- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Hadi gözün aydın canım. Daha çok gider inşaallah
gidecek canım gidecek inşallahh
çıtır çıtır olucazz
valla insan -kg ları gördükçe daha hırslanıp gaza geliyor
günaydın
tuzaklardan büyük bir kararlılıkla uzak duruyoruz
öyle zamanlarda tıka basa su iç canım, dün benim acaip işime yaradı
ben artık seyire geçtim bugün, domatesimmmmm, salatalığımmmmmmm hatta marulummmmmmm
Herkese günaydııınnn
Kızlar keyifler nasıl bakalım?
Yeni aldığım yulaf kepeğim un gibi çıktı, sizin de başınıza geldi mi böyle bi durum. :44:ilk kutu daha bi tanecikli, pul puldu. Bi kaşık kadar kalmıştı ondan, yenisiyle karşılaştırdım. Gerçekten de farklı. Ru-sheim kullanıyorum ben ve aynı yerden alıyorum. Hatta krep falan yaparken iyice çırpmam gerekti, çünkü topaklanıyo...
Günaydınnnnnnnnnn benim yakın gelecekte çıtır olacak güzel arkadaşlarım
Yepyeni bir gün daha buradayız. Hayallerimize bir gün daha yaklaşmış olduk Allah'ın izni ile.
Nasıl gidiyor diyetle aranız. Dün benim için felaketti. Markete gittim seyir dönemim için sebze almaya tabi boş dururmuyum doldurdumda doldurdum. Marketin servisine binerim dedim oda yokmuş meğer işi varmış. Dedim taksi çağırayım koskoca yerde taksi yok duraklar bomboş. Allahım tam yarım saat taksi bekledim ama bindim sonunda. Eve gittim her zamanki gibi wc ile küs durumdayım. Tartıldım kızlar gram vermemişim. En çokda ona hayret ediyorum ya. Yesemde yemesemde aynı kilo. Bunca şeyin üstüne kayınvalidem geldi eli kolu dolu. Ayyyy zeytinyağlı yaprak sarması, en sevdiğim tatlı, incir, üzüm nerdeyse fenalık geçirecektim. Yiyemiyorum bari dedim koklayayımne kadar azim varmış bende pehh. Yıldıramaz hiç biri beni. Bari bir tanecik ye dediler yok dedim yemem o bir tane içimdeki canavarı uyandırır
Akşamda çok midem bulandı erkenden yattım. Bayılcak gibi oldum dedim kızım sen uyu. Şimdi çok daha iyiyim. Seyir evreme geçemedim sabah hazırlayamadım malzemelerimi yarın geçeceğim inşaAllah.
ohhhh senin bayramın bugünataktan sonra seyirin ilk günü çok iyi geliyo arkadaşım
canım ben de ru-sheim sipariş verdim ama dün evde olmadığım için geldikelrnde alamadım
bugün gelecek tekrar kargo, benim ilk kullanmam olacak ama bir gelsin bakalım söylerim sana nasıl bişey, un gibi mi tanecikli mi
yaa değiştirmişler galiba, N'palım artık öyle kullanıcaz, merak ettim bakalım seninki nası gelicek:44:
ayy evet arkadaşımmm
ama daha bişey yemedim, kahveyle geçiştirdim
çünkü peynir ve yumurta yemek istemiyorum, sebzeleri de tek başına tüketemiyoruz.
saat 11 falan olsun da köfteyle bollll söğüş yapıcam
aslında değiştirmeleri önemli değil de insan şüpheye düşüyor inşallah yulaf kepeğidir, başka bişeyi kakalamıyolardır bize
canım ben sp günlerinde kahvaltıda menemen yapıyorum, ve şiddetle tavsiye ediyorum,istersen lor da koyabilirsin içine, güzel oluyo, sofrayı şenlendiriyo, yoksa çook sıkıcı oluyo kahvaltılar
aaaa hiç aklıma gelmedi yaaa valla süperr olurr
ama o da ekmeksiz yenmez kiii
kızların ekmek tarifini denemek lazım şu kepek gelsin de
Kitapta yulaf kepeğinin un gibi değil de pul pul olması gerektiği yazıyooo
benim oğlan durmuyo çıkıyorum ben öptüm hepinizi
günaydın
tuzaklardan büyük bir kararlılıkla uzak duruyoruz
öyle zamanlarda tıka basa su iç canım, dün benim acaip işime yaradı
ben artık seyire geçtim bugün, domatesimmmmm, salatalığımmmmmmm hatta marulummmmmmm
Tebrik ediyorum seni kıssişte dukan yolu böyle bi yol. Bu yoldan şaşmaya gelmez Kimse ve hiçbirşey bizi yolumuzdan döndürtmesin. Kendimize mukayyet olalım kızlar
Aynen aynen bende maden suyu içiyorum. Geçen düğündeydim demiştim ya ay ne pastalar geldi bende maden suyuna dayandım.
Evetttt aynen ben hep diyorum bu sefer başka. Dukandan mı yoksa bizden mi bilemedim ama cidden başka bi azim geliyor insana.
Kızlar motive olmak için bi soru sorayım size..
Bu güne kadar kilolarınızla alakalı başınıza gelen sizi en üzen olay neydi... ?
İlk ben anlatayım;
Geçenlerde eşimin babaannesi geldi köyden. Giderken bide elim boş gitmedim hediyeler götürdüm kadına. Gittim elini öptüm hal hatır derken bana baktı süzdü süzdü ilk 2 dakkada lafı aynen şuydu "senun içun çok kiloli dediler, ama sen o gadar kiloli değilsun" sordum kim dedi bakayım öyle. Meğer eşimin amcası gidince köye o söylemiş. Daha kimlere anlatmıştır kimbilir. O kadar üzüldüm ki. Orada doldum doldum boğazıma bir düğüm saplandı. Ağlayamadım tabi ama çok moralim bozduldu. Eşim bana baktı boşver gibilerinden elini salladı daha kötü oldum. Kayınvalidemde bakma sen ona ne dediğini bilmiyor dedi. Ahhh kızlar hala düşündükçe içim acıyor.
İşte bunu hep aklıma getiriyorum ki hırsım sönmesin.
Sizinde vardır illaki anlatın bakim biraz gaz olsun bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?