günaydin hayirli sabahlar arkadaslar..
dün sp günüm oldugu icin bugün tartida yine 7li rakamlardaydim, 70,2 ciktimiyce yavasladi galiba kilo verimim, dünkü kilomu sayarsam 1 haftada yanlizca 500gram vermis oluyorum moralim bozuldu. cok yavas ilerliyorum gibi me geliyor.
İkimiz neredeyse aynı gidiyoruz. Bence hiç canını sıkma, yavaş olsun bizim olsun.
slm kızlar bu sabah tartıda 70.40 ı gördüm inş böle dvm ederim dün dışardaydık o kadar zorlandımki ama ben galip geldim bozmadım diyetimi. ya bu light yoğurt pahalı biraz onun yerine yarım yağlı kullansam sorun olurmuki...
Tebrik ederim canım, bence bu kısıtlı bir süreç mümkünse light ile devam et. Ama bunun yanında tamamen yağlı yiyen ve kilo veren arkadaşlar da var.
günaydin hayirli sabahlar arkadaslar..
dün sp günüm oldugu icin bugün tartida yine 7li rakamlardaydim, 70,2 ciktimiyce yavasladi galiba kilo verimim, dünkü kilomu sayarsam 1 haftada yanlizca 500gram vermis oluyorum moralim bozuldu. cok yavas ilerliyorum gibi me geliyor.
İkimiz neredeyse aynı gidiyoruz. Bence hiç canını sıkma, yavaş olsun bizim olsun.
regl olmama rağmen -300 ü gördüm bu sabah....
çok güzel bir duyguuu
darısı yarın sabaha
benimde çok çok yavaş.ben kilo bile alıyorum sanki.bugün sabah +2 olmuştum.niye bilmiyorum dün p günümdü.sabah gözümü acar acmaz koşuyorum banyoya tartılmaya.artık hafdada 500grama bile razıyım. 82 ile başladım en son bu hafta 78.5 şe indim sonra hergün gramkoya koya üstüne 3gündürşuan 80.5 gum.reglimde haftaya acaba ondnmıki.gram kaçamagımda yok.sadece peynirlerde ligt yiyemiyorum.başka neden olabilir bilmiyorum
benimde çok çok yavaş.ben kilo bile alıyorum sanki.bugün sabah +2 olmuştum.niye bilmiyorum dün p günümdü.sabah gözümü acar acmaz koşuyorum banyoya tartılmaya.artık hafdada 500grama bile razıyım. 82 ile başladım en son bu hafta 78.5 şe indim sonra hergün gramkoya koya üstüne 3gündürşuan 80.5 gum.reglimde haftaya acaba ondnmıki.gram kaçamagımda yok.sadece peynirlerde ligt yiyemiyorum.başka neden olabilir bilmiyorum
inşallah canım, özlemişim tartıda eksi rakamlar görmeyi, dün yürüyüşe çıktım aslında verdiğim daha 3 kilo ama ben kendiimi 10 kilo zayıflamış gibi hissettimTebrik ederim Neslihancım. İnşallah devamını göreceğiz.
inşallah canım, özlemişim tartıda eksi rakamlar görmeyi, dün yürüyüşe çıktım aslında verdiğim daha 3 kilo ama ben kendiimi 10 kilo zayıflamış gibi hissettim
akşama da eşimin iş arkadaşları yemeğe çağırdı, biliyorum gitmeyince ayıp olacak ama arayıp kibarca diyette olduğumu söyleyip gelemeyeceğimizi bildirdim, kendime güvenim tam yememe konusunda ama şimdi kırk kafadan kırk akıl çıkacak, herkes bişey söyleyecek, en iyisimi hiç gitmemek...
azcık zayıflayınca ben çağırıp gönüllerini alırım, ne yapıyım
evet malesef, diyet konusunda nedense hep insanlar olumsuz örnekler veriyor yada hadi 1 parça al diye ısrar edip duruyorlar, yada yaptığın diyetin ne olduğunu bile bilmeden zararlarından bahsediyorlar
en iyisimi belirgin bir olana kadar bu tür ortamlara hiç girmemek
bir de gideceğim ortamın en kilolusu ben olacam ki oda daha sinir bozucu.....
sen ne yaptın? neler yedin bugün? ben çok güzel bir köfteli çorba yaptım, şiddetle tavsiye ederim, enfes oldu
evet malesef, diyet konusunda nedense hep insanlar olumsuz örnekler veriyor yada hadi 1 parça al diye ısrar edip duruyorlar, yada yaptığın diyetin ne olduğunu bile bilmeden zararlarından bahsediyorlar
en iyisimi belirgin bir olana kadar bu tür ortamlara hiç girmemek
bir de gideceğim ortamın en kilolusu ben olacam ki oda daha sinir bozucu.....
sen ne yaptın? neler yedin bugün? ben çok güzel bir köfteli çorba yaptım, şiddetle tavsiye ederim, enfes oldu
"demmir_can" ve "carmen77" arkadaşlarım cevaplarınız için teşekkür ederim
merak ettiğim bir konu daha var kitapta light kola serbest sizler içiyormusunuz ? ben içiyorumda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?