Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrik ederim. Olsun arkadaşım o kadar çok baştan çıkaran yiyeceğe dayanmışsın bir kadeh şarap içivermişsin. Bugün daha dikkat edersin.

Tebrikler arkadaşım, umarım bizde bir kaç ay sonra senin gibi güzel haberler verebiliriz. Ayrıca sizin gibi başarmış arkadaşların öyküleri şahsen beni çok motive ediyor. Bundan sonrası için de umarım başarıyla korursun kilonu ve hep güzel bikiniler giyersin.

merhaba kızlar nasılsınız sayfalar birikmiş light kola hakkında söylemek istediklerim var bende serbest diye light ve zero içtim şişkinlik yaptı tartıda artıları görüyordum şimdi toparladım ve kola asla içmiycem belki arada nadir içerim
bu arada bugün benim doğumgünüm :78:

İyiki doğdun canımmm.
Nice nice selere inşaAllah..

Yeni gelen yaşın sana beraberinde sağlık, huzur, mutluluk ve zayıflık dolu günler getirsin hayırlısı ile

tebrik ederim. Olsun arkadaşım o kadar çok baştan çıkaran yiyeceğe dayanmışsın bir kadeh şarap içivermişsin. Bugün daha dikkat edersin.

zaten çok da arka arkaya olmaz bu tip durumlar. Birde ayın 15inde var sonra 29.unda. Ama işte 15 gün arayla...

Bu öğlen yemekte tavuklu salata yemeyi düşünüyorum, hadi bakalım...

Bu arada doğum günün kutlu olsun fall:)

Doğum günün kutlu mutlu olsun, hep sağlıklı ol canım..
bende kolaya dayanamam.. ama kendime söz verdim yemin ettim 7 gün içmeyeceğim.. böyle böyle atlatacağım.. hele zero ve light olanları daha da zararlı.. çünkü içerisindeki maddeler metobolizmayı yavaşlatıyormuş.

merhaba arkadaşlar bende bugn başladım diyete ilk günüm şu an biraz içim kıyılıyor biraz yogurtlahaşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum birde sormak istedigim birşey var sitede sodalı içecekle ilgili bir bölüm var diyetin yanı sıra bunu yapsak içinde zaten limon yeşilçay ve soda var bir mahsuru olmaz diye düşünüyorum sizce dogru olurmu

kesin öyle olur canım benimde evleneli 2 sene oldu 1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmadı 2 3 aydır tedaviye gidiyoruz yine olmadı 3 gün önce yine gittim doktora kesin bu ay olur diyetteyim ya ama olsun yeterki hamile kalalımda sonra yine yaparız dimi diyeti

İyiki doğdun canımmm.
Nice nice selere inşaAllah..

Yeni gelen yaşın sana beraberinde sağlık, huzur, mutluluk ve zayıflık dolu günler getirsin hayırlısı ile

çok teşekkür ederim canım umarım bu yeni yaşımda incecik olurum diyet var diye pasta da yemiyorum

Soda içebilirsin onda problem olmaz. Sen sade soda iç ama.

Ben kola içtim bi kaçgün sanırım ondan yavaşladı kilo vermem

teşekkür ederim canım

Mutlu yıllar, nice zayıf ve sağlıklı yıllara.

Ay sen ne diyorsun aynen canım yaa aynen.
Hele bir olsun meydana gelsin veririz kilocuklarımızı ondan sonra.

çok teşekkür ederim canım umarım bu yeni yaşımda incecik olurum diyet var diye pasta da yemiyorum

Sakın sakın o tuzaklara düşme amannnnn

arkadaşlar merhabalar..

hepinize bol öpücükler.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. kilo verenlere tebrikler.benim gibi zor verenlerede sabırlar ..

hepinizin yazdıklarını okuyorumda şuan dedim tekrar alıntı yaparak cevap yazmayayım böylece toptan tbr.ve kolaylıklar dileyeyim dedim..

benim bir önerim olacak.içimizden bir arkadaşımız bizim kilo çizelgemizi yapsa.her hafta takip etse biz bildirsek o yazsa çizse .topluca hafta sonları yayınlasa buraya nasıl olur.belki birbirimize kıyas olarak iyi olur kanaatindeyim.

bu arada fall dogum günün kutlu olsun cnm.sevdiklerinle iyi senelere inş.

Son düzenleme:

teşekkür ederim
bu arada bence kolayı hiç içme sık dişini diyet bahanesiyle iyice soğursun hem iyi olur

teşekkür ederim
sabır hepimiz verecez inşallah

bugün 64 ü gördüm çok şükür. 10 günde 4,5 kilo çok mutluyum bazen kaçamak yapasım geliyor ama sanki oruçta bişey yeseniz bozulur öyle hissediyorum kendimi sanki kaçamak yapsam kilo veremem gibi geliyor. çikolata hastasıyım ama sabredeceğim inşallah. light puding yiyen arkadaşlar varmış. serbest mi seyirde yenebiliyor mu, sp de mi yiyeceğiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…