Dugununuzde babaniz

Htcsidney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
107
62
33
Arkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum

Ben oynamadım dans da etmedim.dugunumden bir fotoğrafım bile yok....ve sürekli pişmanlık yaşıyorum keşke en azından bir fotoğraf cekilseydim diye.ailevi sorunlardan doları düğünüme geldi ama en arkada oturdu..yanıma sa gelmedimkahroluyorum düşündükçe

En azından videolarda gözüküyor. En azından anıların var.benim videomda bile gözükmüyor.aklima bazen gelinligimi yeniden giysem de babamla foto mu çekilsem diyorum....Bu bile aklıma geldi. Ama ona da çok kırgınım yanıma gelip tebrik etmedi :(

Yok guzelim ben hic babamla karsilikli oynamadim dans ta etmedim.babanla guzel anlarinizi dusun dua et boyle mutlu ol.bosuna kendini uzme.eminim sana diyebilse simdi kizim buna mi agliyorsun uzuyosun kendini uzme derdi.Rabbim cennette guzelikler icinde babanizla bulustursun sizi.uzme kendini lutfen.Allah rahmet eylesin babacigina.

Ben de dans etmemişim babamla düğünde. Oynamışız çok az. Babanın üzüntüsü işe kafana bunu takmışsın...

Evet haklisiniz. Sizin icinde agliyorum suan :KK43: baba ile alakali konular beni mahvediyor. Durup durup izleyip kendimi harap ediyorum cok zor:KK42:

Bende dans etmedim karşılıklı oynamadım da. Babam oynamayı pek beceremediği için çıkıp oynamaz.
Sen de bunları düşünme bence iyi anılarınız aklına gelsin, babanı hep güzellikle hatırla.

Arkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum

Senin babanla en azından 30 sn dans etmişliğin var 5 ay önce evlendim babam rahatsızlığından dolayı düğünüme gelemedi :KK42:Kendisi hipertansiyon hastası gelinlikle eve girdiğimde çok ağladığı için resim bile çekilemedik çok zorlamamak için sonrasında gelinliği giyip çekildim ama aynı hava olmuyo tabiki :KK43: Üzmeyin kendinizi böyle düşünürseniz hep bi eksik bulacaksınız. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin inşallah başınız sağolsun

Ama kactane ınsan var babasını belkıde hıc gormeden yasayan ve bu eksıklıkle hayatına devam eden. Oglumun sınıfından bır kızın babası vefat ettı bır kac gun evvel kızda daha 7 yasında dusunebılıyormusun anıları bıle bır avuc kadar olacak

Mezun olmadan, evlenmeden ve anne olmadan önce babamın mezarına gidip dua ettim. Fiziken yanımda olamadı ama manen desteğini hep hissettim. Düğünde daha fazla oynayamamak nedir ki :) Fani dünya olaylarına üzülmeyin, maneviyatınız kuvvetli olsun.

Allah rahmet eylesin.

Babamı 18 yaşında kaybettim. Ne eşimi, ne düğünümü, ne çocuğumu göremedi. Bence sizin babanızın mürüvvetinizi görebilmiş olması bile teselli sebebi. Çok üstünde durmamaya çalışın

Senin babanla en azından 30 sn dans etmişliğin var 5 ay önce evlendim babam rahatsızlığından dolayı düğünüme gelemedi :KK42:Kendisi hipertansiyon hastası gelinlikle eve girdiğimde çok ağladığı için resim bile çekilemedik çok zorlamamak için sonrasında gelinliği giyip çekildim ama aynı hava olmuyo tabiki :KK43: Üzmeyin kendinizi böyle düşünürseniz hep bi eksik bulacaksınız. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin inşallah başınız sağolsun
Cok uzuldum :( babam vefat etmeden bu kadar takmiyordum zaten .. farkindayim babam oldukten sonra onu uzdugum zamanlara bu videolara oturup agliyorum :( cok buyuk bi imtihan. .

Cok uzuldum :( babam vefat etmeden bu kadar takmiyordum zaten .. farkindayim babam oldukten sonra onu uzdugum zamanlara bu videolara oturup agliyorum :( cok buyuk bi imtihan. .

Şansının farkına var lütfen ve üzülmek yerine güzel anılarını an.
Benim babam kırk yaşında öldü ben ilkokuldaydım. Adam akıllı anım bile yok. Ne mezuniyet ne düğün hiç birini göremedi.
En azından düğününü görmüş. Ne güzel şanslısın ki anılarım var.

demi.. benimde babam 40 yaşında öldü 16 yıl geçti üstünden ne mezuniyet ne düğün.. olsalardı herşey çok farklı olabilirdi

Bırak karşılıklı oynamayı tek kare fotoğrafım yok. Düğünde herkesten önce onlar çekti gitti hatta. Düğüne de zaten öyle misafir gibi geldiler ve gittiler.

Ekleme: başınız sağ olsun bu arada. Üzülmeyin, geçirdiğiniz diğer güzel günlere sayın hepsini :)

Anlattiklariniz beni mahvetti arkadaslar :KK42: Allah hepimizi bol sabir versin zor bir imtihan hepimizi icin :KK43:(

Mahvolun diye dememiştim aslında şanslı bir insanım diye yine şükredip şu anınızı güzel geçirin diye demiştim kendi adıma.
Hayatta her tür acı ve kayıp var. Vaktinde ölüm yok sevdiğin biri öldüyse her türlü erken. Bunlara takılmak yerine güzel anılarınızı yad edip, nutlu anın babanızı ruhu da yad olur.
Kendi adıma ben ağlayarak falan hiç neden babam erken öldü demedim. Vakti o kadarmış, Allah rahmet eylesin, anneme diğer sevdiklerime uzun versin derim.
Öbür türlü sürekli ağlama size zarar kalan ömürden gidiyor. Güzel anmayı başarmak lazım

Daha fazla oynasaydım demek yerine oynadığın için mutlu olmayı dene. Hiç birşeyin sınırı yoktur ki. Ona kalırsa keşke evlenmeseydim daha öok babamın evinde kalsaydım diye de düşünebilirsin. Evlenmemiş olsan keşke daha çöl evde babamla dursam dersin. Evde dursam keşke babamın her istediğini yapsaydım dersin... bunhn sınırı Yok yani. Önemli olan güzel anılarınız var mı bu. Allah rahmet eylesin babanıza. Babalarım kız çocukları için kıymetini çok çok çok iyi anlarım. Baban hayata olsa ağlamanı kendini yıpratmanı istemezdi emin ol. Aklıma geldikçe bi Yasin oku ruhuna ki babanda sende huzur bulun inşallah

Back
X