Kızlar benim menümü bi yorumlayın ya;
Sabah; 1 yumurta lıght beyaz peynir
Öyle; tavuk yoğurt
Akşam; Balık yada tavuk...
Şimdi benim şöyle bir sıkıntım var ben bu menüyü bozmadan 5 gün atak yaptım. 6 gündür de bu menünün akşamına salata ekledim (yağsız az limonlu maydanoz-domates-salatalık-az soğan - kıvırcık). Şimdi bu protein ve sebze mi olmuş oldu? Yada salatayı yemememmi gerekiyor? Böyle devam etsem ne olur sizce :44:
Ayrıca 3 kilo verdim 11 günde ama 6 gündür kilom sabit
Hoşgeldin arkadaşım. Harikasın, sakın bozma aynen devam.
hoş bulduk canım.vallahi bozmaya hiç niyetim yok hele böyle kilo verdiğimi görünce dahada motive oluyorum sonu inşallah hepimiz için iyi olur kurtuluruz şu kilolardan.
Selam,
Eğer öğünlerin doyurucu olursa ve aralarda da serbest yiyeceklerden atıştırırsan kesinlikle o lezzetli şeylerden etkilenmezsin. Mesela ben dün akşam gerçekten annemin harika sofralarından birindeydim. Ve biliyorum herkesin annesi çok güzel yemek yapar ama benim anneminki cidden tescillidir. Ve o güzelim çocukluğumdan beri serbestçe yediğim yiyeceklerin hiç birine dokunmadan sadece balığımı yedim.
Umarım bugünden sonra diyetine bozmadan sabırla devam edip, sonuçlarını alırsın.
canim $imdilik çok motiveyim :) henüz kaçamagim yok :) üstelik bugün firini olan bir markette çali$tim her yer mis gibi poaça ekmek falan kokuyordu, i$e 30dk mola için ara verdim ama hiçbirine dokunmadim çokta acikmi$tim ama arkada$larin yaninda marketten yiyebilecegim tek $ey peynirdi ve utandim almadim ve sabah saat 5.30 da bir activia ve 60 gr %0 yagli peynir yemi$tim ve eve gelene kadar bir$ey yemedim yani saat 3.30 yedim, 1 yumurta ile peynirli omlet tabi peynir yine diyet peynir :)
dügündede tutacagim kendimi tabi arkada$larim çok israr etmezse, ke$ke evde kalsam ya, ama herkese dedim gelecegimi
Canım menün gayet iyi görünüyor. Tabi pişirme şeklin önemli. Bir de biliyorsun ataktan sonra seyirde 1+1 ya da 5+5 şeklinde protein ve protein sebze uygulaman gerekiyor. Yani her akşama salata değilde 1 gün saf atak yapıp diğer gün serbest olan 28 sebzeden eklemen gerekiyor. Sadece salata zaten olmaz bence çünkü çeşitli lif mineral ve vitaminleri almalısın diye düşünüyorum.
Kolaylıklar dilerim.
Canım pişirme şeklim tavuk için haşlama yada fırın (kesinlikle yağ tuz yok) balık yine yağsız ızgara... 6 gündür kilo vermeme sebebim bu olabilirmi? Yani ben bu menü ile devam gidebilirim ama artık ne tavuğu seviyorum ne yoğurduYanında bişey olmadan yutamıyorum... Sadece protein düşünemiyorum... Bide kilom niye sabitlendi 6 gündür ya
Kızlar benim menümü bi yorumlayın ya;
Sabah; 1 yumurta lıght beyaz peynir
Öyle; tavuk yoğurt
Akşam; Balık yada tavuk...
Şimdi benim şöyle bir sıkıntım var ben bu menüyü bozmadan 5 gün atak yaptım. 6 gündür de bu menünün akşamına salata ekledim (yağsız az limonlu maydanoz-domates-salatalık-az soğan - kıvırcık). Şimdi bu protein ve sebze mi olmuş oldu? Yada salatayı yemememmi gerekiyor? Böyle devam etsem ne olur sizce :44:
Ayrıca 3 kilo verdim 11 günde ama 6 gündür kilom sabit
canım tam benim tazrım bir ev yapmışsın.. spor ve rahat ! güle güle oltur yeni haliyle..
koltuk kumaşlarına gelince, halin ve perdelerin anladığım kadarıyla çok renkli ve desenli değil, açık renklerde, o yüzden hemen hemen her renk gider koltuklarına ama bu biraz da senin zevkine kalmış..
çok açık kahve ve yine yumuşak bir yeşille kombine koltuklar yaptırabilirsin, yada ben açık renk üzerine hafif çiçek deseni ve tek açık renk koltuk kombinasyonlarını çok beğeniyorum
inşallah canımm :116:
gecmis olsun canim, neden öyle oldu acaba? simdiye kadar okudugum mesajlarda hic böyle bi sorunla karsilasani görmedim. tavuk ta mi bi sorun vardi acaba? kendini iyi hissettigin zaman tavuksuz yaparsin belki. tekrar gecmis olsun allah acil sifalar versin!
yenı yazma fırsatı buldum bılmıyorum tavuktan degılde yulaf kepegı benı kotu ettı ben yulaf ezmesı yıyordum hersey yolundaydı yulaf kepegını 1. yedım mıdem kotu oldu ıkıncıde acıllık oldum cok uzuldum ve suan korkuyorumyoksa bu dıyetle cok kılo veren akrabalarım var sızlere kolay gelsın basarılar dıkkat edın kendınızde
kızlar bişey sormam lazım
ben tavuktu yoğurttu içim bulanıyor ve tatlı ihtiyacı hissediyorum bunun içinde light kola veya zero içiyorum ama annem kola koladır içme diyo kitapta serbest yazıyordu biliyorum ama içime kurt düşüyor light kola içeniniz var mı ben bu arada 400 gr vermişim havalara uçtum
bişey daha sormayı unuttum yağlı pişirme kağıdı kullanan var mı bişey olmaz dimi ben kullanıyorum da tavuğu fırında yapıyorum daha iyi oluyor
Seyir evremin 7.günündeyim.Seyir evresine başladığım günden itibaren kilo vermem durmuştu.malum gün önce bir kilo fazla çıkardı.bende tartılmamaya karar vermiştim.malum gün dündü ama olmadı.ama dayanamadım sabah bir daha tartılayım dedim ve inanamadım yok yok rüya olmalıydı.defalarca baktım baktım ama 88 gösteriyordu.95 ten 88 e...sen bir mucizesin dukan...teşekkür ediyorum:::::::)darısı tüm arkadaşların başına diyorum...
kızlar ya size bişey sorcam şimdi ben yarın seyir evresine geçiyorum 1+1 yapıcam bir gün protein bir gün protein+sebze yapıcam bu protein+sebze gününde mesela aralarda atıştırma olarak salatalık veya domates yesem olurmu tek olarak.Ara öğünlerde illa sebzenin yanında protein olmasımı lazım?cevap verirseniz sevinirim
Kızlar akşam ligt puding yaptım yedim. umarım onun bi zararı olmuyordur. Ne dersiniz?:18:
Çok tebrikler arkadaşım,darısı başımıza inşallah.....
Bende seyirde 2.günündeyim.1+1 yapıyorum.Yarın sabah tartılcam bakalım,nasıl gittiğini anlıycam.
Yalnız arkadaşlar bu diyet biraz ekonomiyi sarsacak walla.bugün alışverişe çıktım,dukan yemek tariflerindeki malzemeleri aldım.50-60 tl tuttu.İlk günde bu civarda bi alışveriş yapmıştım.1 haftada iyi harcadım.Ama bundan sonra daha az olur herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?