Düğününe gitmek istemiyorum

ortakkardeshesabi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
38
37
3
Arkadaşlar lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın anlatacağım durumu ayıplamayın, kınamayın, yargılamayın. Sadece yardımcı olun. 22 yaşındayım 13 yaşımdan beri kuzenime aşığım. Benim de onunda hayatımızdan birçok insan geçti ama onu unutamadım. Bu durumu geçmişte kuzenime anlattığım zaman gayet olgunlukla karşıladı ama karşılık vermedi. Kuzenimin sırrı berktir. Ona karşı olan hislerimi kimseye söylemez. Yani bu durumu kuzenimden başka kimse bilmiyor. Şu an çalıştığı iş yerinden birisi ile beraber ve bu kişiyi kimseden saklamıyor. Tüm sülale öğrendi baya ciddiler... Daha da erken olabilir ama maksimum 1 seneye kadar evlilikleri gözüküyor.. Üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor, mutlu olsun. Ne numarası var ne sosyal medyada ekli.. Karşılaştığımızda merhabadan başka hiçbir muhabbetimiz muhataplığımız olmuyor. Sorum şu ki bütün akrabaların kuzenlerin düğününe giderim ama onun düğününe gitmek istemiyorum. Canım çok yanacak.. Onun düğününe gitmesem akrabalar ve ailem anlar mı? Ne gibi bir gerekçe sunabilirim gitmemek için?

Son düzenleme:
Ikinizinde hayatında başka insanlar olmuş. Anladığım kadarıyla bu senin tarafından tek taraflı birşey. Ama onu severken nasıl başkalarıyla beraber oldun onu da anlamadım. Seni kinamiyorum ama ben akrabalarına bu gözle bakan insanları anlamıyorum. Anlamayacagim da.
Konuya gelirsek düğüne git ve böylece durumu kabullen. Bu meseleyi o düğünde kendi içinde çöz ve artık önüne bak.

Anladığım kadarıyla ortalık karıştırmak için değil gerçekten yardımcı olmak istiyorsunuz. Öncelikle bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Ben de istemezdim böyle bir şey olmasını hiç istemezdim hem de hiç.. Ama hayatın neler getireceğini kimse bilemiyor. Tek bildiğim üzülüyorum ve elimden bir şey gelmiyor. Çok mutlu olsun. Umarım dediğiniz gibi olur. Allah kimseye sabredemeyecegi yük vermezmis..

Içimden gitmek gelmiyor. Akrabaların anlayıp dedikodu çıkrarıp olayın aileme yansımasını istemiyordum. Ama sanırım gitmeyeceğim teşekkür ederim..
Düğüne gitmezseniz akrabalarınız sizin kuzeninize karşı olan duygularınızı nasıl anlayacaklar ki, sebep illa duygusal olarak mu düşünülür belki tartıştınız kırgınsınız vs. insanlar önce bu şekilde yorumlar. Kimse de “aaaa kız aşkından dolayı düğüne bile gelmedi” demez herhalde

Çok haklısınız ama bu aralar onların düğün mevzusu o kadar çok konuşulmaya başladı ki kendi kendime kuruntu yapmaya başladım acaba anlaşılır mı diye..

Çok haklısınız ama bu aralar onların düğün mevzusu o kadar çok konuşulmaya başladı ki kendi kendime kuruntu yapmaya başladım acaba anlaşılır mı diye..
Hiç sanmıyorum en fazla aranızda küskünlük var gibi düşünülür içinizden gelmiyorsa gitmeyin ama gidip o gün herşeyi kafanızda bitirip içinizden bu duyguyu silmeniz daha uygun olacak sanki. Tıpkı size çok acı veren bir nasırı büyük bir acıyla çıkarıp sonrasında iyileşmek ve acı hissetmemek gibi.

kuzeniniz evet derken ağlasanız bile sizin ona aşık olduğunuzu düşünmezler bence.bilmiyorum bana çok garip geliyor benim kuzenim benim kardeşim demektir.neyse bence sizde ulaşamadığınız hedef halinde takıntıvari bir şey olmuş aşk değil bu.

Içimden gitmek gelmiyor. Akrabaların anlayıp dedikodu çıkrarıp olayın aileme yansımasını istemiyordum. Ama sanırım gitmeyeceğim teşekkür ederim..
Akrabalarin, ailenin farkli seyler anlamasindan rahatsizlik duyacaksan, bir de akrabalik iliskileri guzelse ve gitmemek abes duracaksa gitmelisin tabii ki..
Zordur mutlaka ama yapacak bi sey yok..

Vah vah aşikmiş miş.. Takinti o yavrum..aradan yillar gecmis..ufacik bir sevinc kirintisindan neler cikarmissin da ask koymussun adini..
Vaoow birde dugunune gitmeyeceksin. O gece salya sumuk aglayacaksin kesin cok buyuk askindan

Ask ne demek diye ögren de gel..
Birde kuzen bu yahu..cocukluktan beri gordugun kisi... Neyse..
Ailen anlamaz kimse anlamaz merak etme..zaten anlasalar güler gecerler..kuzenin evleniyor sende bi zahmet dön de kendini sevmeye basla..olmayan seyler icin dram yaratma..yok ogrenmesinler yok bilmem ne..kuzenin bile tinlamamis seni yahu..

Sert cikismis olabilirim. Ama arabesk tadinda asigimm ölüyorumm yillar gecti unutamiyorumm diyen tipler takintili dir. Adam seni istememis sen kac yasina gelmissin hala kafa 13 yas civarinda kalmissin. Kendinize sayginiz sevginiz olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…