- 2 Kasım 2018
- 38
- 37
- 3
- Konu Sahibi ortakkardeshesabi
-
Birde daha bir sene içinde anca evlenirler demişsin. Gelin ata binmiş ya nasip demiş kim bilir belki bu süre zarfında sende başka birini seversin. Hayatına başka birini alırsın geçmişte olduğu gibi. Ama bu sefer gerçekten aşık olursun. Kim bilir?
Içimden gitmek gelmiyor. Akrabaların anlayıp dedikodu çıkrarıp olayın aileme yansımasını istemiyordum. Ama sanırım gitmeyeceğim teşekkür ederim..Icinizden geleni yapın. Akrabalara da aldırmayın.
Okulumu bitirmeden öyle bir sey gözükmüyor şimdilik ama nasip kısmet bu işler haklisinizNasip kısmet bu işler,
Belki sen ondan önce evlenirsin,
Hiç belli olmaz
Düğüne gitmezseniz akrabalarınız sizin kuzeninize karşı olan duygularınızı nasıl anlayacaklar ki, sebep illa duygusal olarak mu düşünülür belki tartıştınız kırgınsınız vs. insanlar önce bu şekilde yorumlar. Kimse de “aaaa kız aşkından dolayı düğüne bile gelmedi” demez herhaldeIçimden gitmek gelmiyor. Akrabaların anlayıp dedikodu çıkrarıp olayın aileme yansımasını istemiyordum. Ama sanırım gitmeyeceğim teşekkür ederim..
Çok haklısınız ama bu aralar onların düğün mevzusu o kadar çok konuşulmaya başladı ki kendi kendime kuruntu yapmaya başladım acaba anlaşılır mı diye..Düğüne gitmezseniz akrabalarınız sizin kuzeninize karşı olan duygularınızı nasıl anlayacaklar ki, sebep illa duygusal olarak mu düşünülür belki tartıştınız kırgınsınız vs. insanlar önce bu şekilde yorumlar. Kimse de “aaaa kız aşkından dolayı düğüne bile gelmedi” demez herhalde
Hiç sanmıyorum en fazla aranızda küskünlük var gibi düşünülür içinizden gelmiyorsa gitmeyin ama gidip o gün herşeyi kafanızda bitirip içinizden bu duyguyu silmeniz daha uygun olacak sanki. Tıpkı size çok acı veren bir nasırı büyük bir acıyla çıkarıp sonrasında iyileşmek ve acı hissetmemek gibi.Çok haklısınız ama bu aralar onların düğün mevzusu o kadar çok konuşulmaya başladı ki kendi kendime kuruntu yapmaya başladım acaba anlaşılır mı diye..
Akrabalarin, ailenin farkli seyler anlamasindan rahatsizlik duyacaksan, bir de akrabalik iliskileri guzelse ve gitmemek abes duracaksa gitmelisin tabii ki..Içimden gitmek gelmiyor. Akrabaların anlayıp dedikodu çıkrarıp olayın aileme yansımasını istemiyordum. Ama sanırım gitmeyeceğim teşekkür ederim..
Cocuk yillar once karsilik vermemis, konuyu kapatmis ve onca yıldır da degismemis bu durum..1 sene sonra belkiiii düğün olur ve gitmek istemiyormusun
Ya gelin sen olursan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?