Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

off kizlar adet günüme az kaldi birde sinav stressi var, canim a$iri derecede browni ve nutella istiyorum, rüyamda bile gördüm annem bana çikolatalar almi$, offf iyiki evde degilim yoksa dayanamazdimm offff
 
off kizlar adet günüme az kaldi birde sinav stressi var, canim a$iri derecede browni ve nutella istiyorum, rüyamda bile gördüm annem bana çikolatalar almi$, offf iyiki evde degilim yoksa dayanamazdimm offff

canım benim yaaa kıyamam Light puding yap ye, hem de kakaolu. Tatlı ve çikolata isteğine birebir
 

ohh ne güzel, haftada iki gün diyettesin yanii Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun dukanın
 
selam arkadaslar, tam 1 saattir msjlarinizi okumaya calisoyorum, anam cosmussunuz siz bugün, oku oku bitmedi. hala da okuyorum.

Teşekkür ederim tombiş.
Ama tartının ibresinin aşağı inmesi şöyle dursun.bu sabah +3 gördüm moral sıfır...

medcim sana bisey anlatayim belki moral olur. ben dogumdan önce diyetisyene gidiyordum. kilom 74-76 felandi. her iki haftaya bir yag ölcümü yapiliyordu. bi gün gittigimde sonuclari bekliyordum. doktor elinde kagitlarla geldi. nasil olur, olamaz böyle bisey siz ne yediniz ne ictiniz dedi.. nerden geldigimi sastim noluyoruz dedim kendi kendime... ben ayni sizin söylediklerinizi yedim, kacamak felan yapmadim dedim. doktorda ama nasil olur? 1 haftada insan 2,5 yag alamazki imkansiz dedi basini sallayarak, sok oldu kadin tabi bende.. sonra adetiniz geldimi diye sordu bende yok , yarin öbür gün gelir dedim. kadin oooohhh simdi anlasildi dedi bi daha ki sefere adet öncesi ve 1 hafta sonrasina kadar ölcüm yapmayalim, randevularinizi ona göre ayarlayalim dedi. meger vucudum su toplamis, cok anormal sekilde.. bu dönemde kas ve yag hücreleride su topluyormus. o gün bugündür adet döneminde hep 2-3 kilo fazla cikiyorum.

sende de öyle olmus olabilir. moralini bozma
 
arkadaşlar bakın ne buldummmm.valla hayran kaldım hepsine .bizde böyle olacagız dimi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html

olacagiz insallah semacim surda 2-3 ay sonra bilemedin 4-5 ay sonra hedefledigiimiz kilomuzda olucaz insallah! kilo insani ne kadar yasli gösteriyor dimi insanin inanasi gelmiyor, sanki farkli farkli insanlarin resimleriymis gibi geliyor.

bugün canim felaket tatli istedi, gittim market market diyet puding aradim bulamadim. Dr. otkerin diyet pudingi yok burda. bende noramalini aldim, kalorisi yüksek degil, baktim ama yinede icime kurt düstü.sonra dayanamadim 0,5 yagli sütle yaptim. ve sogumasini bile beklemeye sabredemeden sicak sicak kasikladim 1 kaseyi... dünya varmisssss ooooh dedim.
 
tombiş bende senin gibi bi süredir mesajları okumaya çalışıyorum, her gün böyle mi diyodum içimden.. şu gereksiz hikayelere bi örnek de benden...

erkek arkadaşımla birlikte bi arkadaşımızın düğünü için bana elbise almaya çıktık. 2 senedir beraberiz ve ben o zaman 57 kiloydum, şimdi 64 oldum iki beden büyüdüm tabi.. neyse bi elbise beğendim kabinde deniyorum ama fermuarını yandan tam çekemedim. kabinin dışına çıktım, hayatım çekebilirmisin diye, denedi ama da zorlandı. halbuki 42 bedendi kıyafet!!! sonrada demezmi bana bi dakka hayatım etlerini içine sıkıştırmaya çalışıyorum!!! bide tezgahtar kız bize bakıyo... ay çok fena oldum heralde yüzüm mosmor falandı. o gün karar verdim zaten kilo vermeye... şimdide hedefim 29 ekime kadar en az 5 kg vermek. çünkü o gün 29 ekim balosuna gideceğiz ve ben gene aynı skandalı yaşamak istemiyorum.. bence insanın kendine bi hedef belirlemesi çok önemli motivasyon için..

bugunde atağın ilk gününü kazasız atlattım ama hemen kitabımı alabilmem gerek, hata yapmak istemiyorum. birde ben rejime başladığımda hep bişey olur hemde ilk gün. bugünde arkadaşlarım pastayla bize çıkageldi:)) ama elbete irademe hakimim:))
 
sevgili Dukan arkadaslarim bi sorum olsa size:) simdi ben atak devresinin 3.gunundeyim. Dukan'a gore 4.gun bitecek insallah..ancak icim inanilmaz derecede bulaniyor. Bu durum normal mi? dun aksam o kadar cok icim bulandi ki mecburen 1 yemek kasigi bulgur pilavi , 1 minnicik uzum tanesi dikkat ederseniz tanesi :) yedim. sizde de oldu mu ? olduysa seyir doneminde gececek mi? nolur guzel seyler soyleyin olur mu:)
 
benim ilk günümdeü bugun atakta, bulantı falan olmadı ama daha önce okuduklarımdan bazı arkadaşlarda da olmuş..

benim de bazı sorularım var. mesela miktarlar önemli mi? ne kadar tavuk yedik, yoğurt vs.. tek öğünde istediğimiz miktarda mı yiyoruz. belli bi saate kadar mı yiyoruz yoksa yatmadan acıkırsak mesela bişey yiyebilir miyiz geç de olsa? elbette sadece proteinden bahsediyorum..
 
kızlar nasılsınız bugün pek uğrayamadım buralara eve yeni geldim bugün bnim için adeta cen çekiştiğim bir gündükayınvalidemde gün vardı tahmin edersinizki pastalar börekler çörekler bide ben bir gün önceden çiğ köfte yoğurdum bugün bütün kadınlar löp löp götürdüler bende ciğerci kedisi gibi onlara baktımallahım okadar canım çektiki herkes onları yerken ben neyedim biliyomusunuz haşlanmış tavukbi ara mutfakta kekten bi çatal alayım bişey olmaz dedim tam çatalı kaldırdım keke dalacakken bir anda duuuurrrrrrrrrr dedim yapma hayır sen bu kadar dirençsiz değilsin hayır yeme yeme yeme dedim kendi kendime ve yemedimben bile kendime şaşırdım daha önce olsa kesinlikle bi çatal alırdım ama bu dukan beni çok değiştirdibu arada ben geçen hafta cumartesiden beri tartılmıyorum hergün tartılmayım dedim 2 3 günde bir tartılayım dedim hatta yarın tartılmayı düşünüyodum ama bugün regl oldum onun için 3 gün daha tartılmıcam sonra tartıda fazla çıkarsam moralim bozulmasın..sizler naptınız kilolar gitmeye devam ediyomu yoksa durdularmı?
 


sizi tebrik ediyorum ne kadar güzel 15 günde 5 kilo süper vallaha inşallah böyle devam eder..
 

tebrikler canım umarım böyle devam eder hepimiz amacımıza ulaşırız.
 
Kızlar hepinize günaydın,
Bu sabah tartıda 76,90 çıktım. Yani 4,60 kg.gitti. Çok mutluyum. Hemen çizelgeyi değiştirdim.
Hepinize sevgiler, umarım sizlerin diyeti de çok iyi gidiyordur ve umarım hepiniz bu sabaha hafiflemiş olarak başlarsınız.
 

günaydın canım tbr ederim bende bugün seyire geçtim çizelgemi değiştirdim atakta 2.30 kg gitti sabah domates salatalık yedim kahvaltıda gerçekten özlemişim aslında bugün biraz yapamıcam bırakıcam die düşündüm işe gelirken ama buraya gelip yazılanları okuyum çizelgemi değiştirince fikrimde değişti şimdi 91 günlük seyirde sıra inş sorunsuz atlatırım
 

Günaydın canım, çok sevindim senin adına. İnşaallah daha çok çok gider.

Benimde çok güzel bir haberim var. Bir gecede tam tamına 1,80 kg düşmüş kilom. Şok oldum gözlerime inanamadım. Wc durumunda biraz düzelme oldu tam değil. Sanırım onunlada alakalı. Çok sevindim canlarım ya..

Görüyormusunuz insan yeterki istesin, yeterki azmetsin. Sabredince nasıl alıyoruz mükafatımızı.

Ya şu krep olayınıda bir beceremedim Bu gün Carmenciğimin seramik tavasından arayacağım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…