Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol canım, evet bence de reglin bitmesini bekle, daha güzel bir sürpriz olur.

ama bişey diycem sen her öğününde sebze tüketiyor musun?
her öğün tüketmemek lazım :26:
öğünlerinden birinde sadece protein tüket

Daha bismillah bu gün başladım. Hiç dikkat etmedim öylemiydi yaw. Günde bir öğün sadece protein mi

süpersin arkadaşım....çok güzel vermişsin.bence wc olayını çözdükten sonra tartıl eminim daha çok gitmiştir.

Sorma ya olay orda kopuyo benim onuda çözersem iyi gidecek sanırım.

ya kızlar ne güzel kilo vermeye başlamışsınız ben neden geri gideceğime ileri gidiyorum tartıda valla herşeye uyuyorum kaçamakta yapmıyorum niye böyle oluyor çok mu sabırsızım 2 hafta oldu hala 2 kilodayım canım sıkılıyor :84:

ayy kızlar ben bısey yaptım sımdıde ne yapacagımı bılemıyorum 8gundur seyır evresındeyınm bı bakıyorum0.5 kılo almısım bı bakıyorum 0.5 kılo vermısım moralım cok bozuktu yapıorum veremıorum. bugun dana cıger kavurma yedım dayanamadım 2 tabak yedım hayvanın yagı vardı ıcınde bolca sımdı bouldu degılmı dıyetım ben zayıflayamıcam mı(

Olsun kaldığın yerden devam et. Bugün boşa gitmiş olur. Yağdan kaçınıyoruz biliyorsun ama daha önemlisi Dukan ömür boyu sürecek bir kural yazıyor o da asla 2.tabağı yeme. Hangi evrede olursak olalım 2.tabağı yemememizi öğütlüyor

ayy evet bıde dayanamadım 2.tabagı yedım ben normal kaldıgım yerden devam edıyorum..pekı sekız gunde neden kılo veremedım herseyı duzgun yaptım acaba neden? hemde atak evresınde 2.5 kılo vermıstm.(

ayy evet bıde dayanamadım 2.tabagı yedım ben normal kaldıgım yerden devam edıyorum..pekı sekız gunde neden kılo veremedım herseyı duzgun yaptım acaba neden? hemde atak evresınde 2.5 kılo vermıstm.(

Canım ben seyirde 11 gün aynı kiloda kaldım. Olabilir böyle şeyler canını sıkma devam et kesin sonuç alacaksın.

Daha bismillah bu gün başladım. Hiç dikkat etmedim öylemiydi yaw. Günde bir öğün sadece protein mi

Sorma ya olay orda kopuyo benim onuda çözersem iyi gidecek sanırım.

canım kitapta her öğünde tüketmemek koşuluyla diye yazıyor:26:
ben de sabah ve öğlen yedim akşam sadece protein yedim

cigeri nasıl yedin bende şimdi ciger yedim ama şiş ızgara içindeki yagları ayıkladım.sen arnavut şeklinimi yedin yediysen onu unla yagda kızartıyorlar

kızlar sanırım yulaf kepeği beni bozdu:26:
çok afedersiniz azcık cırcır oldum

yemiycem ben bunu

Son düzenleme:
Canım ben seyirde 11 gün aynı kiloda kaldım. Olabilir böyle şeyler canını sıkma devam et kesin sonuç alacaksın.

ayy cnm cok tesekkur ederım bıraz olsun moralım duzeldı:)ıns hepımız cok guzel kılolar verıcez:)) spor yapmadım belkı onunda etkısı vardır acaba bıraz spora mı yuklensem

canım kitapta her öğünde tüketmemek koşuluyla diye yazıyor:26:
ben de sabah ve öğlen yedim akşam sadece protein yedim

Bende okuyorum ama demek gözümden kaçmış. Madem öyle akşam protein yerim sadece. Sağol canımcım uyarın için.

Ya kızlar bide salata yedim, inanın suçluluk duygusuna kapıldım. Çokda değil salatam 2 küçük domates 2 küçük salatalık bide yağsız peynirden oluşuyor. Midem o kadar şiştiki anlatamam sanki dünyaları yemiş gibiyim. Ne kadar hırs yapmışım ki elimden gelse aç geziciğim

Kız o yulaf keşke beni öyle yapsa. Of yaaaa bende istiyorum bende bende

evet yaa insan ilk etapta öyle hissediyo, ben de dün öğle yemeğimde dedim bu neee bu kadar yiyip rejim mi yapılır
ama bak sabah yine -400gr. kurallara uyarak rahaat rahaatt yiyoruz valla

valla ben durumumu kepeğe bağladım çünkü dün ve bugün yedim sonra başladı bağırsaklar aşırı çalışmaya
gerçi benim zaten sorunum yoktu ama

Kızlar merhaba,

Dukan diyetinin sonuçlarını görüp kilo vermeye başlayınca aklıma yıllarca kilolu yaşayan bir insan olarak sarkma problemi geldi. Gerçi Dr.Dukan bu problemle ilgili önlem olarak 4 lü egzersiz önermiş ama pek yeterli olmayabilir gibi geliyor bana. Benim kavitasyon, radyofrekans gibi bir takım alternatifleri duymuşluğum var ama açıkçası derin bilgim yok. Bu gibi seçenekleri deneyip sonuç alan var mı acaba?

merhaba kızlar bende 4.günümdeyimtartı

26/09/2011 66.3
27/09/2011 65.0
28/09/2011 64.5
29/09/2011 64.5 gösterdi bakalım yarın yüzüme gülücekmi

ben siteye yeni üye oldum ve dukan diyetinede yeni başladım, zaten diyet vesile oldu
atak dönemindeyim, 4. günüm ve gerçekten proteinden bıktımmm, sebze yemek için son 3 günü sayıyorum
sizler okuduğum kadarıyla oldukça tecrübelisiniz dukan konusunda
birkaç sorum olacak, yanıtlarsanız çok sevinirim
öncelikle malesef yulaf kepeğini bulamadım henüz, malum olduğum yer küçük, internetten alıyım dedim yulaftan çok kargosu tutuyor, şimdilik onsuz devam etsem çok büyük bir sorun olur mu acaba?
ikinci sorumsa siz diyetteyken hiç küçük kaçamaklar yaptınız mı? öğlen 2 yaşındaki oğlum zorla muz tıktı ağzıma, minicik bir ısırık aldım, kaçamak derken bunun gibi, yani keyfi oturupta bişeyler yemek değil..
ay çok uzun oldu kusura bakmayın

Merhaba,
Öncelikle hoşgeldin. Dukan diyetinin gerçekten olmazsa olmazsı yulaf kepeği. Mutlaka almalısın. Zaten günde 2 kaşık yiyorsun 1 kutu epey gidiyor yani. Eğer kararlıysan 2 kutu söyleyebilirsin böylelikle kargo ücretinde daha makul olur. Ben kendi adıma bugüne kadar hiç kaçamak yapmadım. (İçinde krema olduğunu bilmeden içtiğim latte kahve hariç bilsem kesinlikle içmezdim) Kaçamak yapan arkadaşlarda var. Dr.Dukan kitabında bu diyetteki kaçamakların balona iğne batırmakla aynı şey olduğunu yazmış. Ayrıca eğer bu diyete başlayacaksan sana ilk tavsiyem eğer edinmediysen mutlaka kitabı alman. En önemli yol göstericin o kitap olacaktır. Çünkü biz burada hepimiz (kitabı okuyanlar) kendi bilgi ve algılama yorumlama kapasitemizle kitabı yorumluyor ve diyeti uyguluyoruz.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

canım çok haklısın
ben de böyle bir düşüncedeyim ve ya kavitasyon ya da özellikle power plate düşünüyorum

merhaba kızlar bende 4.günümdeyimtartı

26/09/2011 66.3
27/09/2011 65.0
28/09/2011 64.5
29/09/2011 64.5 gösterdi bakalım yarın yüzüme gülücekmi

çok güzel gidiyor canımm
mutlaka yarın olmasa da diğer gün, ama eninde sonunda çok daha fazla -leri göreceksin

hoşgeldiniz..
atak dönemi gerçekten bir yerden sonra baya zorluyor ama seyire geçince rahatlayacaksınız..
yulaf kepeğim benim de yoktu ancak seyire başlayınce netten siparişimle elime geçti ve 2 gündür kullanıyorum
ama ben kendi adıma şunu söyleyeyim, çok da kullanmayı düşünmüyorum..ama siz kepekten önce kitabı edinin(yoksa şayet) ve onu okuyarak kullanıp kullanmamanız gerektiğine kendiniz karar verin bence.
kaçamak konusuna gelince; ben yapmadım, yapmaya da hiç niyetim yok çok inada bindirdim
ama Dr. Dukan'a göre ufacık bir kaçamak balona iğne batırmaya benziyor, biranda yaptıklarınız tüm etkisini kaybedebilir..bundan sonra mümkün olduğunca yapmamaya çalışın.

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…