Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanın sitesinden yaptığım hesaplamada 7 gün atak yaptım arkadaşım.95 kiloyla başladım ve 6 kilosu atak evresinde gitti.

anladım canım.. ben de 7 gün yapıcam daha 2. günüm, atak bitene kadar tartılmıycam, bakalım ben baskülde ne görücem:18:

slm kızlar ben atak 2 deyim ve iyi gidiyo şimdilik.
bu arada carmen77 ben daha önce ender saraçtan domatesin kabugunun kilo vermeyi yavaşlattıgını dumuştum.
sen fazla domates yiyorum demişsin kabuklarını soymanı tavsiye edrim.
herkese kolay gelsin

a.selam atakdaşım ben de atak 2 deyim

Süpersin canım yaaa. Darısı başımıza. Ohhh gitsin bi daha gelmesinler. Ne motivasyon olmuştur sana.

Domatesi söylediğin iyi oldu. Bende seyire geçince onu mutlaka yapayım.
Görüyormusunuz kızlar bu kadar basit bir şey bize neler yapıyor

Ekstra bilgi için çok teşekkür ederim. Zaten yıllardır dişlerimi kamaştırıyor diye kabuksuz yerim :)

mm senin tak günü ne kadar sürecek canım ben 3 gün yapıcakmışım.
valla çok begendim ben bu topiği hem günün her vakti hareketli
hem ben daha ikinci günümdeyim yarımkilo gitmiş.

ayy sen yarından sonra seyirdesin yaniiiiikıskandımmmm
benim 7 gün

Herkese günaydıııınnn.(gerçi öğlen oldu ama olsun)
Keyifler nasıl bakalım
Akşam resmen ziyafet gibi geldi bana yaptığım yemek.Dün s/p günümdü. Hindi kuşbaşı, mantar, kırmızı biber, soğan, sarımsak, domatesle güzel bi sote yaptım. OHHH günlerdir bu kadar lezzetli yemek yememiştim. Yanında da zero değmeyin keyfime.Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.

günaydın

ohh afiyet olsun .. atağım biter bitmez ilk yemeğim bu tarifin olacak

olmaaazzz...
Dukana uygun kek tarifleri var. onlardan yapabilirsin canım.

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim
tesadüfen dukan diyeti ile tanıştım nette. epeydir gözde imiş ama ben son bir yıldır diyet yapmaktan bıktığım için bakınmamıştım hiç.
son 10 yılda öyle çok diyet denemiştim ki ver al sonuçta neredeyse 100 kğ olmuşum.99 da dukanla tanıştım. sizlerin bütün iletilerinizi neredeyse okudum ve bu gün atak döneminin 5. gündeyim kaçamak yapmadım ve tartıda bu sabah 4 kilo 200gr eksiyi gördüm.
kabızlık olmadı henüz ilk üç gün yoğun baş ağrısı ama pes etmedim acıktıkca buraya takıldım ama acıktım sayılmaz diyet kola serbest bol su içiyorum böyle gitmez ama denediğim hiç bir diyette 4 günde bukadar gitmemişti birde ben vücumdaki hareketi hissediyorum çok terliyorum
devam etmeye kararlıyım umarım başarılı olan arkadaşlarım gibi bir gün bende zayıflarım
sevgilerr:)

Merhaba kızlar, ne çok sayfa olmuş en son perşembe yazmıştım oysaki...

Neyse dün kuzanimle beraberdik, beni dukana yönlendiren, kendisi dukanla 18 kilo veren ve ve şuan sadece perşembe günleri protein yiyen kişi olaur kendisi...
Dedimki "ben 12 gün oldu başlayalı ilk 4. gün 3 kg verdim ve kilom ogün bugün sabit kaldı, ne yukarı ne aşağıya ne yapayım diye sordum"

Kendisi "yarın öğlen bir dürüm ye şaşırt vücudunu sonra kaldığın yerden devam et, ben bikaç kere yaptım tekrar başlamıştım kilo vermeye" dedi...

Sizce ne yapsak:44:

günaydın

sizi gördükçe ben de artık seyire geçmek istiyorumm

7 gün mü yapiyorsun canim! sabret inan cok güzel sonuclar alicaksin allahin izniyle.. önünde kalan günleri degil ardinda biraktigin günlere bakinca diyette daha cok moral buluyorsun. zaten atakta hergün kilo azalimi olunca hep öyle gitsin istiyorsun.

Canım tebrik ediyorum seni
Hep böyle gitsin inş. Darısı da başımıza

hosgeldin canim, insallah hedeflediign ve hayalindeki kilona erismene az kaldi. cünkü dukan simdiye kadar en cok rahat gecirdigim ve kafamda ay sunu hazirlamam lazim ögleye, aksama bunu yemeliyim diye düsündürmeyen, aciktigimda istedigim kadar yiyebildigim tek diyet. sende rahatlikla verirsin insallah fazlaliklarini. bak simdiden gitmis bile 4 kilon, basarilar ve bol kilo vermeler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…