Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin naz,

umarım sende güzel sonuçlar alırsın. merak etme atak evresi en hızlı sonuçların alındığı dönem. kısa zamanda tartıda görmeye başlarsın aradaki farkı:)

Tabi güzel bir duygu olduğuna eminim senin ve diğer arkadaşlarımızın çocuklarını da Allah sizlere bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Ama eşim ve ben hiç düşünmüyoruz. Hiç eksikliğini hissetmedik ileride ne olur bilmem ama artık 34 ten sonra biraz zor düşünmem için herhalde.

Son düzenleme:
nazo adaşımm benim de adım naz

hadi ben de anlatayımm
adım malum naz yaşım 26, 3 yıldır evliyim maalesef benim de hala bebeğim yok
aslında turizimciyim ama çalışmıyorum, eşimin işi dolayısı ile bursa-istanbul arası mekik dokuyoruz, nerde yaşadığımız belli değil

inşallah canım aramıza hoş geldin

nazo adaşımm benim de adım naz

hadi ben de anlatayımm
adım malum naz yaşım 26, 3 yıldır evliyim maalesef benim de hala bebeğim yok
aslında turizimciyim ama çalışmıyorum, eşimin işi dolayısı ile bursa-istanbul arası mekik dokuyoruz, nerde yaşadığımız belli değil

canım olmuyomu seninde çocuğun bende tedavi görüyorum inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi oluruz hayırlısıyla canım

canım olmuyomu seninde çocuğun bende tedavi görüyorum inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi oluruz hayırlısıyla canım

AMİN CANIM
olmuyor maalesef, ilk sene korundum, sonra bıraktım ama 2 senedir de olmuyor işte.
ben tüm tetkiklerimi yaptırdım çok şükür sorun yok ama eşimi test vermeye ikna edemedim hala, ben de bir süre bıraktım uğraşmayı, zaten kilo da vermek zorundayım diye en iyisi biraz kafayı bu şekilde boşaltmak dedim.
kısmet..
sen ne tedavisi görüyorsun?

canım bende polikistik over var o yüzden adetlerim falan çok düzensiz.adet düzensiz olunca yumurtlamada düzensiz oluyo o yüzden yumurta çatlatma tedavisi görüyorum 3 aydır. bizde ilk sene korunduk sonra bıraktık 8 9 ay kendiliğinden olcakmı die denedik olmadı bizde 3 aydır tedavideyiz bakalım yarın yumurta çatlatma iğnemi vurulcam inşallah bu sefer olur dua edin

ayy hadi inşallah canım bu ay güzel haber verirsin bize.
benim de adetlerim çok düzensizdir ve tabii yumurtlama günlerim, ama pcos yok,
benim asıl derdim yumurtlama anlayıp ilişki için denk getirememek, oyüzden doktor takibi yaptırıcam ama dediğim gibi şimdilik o konudan biraz uzaklaştırdım kendimi, hele bir 70 kg ya kadar ineyim, ondan sonra inşallah

kızlar yaaa ben bişey sorucam
şimdi benim çok sevdiğim bi tatlı var, tam tatlı da değil yaa

dr oetker in meyve aromalı jelleri var ya, ben şimdi onlara baktım
protein ve yağ 0
karbonhidrat 15

ama içinde şeker var..yiyemem değil mii???

hem şeker hem karbonhidrat

bence sorunun cevabını sen de biliyorsun zaten: hayır yiyemezsin:))

onun yerine şu diyet pudinglere yönel bence. en azından tatmin eder seni birazcık. ben bazen de tatlı isteğimi şu şekilde köreltiyorum: nescafe içine 2 tablet tatlandırıcı ve birazda light süt. hatta azıcık olduğundan bence süt normal olsada olur. bende baya işe yarayan bi içecek bu.

canım denk getirmek için adet olduğun günden itibaren 12 sonra 1 gün arayla sürekli ilişkiye girin çünkü yumurta 12 14 16 gün falan çatlıyo 1 gün arayla ilişkiye girerseniz denk getirebilirsiniz bide ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma belinin altına bi yastık koy ve ayaklarını yukarda tutup biraz bekle canım inşallah olur

hiçde zor deil 38 yaşındayım 33 -34 arası kızım oldu .çocuklarımın birini erken yaşta digerini gec yaşta yaptım.ama gec yaşdaki annelik daha iyi.hayat tecrübesi açısından .benim kuznim var bilgisayar müh.oda senin gibi hiç düşünmüyordu benden 2 yaş buyük eşide istemiyordu.şimdi gecen sene yaptı.şuan ne diyor biliyormusun .ya ben yaş ilerlemeden gidip aşılama yöntemi ile ikiz yapayım da biran önce diger çocugum olsun.

şayet saglık sorunun yoksa .düşünün derim .çocuk olduktan sonra inan hayatı boşa gecirmiş gibi oluyorsunuz.ajda pekken bile bu yaşa gelince ne dedi tek keşkem var dedi.sende ilerde keşke demek istemiyorsanki benim kuzenim kadar eşi ve kendisi kadar katı birisini tanımıyorum.benim vaktim olsa 3çüyü bile isterim40 yaşında .. o yumuk yumuk elli mis gibi kokulu hediye onlar bizlere.

neyse fazla yorum yapmayayım sen daha iyisini bilirsin

hayatım prof ibrahim saraçı tanıyormusun .onda baya tedevi yöntemleri var ben çok duydum .olmuyor deyip çabucak olanları bir araştır istersen

eşime yapmıştım da belki birinizden yüz bulup azcık yerim diye umut etmiştim
canım o dediklerin zaten diyetimin vazgeçilmaz parçaları oldu artık

ohoo ben o kadar sık yapamam
dediğim gibi en iyisi yumurta takibi yaptırıcam ya da ovulasyon testi kullanıcam

hayatım prof ibrahim saraçı tanıyormusun .onda baya tedevi yöntemleri var ben çok duydum .olmuyor deyip çabucak olanları bir araştır istersen

çok sağol canım, ben hiç umutsuz olmadım, henüz zamanı değilmiş diye düşünüyorum ve güzel bir kiloya inice iyice üstüne düşücem konunun, ozaman olur inşallah:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…