Sağol canım. Bunu nerelerde bulabilirim acaba. Markasını falan buldumda netten marketlerde var mı acaba
selam kizlar, krepin içinde pul pul olan kepekten koyan oldumu? ben hiç denemedim ama un gibi olanindan markette bulamadim, sipari$te vermek istemiyorum
kizlar, belki kizacaksiniz ama bir sorum var, ben diyete ba$lamadan önce bitkisel hap aldim ama kullanmaya ba$lamadim, $imdi ba$lamak istiyorum, acaba bir sakincasi olurmu? Fransada dünyaca ünlü bir $irketten sipari$ ettim bayagi para saydim yani i$e yarar diye dü$ünüyorumda zarari olur diyede korkuyorum siz ne dü$ünüyorsunuz? (içerdigi $eyleri okudum ve sadece bitki )
Evet canım benim ilk kullandığım pul puldu, yani orjinale yakın bişidi.Şimdi aynı ürün un gibi olmuş. Ben memnundum ilk halinden yaa
Bence bu diyetle başka hiçbirşeyi birleştirme, diyetin gidişatını etkileyebilirsin. :44: Sonra şunu yaptım ondan mı oldu acaba diye için içini yer benden söylemesi
Çok geçmiş olsun arkadaşım.aman dikkat bu havalar tam hastalık havası insan ne giyecegini şaşırıyor vallaha
Canım, activianın yağ oranı 2.8.o kadar fazla değil ama bi de şeker var heralde onda dimi yaaa:18:
hmmm bilemedim bak şimdii
ama burda yiyenler vardı sanki yaa
Canım, activianın yağ oranı 2.8.o kadar fazla değil ama bi de şeker var heralde onda dimi yaaa:18:
Heee vardı ya
Bu topiğin öcenki sayfalarını da okursan gerçekten uygulayanların sonuçlarının iyi olduğunu okursun. Sadece metabolizme ve diğer bazı faktörlere göre hızı etkileniyor.
MerhabalarDukan yapıp da sonuç almayan yok sanırım. Kendi adıma süpeeerrrr bi diyet olduğunu söylüyorum. Arkadaşlar da bana katılacaktır eminim
kızlaarr bir krep deniyim dedim
nefiiss olsuuuu
ben içine maydanoz ve kuru nane de kattım,
pişince içine peynir ve domates koyup sardım.. hmmmmm
kulağa çok hoş gelior:) ama benim şöyle bi sorunum var yağsız tavada yaptığımdn dolayı parçalanıor öyle dürüm keyfi yaşayamıyorum
tavaya çok az yağ damlatıp pençeteyle iyice yedirebilirsin
buna izin var
Bir de seramik tava ile deneyebilirsin, hiç yağ koymuyorum yapılmıyor. Ben de dürüm yapıyorum çok güzel oluyor.
kızlar bugün sebze günüm fırında kabaklı havuçlu mücver yaptım tarifini yazıyım
bir küçük havuç orta boy yarım kabak tuz karabiber kekik 1 yumurta kibrit kutusu kadar peynir 2 yk kepek 1 yk buğday unu üzrine hafif kaşar önce
havuçla kabağı rendeledim yumurtayı baharatları kepeği unu ekledim karıştırdım iki küçük cam kabın içine eşit şekilde döktüm ama altını peçeteyle hafif yağladım 150derecede 20dk bile sürmedi belkide pişmesi bitanesini ayranla yedim diğerinide akşam yemeyi düşünüorumtabağa ters çevirdim hafif yapışmıştı altı ama çok deil altı daha kızarıktı çok güzelde tadı vardı herkese tavsiye ederim
Eki Görüntüle 264722 Eki Görüntüle 264723 Eki Görüntüle 264724 Eki Görüntüle 264726
hmmmmm çok güzel görünüyor
ellerine sağlık
afiyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?