Dugununuzde babaniz

Ah babam hala bitmeyen özlemim...
Düğünümden 5 ay önce 54 yaşında aniden vefat etti babacığım. Düğün tarihimi biliyordu , düğün salonumu biliyordu. Ama gelemedi göremedi kader kısmet... Yaşasaydı da benimle karşılıklı oynamazdı. Oynamayı pek sevmezdi. Uzaktan bana bakması yeterdi. Bakıyordu da aslında bir tek ben hissediyordum bunu... Ben düğün videoma hiç bakmıyorum. Şimdi bebeğim olacak nasip ederse RABBİM(c.c) , göremedi. Ama düğünümden önce mezarına gittim ,hamile olduğumu öğrendiğimde gittim,cinsiyeti öğrendiğimde gittim.Buna şükür babasının mezar yerini bilmeyenler var ne yapalım ağla ağla kendime ve çevremdekilere yapardım. Ve annemin en çok benim desteğime ihtiyacı vardı. Gece gündüz dua ettim içime kapanamadım bile. Annem için ayakta olmak zorundaydım. O da bizler için...
RABBİM(c.c)'in lütfu işte.. Pazartesi günü babacığımın ölüm yıl dönümüydü. Ben bu hamile halimle nasıl dayanırım ağlamamak için mezarının başında derken o gün kızım olacağını öğrendim. ALLAH(c.c)'ım her şeyi güzel versin , hayırlı versin kardeşim. Nefes aldığımız süre boyunca onlara hayırlı evlat olarak geçirmeliyiz bu ömrü. Amel defterini hayırlı evlat kapatmazmış.
ALLAH(c.c)'ım rahmet etsin tüm geçmişlerimize inşaALLAH(c.c)...
Hayırlı cumalar bu arada...

... Sen yine şanslısın benim babam düğünümü bile göremedi çok isterdi.. bende düğünden sonra gelinliğim ile gittim babamın mezarına :KK43: unutmak mümkün değil ...

Aynen şanslısın bence de. Benim babam 6 sene önce vefat etti, ne düğünümü ne mezun oluşumu hiçbişeyimi göremedi. Üzülme, babasını hiç tanımayanlar var bu hayatta

babanız düğününüzde yanınızda olmuş bence bunu düşünüp mutlu olmalısınız

Aynen şanslısın bence de. Benim babam 6 sene önce vefat etti, ne düğünümü ne mezun oluşumu hiçbişeyimi göremedi. Üzülme, babasını hiç tanımayanlar var bu hayatta
Allah rahmet eylesin babacığına

Allah babanıza rahmet eylesin. Size ve sevenlerine de sabırlar versin.

Babanızı kaybettiğiniz için bu kadar hassassınız. Her gelin babasıyla düğününde dans etmiyor, karşılıklı oynamıyor. Böyle düşünerek vicdanınız sızlatıp kendinizi harap etmeyin.

Allah yardımcınız olsun.. Acınızı hafifletsin inşaAllah yüce Allah..

10 yillik evliyim, hiç izlemedim dugun videomu bir kere bile
annem dugunden once vefat etti, çok istedi beni gelin,likle gormeyi ama nasip .. daha 42 yasindaydi
bende hiç izlemedim o videoyu,iszlemeyide dusunmuyorum
baban seni gelinlikle gordugu için sanslisin duyecegim sadece ..

Arkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum

Ölüm acı ama bu kadar kafaya takmak tuhaf. Heleki kabullenememek değil de oynayıp oynamamayı takmak çok enteresan.
Düğünüm olmadı babam da nikahıma gelmedi.

Kına gecede hiç fotoğraf yok düğünde zorunlu aile fotoğraf ında çünkü aramız hiç iyi değildi zaten düğün sonrası ayrıldılar zoraki gelmişti düğüne .yıllar geçti ancak özel günlerde mesaj atıyorum o da sırf sorumlulugum üstümden gitsin diye yoksa ailemiz parçaladgi için onu affetmiyorum. .varliginda bile ardımda baba yok sirtimi dayayabilecegim. .

Üzülmeyin, babanızla olan güzel anılarınızı hatırlayın, bol bol dua edin ve bir süre o görüntüleri izlemeyin. Benim babam at gibi sağlıklı, hayatta ama benim babam yok diyorum. Maddi meseleler yüzünden birbirimizi hayatımızdan çıkardık, ne istememde, ne nişanımda, ne düğünümde hiçbir şeyimde yoktu. Olmayacak da. Karnımdaki bebeğe bile laf söylüyormuş. Keşke ben de sizin gibi babamla az dans ettim diye üzülebilseydim, aslında ne kadar şanslısınız ki babanızı iyi hatırlayıp onunla bir şeyler paylaşabilmişsiniz. Lütfen üzülmeyin, babanızın mekanı cennet olsun.

Ah babam hala bitmeyen özlemim...
Düğünümden 5 ay önce 54 yaşında aniden vefat etti babacığım. Düğün tarihimi biliyordu , düğün salonumu biliyordu. Ama gelemedi göremedi kader kısmet... Yaşasaydı da benimle karşılıklı oynamazdı. Oynamayı pek sevmezdi. Uzaktan bana bakması yeterdi. Bakıyordu da aslında bir tek ben hissediyordum bunu... Ben düğün videoma hiç bakmıyorum. Şimdi bebeğim olacak nasip ederse RABBİM(c.c) , göremedi. Ama düğünümden önce mezarına gittim ,hamile olduğumu öğrendiğimde gittim,cinsiyeti öğrendiğimde gittim.Buna şükür babasının mezar yerini bilmeyenler var ne yapalım ağla ağla kendime ve çevremdekilere yapardım. Ve annemin en çok benim desteğime ihtiyacı vardı. Gece gündüz dua ettim içime kapanamadım bile. Annem için ayakta olmak zorundaydım. O da bizler için...
RABBİM(c.c)'in lütfu işte.. Pazartesi günü babacığımın ölüm yıl dönümüydü. Ben bu hamile halimle nasıl dayanırım ağlamamak için mezarının başında derken o gün kızım olacağını öğrendim. ALLAH(c.c)'ım her şeyi güzel versin , hayırlı versin kardeşim. Nefes aldığımız süre boyunca onlara hayırlı evlat olarak geçirmeliyiz bu ömrü. Amel defterini hayırlı evlat kapatmazmış.
ALLAH(c.c)'ım rahmet etsin tüm geçmişlerimize inşaALLAH(c.c)...
Hayırlı cumalar bu arada...
Benim babamda 53 yasinda vefat etti akciger kanseriydi. Ben yurtdisindaydim ve gidemedim son 10 gununde yanindaydim. Bilinci acikti cok sukur gordum ya olmeden :( ama babasina bagli biri olarak cok harap ediyorum kendimi :( annemin yaninda olamiyorum simdide yurtdisindayim .. insan alisamiyor .. Allahim sabir versin tum yakinlarini kaybedenlere..

Benim babamda 53 yasinda vefat etti akciger kanseriydi. Ben yurtdisindaydim ve gidemedim son 10 gununde yanindaydim. Bilinci acikti cok sukur gordum ya olmeden :KK43: ama babasina bagli biri olarak cok harap ediyorum kendimi :KK43: annemin yaninda olamiyorum simdide yurtdisindayim .. insan alisamiyor .. Allahim sabir versin tum yakinlarini kaybedenlere..
Herkes yazmış zaten , iyi anılarınızı düşünün, şimdi hamilesiniz ondan da duygusal davranıyorsunuz. Düğüne gelmiş olması bile yeterli. Benimde babam değişik , son 10 küsür yılım ona kızmakla geçti, bazen seviyor muyum diye sorguluyorum, böyle babası ile iyi ilişkisi olan insanlara özeniyorum, erken kaybetmişsiniz ama ne güzel yaşamışsınız birlikte, böyle babanız olduğu için çok şanslısınız . Allah rahmet eylesin

Benim babamda 53 yasinda vefat etti akciger kanseriydi. Ben yurtdisindaydim ve gidemedim son 10 gununde yanindaydim. Bilinci acikti cok sukur gordum ya olmeden :KK43: ama babasina bagli biri olarak cok harap ediyorum kendimi :KK43: annemin yaninda olamiyorum simdide yurtdisindayim .. insan alisamiyor .. Allahim sabir versin tum yakinlarini kaybedenlere..
Aminnn kardeşim aminnnn cümlesine inşaALLAH(c.c)...

Back
X