızı kusak baglatıyolar hic düsündün mü
ve ailene kendi isinize bakın dedin he bravoDüşündüm, o yüzden de bağlatmadım. Kendi işinize bakın dedim. Anneannemin, annemin gururla sürdürdüğü her adetini ben neden devam ettireyim?
allah korusun allah kımsenın basına vermesin bizede böyle bi gelin gelmesini şstemem yani fingirdek derim saygı bile duymam abimden önce kimbilir neler yaptı derim
ve ailene kendi isinize bakın dedin he bravo
ne olursa olsun kimse kimseyi teşir edemez böyle yaparak. ne yasandıysa iki kişinin arasında kalmalıiyide kız zaten kendinden emindir yani eskiler dediginmiz 20 sene öncesi o carsaf dügün
n sabahı yıkanır ve asılırdı evin catısına sürehi gibi bisey konulur o damata kırdırılır ne var yani bunda
Ne diyorsun arkadaşım sen? Şaka yapıyorum de lütfen düşüp bayılcam şurda yoksa..Yapmayın lütfen olur mu öyle şey ya..Temiz kızla ne alakası var? Bir ilişki yaşayan insan pis mi oluyor? Çok yanlış düşünceniz..Kimsenin geçmişinde ne yaşadığını bilemezsiniz..Fingirdek demeniz çok yanlış bu yüzden..Herkesin doğrusu,yanlışı,sevabı,günahı kendinedir..Herkes yaptığının hesabını yalnızca Allaha verir..Biz insanlara hesap sormak,insanların geçmişlerini yüzlerine vurmak düşer mi? Bu bizim haddimize mi? Benim oğlum olsa,ben asla gelinim hakkında böyle konuşmam..Benim çocuğum sevip evlendiyse,benim çocuğumu mutlu ediyorsa ben niye istemeyeyim bakire değil diye.Öyle ayrım yapılmaz çok yanlış..orası ayrı herkezin düüsnceside kendine ama hangi kız babası kızının evlenmeden önce bisey yasamasını ister ki kurdele baglanıyo cünkü benim kızım temiz demek yıllarda buun icin baglandı halada devam ediyo 2 kisinin bilmesi degil simdi farzet oglun var evlenicek tabııkı bende sorrarım yani ogluma naptınız nasıldı kızmı diye ha degilse zaten bastan belli eder kız kendini cokta nadirdir yani bakir olmayan bi kız alıpta esi kavgada sözde söylenmeyen heleki kaynanalar asla böyle biseyi kabul etmezler sen oglunu evlendir evini daya döse hanım daha once baskasıyla birlikye olsun allah korusun allah kımsenın basına vermesin bizede böyle bi gelin gelmesini şstemem yani fingirdek derim saygı bile duymam abimden önce kimbilir neler yaptı derim
adet yerini bulsun canım bunda bu kadar takılcak bisey yok kendinden emin olan gocunmaz bana göreSize bravo, kv, görümce, elti falan benim için böyle bir şey söylese ben onların yerine utançtan kızarırım. Kırmızı kuşaktan daha önemli bence.
adet yerini bulsun canım bunda bu kadar takılcak bisey yok kendinden emin olan gocunmaz bana göre
1 hatadır bagzen olur canım mesela gecen burda bi konu vardı kız nısanlı yapmıslar nısanlısı gelms babasına demis ben kızınla yaptım nısanı atmısla rkızıda yury dısıan yada eve kapatmıslar seni istemiyroz deyıp tartaklamıslarNe diyorsun arkadaşım sen? Şaka yapıyorum de lütfen düşüp bayılcam şurda yoksa..Yapmayın lütfen olur mu öyle şey ya..Temiz kızla ne alakası var? Bir ilişki yaşayan insan pis mi oluyor? Çok yanlış düşünceniz..Kimsenin geçmişinde ne yaşadığını bilemezsiniz..Fingirdek demeniz çok yanlış bu yüzden..Herkesin doğrusu,yanlışı,sevabı,günahı kendinedir..Herkes yaptığının hesabını yalnızca Allaha verir..Biz insanlara hesap sormak,insanların geçmişlerini yüzlerine vurmak düşer mi? Bu bizim haddimize mi? Benim oğlum olsa,ben asla gelinim hakkında böyle konuşmam..Benim çocuğum sevip evlendiyse,benim çocuğumu mutlu ediyorsa ben niye istemeyeyim bakire değil diye.Öyle ayrım yapılmaz çok yanlış..
Şaka gibi gerçekten ya..Ne seviyesiz ne çirkin muhabbetler..Herkesin özel hayatı kendine..Bu zar,kan ve çarşaf muhabbeti duyunca benim midem bulanıyor..Çok ciddiyim mecaz anlamda demiyorum,gerçekten kusasım geliyor artık...Aaaa deme öyle pont cinsel hayat bak bdvde konu açtırıyo insanlara. Ne ayıp be sen millete git "böyle böyle yaptınız mı" de. Oldu olacak gelip izlesinler. Allah depresana kolaylık versin yengelere hep bi önyargım var zaten tırsıyorum beni de buulacak kesin.
Bence büyük konuşmamalısın..Yaş kaç çocuğun var mı bilmiyorum ama böyle kınamalar yaparsan ve büyük konuşursan istemediğin ne varsa başına gelir bence yapma..Dediğim gibi biz insanların haddine değil bu şekilde kınama ve insan ayrımı yapmak..Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi ama insanların hayatlarınada saygı duyalım,kimseyi kınamayalım, bu forumda bir sürü aktif cinsel hayatı olan genç insan var..Bu şekilde temiz kız,pis kız muhabbeti yaparsan kalp kırmış olursun..1 hatadır bagzen olur canım mesela gecen burda bi konu vardı kız nısanlı yapmıslar nısanlısı gelms babasına demis ben kızınla yaptım nısanı atmısla rkızıda yury dısıan yada eve kapatmıslar seni istemiyroz deyıp tartaklamıslar
ama yeni neden bisey yasamamıs kız varken onu alıyım herkezın dusuncesı tabı ama kadınlar kendıne sahıp cıksın nısanlı olsan bile bence opusulmemelı ne demısler bı kızın ceyızı namusu ve opulmemıs dudaklarıdır dıye
kınamıyorum sadeve istemem diyroum cünkü bell yani normal semtlerd eoturuyoruz memur insnalarız diyin nişantasında bebekte degiliz o kadar modern görüslü olmak ta istemem aynı sey kızım icinde gecerli ben nasıl yapmadım anlıma kara sürmedin kızımında sürmesini istmem her zmana derim bı kız ünivertede mesela cocuklarla bulusmalar evlerde kalmalar lisede okuldna kacıp bulusmalar hep ne demeli benim ailem bunu duysan bana ne tepki verir kızarmı kızarsa bu yanlıstır bu kadar basıtBence büyük konuşmamalısın..Yaş kaç çocuğun var mı bilmiyorum ama böyle kınamalar yaparsan ve büyük konuşursan istemediğin ne varsa başına gelir bence yapma..Dediğim gibi biz insanların haddine değil bu şekilde kınama ve insan ayrımı yapmak..Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi ama insanların hayatlarınada saygı duyalım,kimseyi kınamayalım, bu forumda bir sürü aktif cinsel hayatı olan genç insan var..Bu şekilde temiz kız,pis kız muhabbeti yaparsan kalp kırmış olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?