Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba,

Aramıza hoşgeldin, bebeğin için çok üzüldüm. Umarım istediğin kiloya indikten sonra sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra bebeğini kucağına alırsın. Ben de krepi çok iştah açıcı buldum ama henüz yapamadım. Kızlar yardımcı olacaktır.

Tebrik ederim, hem de çok kilolu olmamana rağmen çok iyi gidiyor.

slm kizlar bende 6 gun once basladim cok agir grip ve reg donemi oncesi felaket zorlandim ama birakmadim bugun 7 gunun sabahi 3 kilo vermisim 6 gunde 3 kilo vermis oldum ama daha cooook yolum var 15 kilo vermek istiyorum

Tebrik ederim, 6 günde 3 kilo çok iyi. İnşalah devamı da böyle güzel gelir.

Telli Turna nerelerdesin kaç gündür bakıyorum yoksun? Nasıl gidiyor, neler yaptın, bir aksilik yoktur umarım.

Günaydın kızlar,

peppe, sera81 hoşgeldiniz, hayırlısı olur inşaAllah.

Bende hiç verememişim takılı kaldım 90 da. Bütün problem wc de. Ya bir tek bendemi bu sorun yaaaaaa Bu arada seramik tavayı buldum. Ne kolaylıkmış o yahu, ne yağ koymak istiyor ne bişey yakmıyorda. Ocağımın orta bölmesine koyuyorum orada ikili yanıyor ocak en kısıkta pişiriyorum. Süper oluyor hakikatende.

Telli Turna nerelerdesin kaç gündür bakıyorum yoksun? Nasıl gidiyor, neler yaptın, bir aksilik yoktur umarım.

Geldim canım geldim. Benim evde net yok ya giremiyorum. C.teside baya bi gelen giden oldu bakamadım hiç.

Dün yalancı mantıdan yaptım. Resmen ziyafet oldu. Yarısına kadar yedim sonra ne kadar zorlasamda gitmedi bende attım ne yapayım. Hayatımda ilk defa bu kadar beğendiğim bir şeyi yarıda bırakıp atıyorum baya aşmışım ben yahu.

günaydın arkadaşlar nasılsınızzz

ben dün sabah ve bu sabah çok şükür 80i gördüm, dün yine - 500 gr dı, bugün sabit..

Son düzenleme:
Selamlar ben Ramazandan önce yapmıştım 10 gün atak 4 kg vermiştim sonra ramazanda bozuldu diyet ama hala verdiğim kiloları almadım bunun için çok mutluyum bugün yeniden atak devresinden başlayacağım

günaydın arkadaşlar nasılsınızzz

ben dün sabah ve bu sabah çok şükür 80i gördüm, dün yine - 500 gr dı, bugün sabit..

Vayyyy hanımefendi harika gidiyorsunuz. Tebrik ederim aynen devam şekerim

Ben gene çakılı kaldım. Gerçi geçende öyle çakılmıştı ama bir gecede 1,80 kg vermiştim. O umutla bekliyorum.

herkeze günaydın yol arkadaşlarım....
bu hafta sonu benim ve diyetim için deneysel bir çalışma oldu diye bilirim.Buradan yola çıkarak kaçamak yapmanın başınıza ne işler açabileceğini tahmin edebilirsiniz;
Kaçamak 1 ; şalgam suyu ;tuzunu tolore edebilirseniz acayip bağırsak açıcı,sökücü ne derseniz artık!
içmenizle birlikte çok kısa bir süre sonra kendinizi tuvalette buluyorsunuz.Evde uygulayınız.İş yerinde uygulanması hakkınızda arama kararı çıkarılmasına sebep olabilir.:))
Kaçamak 2 ;Ligt pudinğ lezzeti tatmin edici ancak az çıkıyor. benim kızlar pudinğ yaptığımı görünce onlara ayrı yapmamı bekleyemeden talan ettiler banada dibine bir parmak kadar döktüğüm kase kaldı.Bende üzerini ligt dondurma ile telafi ettim.
Kaçamak 3;ligt dondurma lezzet olarak gayet başarılı ve tartıda üzmeyen bir kaçamak. Bu üç kaçamak + regl dönemindeki iştah ve tatlı yeme isteyi tartıyı sabitliyor kilo artışı gözlemlenmiyor.
ANCAK......
EĞER TAHRİKLERE KAPILIP NEFSİNİZE YENİLİRSENİZ......
KAÇAMAK 4: W P R MODEL HAMBURGER + YANINADA LİMONLU E...S BİRA VE
"-BİŞEY OLMAZ HAYATIM,N'OLCAK ŞEKERİM DİYEN İYİ NİYETLİ BİR EŞ OLUNCA KG BU SABAH İTİBARİYLE 1 KG ALARAK POOPONUZUN ÜSTÜNE OTURUYORSUNUZ .SEVGİLERİMLE

Eh ama seninki de büyük çaplı bir kaçamak olmuş epey. Neyse bugün dikkat edersin, yarın düzelir.

Dediğin gibi birden gider canım, devam ediyoruz aynen benimki de takıldı genelde böyle oluyor 7-9 gün sonra birden iniyor.

haftasonları hariç diyete uyuyodum ki bu sabah kendimi kek yerken buldum, arad akaçamak yapııp yinede kilo verenlerimiz var mı acaba =)

Kızlar c.tesi başıma geleni anlatayım size

C.tesi günü eve gittim dedim bir tartılayım heralde bir kaç gram vermişimdir diye düşündüm. Tartıya bir çıktım o rakamlar artıyor ya dijital ekranda o bana bir ömür gibi geliyor heycandan. Bir de baktım ne göreyim 87 kiloyum o kadar ki heycanlandırm gerisini hatırlamıyorum. Ya sallanıyorum iniyorum çıkıyorum yok aynı. Beni görmeniz lazım, ağzım kulaklarımda hemen telefona koştum annemi aradım. Anneeeeeee diye bir açışım var kadında korktu ne oldu diye. Böyle böyle dedim bir günde 4 kiloya yakın kilo verdim. Annem gayet sakin bir sesle tartıyı kontrol et dedi Ya dedim yok en az beş kez tartıldım dedim halbuki yalan görmüşüm ya 87 yi kim tutar beni Neyse bi sürü nasihat falan filan aman dikkat derken işkillendim. Dur dedim bi daha tartılayım bakim ne çıkcak. Anam bir daha tartıldım ki 90 Hakkaten tartıdan mış. Koyduğum yerde eğim olduğundan yanlış tartmış.

O 10 dakika içinde yaşadığım duygu seli tarif edilemez. Şok, sevinç, hüzün, sinir hepsi bir arada. Sonra baya güldüm ama kendime

Eh ama seninki de büyük çaplı bir kaçamak olmuş epey. Neyse bugün dikkat edersin, yarın düzelir.

çok doğru söylüyorsunuz.tekrar kendime gelip toparlamam gerekiyor kaçamak sonrası geri dönüş tecrübesi bakalım nasıl olacak.bu bana ve bu durumdaki arkadaşlara rehber olur inşallah sevgilerimle

Arkadaşım bir kaç hafta içinde o günleri de göreceksin umarım. Sadece biraz erken sevindin olsun.

Arkadaşım bir kaç hafta içinde o günleri de göreceksin umarım. Sadece biraz erken sevindin olsun.

İnşaAllah canım yaa. Şu duraklama dönemleri sıkıyor.

Benimde senin gibi o kadar yüklü bir diyet geçmişim var ki. Hatta ben Liposuction bile yaptırdım. Acayip bi simidim vardı midemin hemen üstünde çok iğrençti onu aldırdım. Yani aklınıza gelen ne varsa. Belki bir ev parası harcamışımdır bu uğurda.

Hayatımda ilk defa bir diyete bu kadar katı bir şekilde sadık kaldım. Tek kaçamağım yağsız yoğurt yerine bir kaç defa normal yoğurt yemem oldu. Şimdi onca uğraşa bu duraklama olunca ister istemez insanın canı sıkılıyor, ama çok şükür irademi bozamıyor.

Bir yerde okumuştum diyet süresince en önemli şeylerden biri wc olayını düzenlemek diye. Sanırım onunda etkisi oldu bu kiloma ama ne yapalım biraz daha sabır. Acaba diyorum laksatif mi alsam. Yani ne dersiniz alayım mı. İki hafta olacak bu sıkıntım en güzeli bu gün alayım bir sefere mahsus.

arkadaşlar günaydın ben de dukan diyeti yapmak istiyorum.. araştırma içerisindeyim.. bugün geçti ama yarın başlayabilirim. buradan sizleri takip edeceğim bakalım neler yapıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…