Düğününe gitmek istemiyorum

Rica ederim ne hissettiğinizi ve psikolojinizi elbette siz daha iyi bilirsiniz.
Bununla birlikte hisleriniz karşılıksız olmasına rağmen 9 yıldır bu kişiyi düşünmekten, sevmekten vazgeçmemeniz duygusal olarak takıntı belirtisi olabilir ve siz bunu reddediyor olabilirsiniz.
Takıntılar her zaman eyleme dönüşmeyebilir özellikle de uygun ortam bulunamadığında.

Bu konuda anlaşmamız pek mümkün görünmüyor ama önemli değil,önemli olan sizin ne hisssettiğiniz.
Ben konuya mesleki refleks ve alışkanlıklarımla yaklaşıyor olabilirim.

Olur da düğün olursa şehir dışında bir işiniz çıkar ve katılmazsınız olur,biter.
Umarım hayat karşınıza severken sevileceğiniz birini çıkarsın,her şey gönlünüzce olsun.

Sevginin ayıbı olmaz, ben de akraba ile evlilik, ilişki sıcak bakmıyorum ama dalga geçilecek , ayıplanacak bir durum değil umarım sizi çok büyük aşkla sevecek biriyle hayatınızı birleştirirsiniz. Kuzeninizle evlenseniz belki çocuklarınızda bir rahatsızlık çıkacaktı böyle yönlerden düşünün.

Tabiiki her şeyde bir hayır vardır. Ona olan duygularımda bir karşılık beklemedim hiç. Kuzenime olan hislerimi bi yakın arkadaşıma, kız kardeşime söyleyememek hiç kimsenin fikrini alamamakta senelerce bu duyguyla yaşamama sebep oldu belki de. En azından burada içimi dökmek ona karşı olan duygularımı bitirebilmemin başlangıcına yardımcı oldu. Tüm güzellikler sizinle olsun.

Düğüne git, durumla yüzleş, kabullen ve içinden söküp at..
Sonrada bakacaksın ki aslında o senin kafanda yarattığın ideal insan. Aslında hiç de önemli değilmiş..

Eğer başkalarının yanında ona çok farklı davranıp insanların dikkatini çekmediyseniz yani duygularınızı bilmiyorlarsa gelmemenizden böyle bir sonuca ulaşamazlar.Bazı kuzenlerimin düğününe gidemedim.İnşaAllah"kesin bu kız aşık,ondan gelmedi"dememişlerdir.Şaka bir yana"olanda hayır vardır"derler.Belki sizin kısmetiniz çok daha iyi birisidir. Belki sizinle evlense o mutsuz olacaktı ve siz bunu istemezsiniz.Güzel bir kalbe sahipsiniz.Bazen bir şeyleri usulca bırakıp"ya nasip"deyip gitmek çok daha iyi gelir insana.İlk başta çok acıtsa da o acılar bilgelik oluyor seneler sonra.Takılmadan yürürseniz ama...

Ağzımdan almışsınız... 9 yıl aşk olmaz, saplantı olur. Hepimiz aşık olduk, biliyoruz

İhtiyacınız olduğu her an burdayız güzel yüreğiniz inşallah sevginizi hak eden sizin gibi güzel yürekli birine ait olur sevgiler

Bisey soylicem zamaninda sen ona duygularını açmışsın ve cevap vermemis yani karşılık vermemiş ya hani ona kinlenmedin mi?
Ya da intikam pesine düşmedin mi?
Hani sey yazmissin konunda mutlu olsun insallah ama gitmek istemiyorum diye. Nasil ona karsi boyle iyi niyetli düşünebiliyorsun
Hani benim başıma kuzenimle alakali boyle birsey gelmedi,ama baska insan tarafindan geldi. Ben acılmamistim bizzat soylememistim ama reddeder istemez hali vardı. Sonra tabi intikamimi aldim o bana geri donmek.istedi donmedim ve gözünün önünde aşk yaşadım
Bilmiyorum cok iyi niyetli guzel yurekli geldin bana.
Ben böyle seylere cok uyuz oluyorum ve kaybetmeyi hic sevmem.
Bence gitme düğüne adam yerine koyma yani gorursende selam verir gecersin orda burda gördüğünde. Ben olsam gitmem. Beter olsun derdim :/ ama sen bana bakma ben cok pis huyluyum

Asla hayatınızdan çıkmayacağı ve bir şey yaşama ihtimaliniz olmadığı için sıkışıp kalmışsınız bu duyguya. Halbuki başkalarıylada olmuşsunuz, yani bu vazgeçilmez bi kara sevda falan değil. Sadece bi bilinmez.

Bence düğüne gidin, bunu kabullenin. Yüzleşin. Belki sandığınız kadar acı bi durum olmaz. Unutmayın ki 2 gün sonra o kızla evinize gelecek, ne zamana kadar kaçacaksınız?

Yorumlarınıza ara sıra denk geliyorum, bence siz af buyrun pis huylu değilsiniz de yaralısınız sanki.
İçinizde bir öfke var,gardını almış gibisiniz etrafınıza ve hayata karşı.
Muhtemelen yaşanmışlıkların ve geçmişin etkisiyle tepkisel davranıyorsunuz olaylar karşısında.

Hayır kinlenmedim karşılık vermedi umut vermedi. Duygularımla oynasa kinlenebilirdim belkide.. Ben kendi kendime gelin güvey oldum. Hepte iyiliğini düşündüm iyi yerlere gelmesini istedim. O da öğrendiğinde olgunlukla karşıladı, ailemizdeki örnekleri verdi böyle şeylerin her insanda olabileceğini ama böyle bizim aramızda olmaması gerektiğini söyledi. Hatta bu duygumdan dolayı aramız bozulmasın muhabbetimiz bitmesin biz amca çocuklarıyız dese de ister istemez kendimi geri çektim ve merhaba dışında eski samimiyetimiz kalmadı. Şu an hayatındaki kız da çok güzel su gibi maşallah. Mutlu olsun yine diyorum. Akrabalarımı birkaçını pek sevmem yalan yok ama sevdiğim kişilere de kin tutmam. Düğününe gidipte kendimi üzmek istemiyorum haklısınız. Ayrıca sizin de kötü düşünceli olduğunuzu zannetmiyorum beni düşünerek tanımadığınız kişi hakkında güzel yorum yapıyorsunuz kendiniz hakkında böyle konuşmayın lütfen. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. ❤

Evet iki kişiyle seviyeli bir beraberliğim oldu fakat kuzenimi unutamadığım için değil bazı anlaşmazlıklardan bitti ilişkilerim. Belki de dediğiniz gibi olabilir olmayacak hayale kapılmış olabilirim. Evet evlilik sonrası evime de gelecekler lâkin evlendikten sonra tamamen kabullenmiş olacağım belki o zaman o kadar üzülmem. Kim bilir belki düğününe gider oynarım bile hayatın ne getireceğini 1 seneye kadar neler olacağını bilemiyoruz. Şu an içimden geliyor mu hayır. Ama yüzleşmek her zaman daha güçlü yapar insanı.. :)

bence kimse durumu fark etmezz gitmezseniz,

ama bu adami yillardir silemediyseniz, dugunune gitmek belki bu yonden bir fayda saglar,

yine de kendinize cok yuklenmeyin.

Aynen bu durumla yüzleşmek hem kabullenmemi hem de daha güçlü olmamı sağlayacak. Şu an için içimden gelmiyor ama ilerde ne olur bilemem tabiki :)

Ben birinden hoşlanmışsam ama kabul edilmemişsem pek üstünde durmam. Bu zamana kadar böyle oldu yani. Kendi kaybeder deyip önümdeki maçlara baktım :) kinlenmek nedir ayrıca gönül bu neden kinleneyim beni oyuncak etmediyse. Bence olgun davranın, gidin ama muhatap olmayın fazla cool durun. Yoksa kuzeniniz anlar neden düğünde olmadığınızı. Gitmek istemezseniz de sağlam bir gerekçe bulun ve heyecana kapılmayın akrabalarla ilgili

Evet gercekten cok dogru bir tespit,bunun icin affetmek gerektiğini söylüyorlar icinizde affedin ve bırakın diyorlar. Cok yaralıyım birde sonda söyleyeceğimi hep basta söylüyorum. Bunun adı da bilmişlik oluyor.

Çok tatlısınız yaa :) Ben de kinlenmedim, sonuçta bana umut vermedi duygularımla oynamadı kibarca reddetti. Ama duygularıma engel olamadım orası ayrı.. Düğüne gitsem duygularımı çok çabuk belli ederim bu yüzden şu an için içimden gitmek gelmiyor. Sanırım sağlam bir gerekçe şart.. :) Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Kaynım ve eşi yabancı ama kan uyuşmazlığı var kadın doğumda ölümden döndü o yüzden bence 2018 yılında olmakta çok önemli değil bilinçli olmak önemli yani akraba evliliğiyle ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…