- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
demmirr senin adına çok mutlu oldum arkadaşım....
günaydın canım ne güzel kilo vermişsin senin için çok sevindim bende cumartesiyi bekliyorum tartlmak için dün regl oldum ondan tartılmıyorum cumartesi tartılırsam 1 hafta tartılmamış olucam en son geçen hafta cumartesi tartılmıştım çok merak ediyorum ne kadar verdim ama tutuyorum şimdi kendimi regl de bide fazla çıkarım die..
ama bişey diycem sen her öğününde sebze tüketiyor musun?
her öğün tüketmemek lazım :26:
öğünlerinden birinde sadece protein tüket
süpersin arkadaşım....çok güzel vermişsin.bence wc olayını çözdükten sonra tartıl eminim daha çok gitmiştir.
ayy kızlar ben bısey yaptım sımdıde ne yapacagımı bılemıyorum 8gundur seyır evresındeyınm bı bakıyorum0.5 kılo almısım bı bakıyorum 0.5 kılo vermısım moralım cok bozuktu yapıorum veremıorum. bugun dana cıger kavurma yedım dayanamadım 2 tabak yedım hayvanın yagı vardı ıcınde bolca sımdı bouldu degılmı dıyetım ben zayıflayamıcam mı(
Olsun kaldığın yerden devam et. Bugün boşa gitmiş olur. Yağdan kaçınıyoruz biliyorsun ama daha önemlisi Dukan ömür boyu sürecek bir kural yazıyor o da asla 2.tabağı yeme. Hangi evrede olursak olalım 2.tabağı yemememizi öğütlüyor
ayy evet bıde dayanamadım 2.tabagı yedım ben normal kaldıgım yerden devam edıyorum..pekı sekız gunde neden kılo veremedım herseyı duzgun yaptım acaba neden? hemde atak evresınde 2.5 kılo vermıstm.(
Daha bismillah bu gün başladım. Hiç dikkat etmedim öylemiydi yaw. Günde bir öğün sadece protein mi
Sorma ya olay orda kopuyo benim onuda çözersem iyi gidecek sanırım.
ayy kızlar ben bısey yaptım sımdıde ne yapacagımı bılemıyorum 8gundur seyır evresındeyınm bı bakıyorum0.5 kılo almısım bı bakıyorum 0.5 kılo vermısım moralım cok bozuktu yapıorum veremıorum. bugun dana cıger kavurma yedım dayanamadım 2 tabak yedım hayvanın yagı vardı ıcınde bolca sımdı bouldu degılmı dıyetım ben zayıflayamıcam mı(
Canım ben seyirde 11 gün aynı kiloda kaldım. Olabilir böyle şeyler canını sıkma devam et kesin sonuç alacaksın.
canım kitapta her öğünde tüketmemek koşuluyla diye yazıyor:26:
ben de sabah ve öğlen yedim akşam sadece protein yedim
Bende okuyorum ama demek gözümden kaçmış. Madem öyle akşam protein yerim sadece. Sağol canımcım uyarın için.
Ya kızlar bide salata yedim, inanın suçluluk duygusuna kapıldım. Çokda değil salatam 2 küçük domates 2 küçük salatalık bide yağsız peynirden oluşuyor. Midem o kadar şiştiki anlatamam sanki dünyaları yemiş gibiyim. Ne kadar hırs yapmışım ki elimden gelse aç geziciğim
Kız o yulaf keşke beni öyle yapsa. Of yaaaa bende istiyorum bende bende
ben siteye yeni üye oldum ve dukan diyetinede yeni başladım, zaten diyet vesile oldu
atak dönemindeyim, 4. günüm ve gerçekten proteinden bıktımmm, sebze yemek için son 3 günü sayıyorum
sizler okuduğum kadarıyla oldukça tecrübelisiniz dukan konusunda
birkaç sorum olacak, yanıtlarsanız çok sevinirim
öncelikle malesef yulaf kepeğini bulamadım henüz, malum olduğum yer küçük, internetten alıyım dedim yulaftan çok kargosu tutuyor, şimdilik onsuz devam etsem çok büyük bir sorun olur mu acaba?
ikinci sorumsa siz diyetteyken hiç küçük kaçamaklar yaptınız mı? öğlen 2 yaşındaki oğlum zorla muz tıktı ağzıma, minicik bir ısırık aldım, kaçamak derken bunun gibi, yani keyfi oturupta bişeyler yemek değil..
ay çok uzun oldu kusura bakmayın
Kızlar merhaba,
Dukan diyetinin sonuçlarını görüp kilo vermeye başlayınca aklıma yıllarca kilolu yaşayan bir insan olarak sarkma problemi geldi. Gerçi Dr.Dukan bu problemle ilgili önlem olarak 4 lü egzersiz önermiş ama pek yeterli olmayabilir gibi geliyor bana. Benim kavitasyon, radyofrekans gibi bir takım alternatifleri duymuşluğum var ama açıkçası derin bilgim yok. Bu gibi seçenekleri deneyip sonuç alan var mı acaba?
merhaba kızlar bende 4.günümdeyimtartı
26/09/2011 66.3
27/09/2011 65.0
28/09/2011 64.5
29/09/2011 64.5 gösterdi bakalım yarın yüzüme gülücekmi
ben siteye yeni üye oldum ve dukan diyetinede yeni başladım, zaten diyet vesile oldu
atak dönemindeyim, 4. günüm ve gerçekten proteinden bıktımmm, sebze yemek için son 3 günü sayıyorum
sizler okuduğum kadarıyla oldukça tecrübelisiniz dukan konusunda
birkaç sorum olacak, yanıtlarsanız çok sevinirim
öncelikle malesef yulaf kepeğini bulamadım henüz, malum olduğum yer küçük, internetten alıyım dedim yulaftan çok kargosu tutuyor, şimdilik onsuz devam etsem çok büyük bir sorun olur mu acaba?
ikinci sorumsa siz diyetteyken hiç küçük kaçamaklar yaptınız mı? öğlen 2 yaşındaki oğlum zorla muz tıktı ağzıma, minicik bir ısırık aldım, kaçamak derken bunun gibi, yani keyfi oturupta bişeyler yemek değil..
ay çok uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?