Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olur değiştirirsin canım. merak etme kilo almanın nedeni sebzeye baslaman. kitapta d1 kilo tartı fazla gosterse de aslında yag yakmaya devam ediyorsun diyor. merak etme hızla kilo vereceksin canım

evet canım canın cok tatlı istersen light kola light nestea filan içersin yatıştırırsın kendini. onları da cok tuketmek iyi degil ama

kilo vermen 15 gün kadar durduysa bir yumruk yap sonra 1+1 olarak dewam et
banada aynı sey olmustu forumda bunu önerdiler yaptım tekrar vermeye basladım
merak etme ve motivasyonunu kaybetmee

evet eslaaa bende sebzedendir diye umuyorm.ama ne güzel iniyordum aşalara doğruuuı:))

kilo vermen 15 gün kadar durduysa bir yumruk yap sonra 1+1 olarak dewam et
banada aynı sey olmustu forumda bunu önerdiler yaptım tekrar vermeye basladım
merak etme ve motivasyonunu kaybetmee

yumruk derken? 5gün sebze yaptım dier 5gün protein yapıp tamamlamadan mı 1+1 e geçeyim yani

çok teşekkür ederim ilgin için :)

yumrukk= 4 günlük atak dönemii
sonra 1+1 olarak dewmm ediliyoo 4 gün yapılan atak tekrar kilo vermeni sağlıoo

anladım ama ben zaten bu ikince başladığımda 5 gün atak yapıp 1+1 e geçtim.buna rağmen veremiyorum.açıkçası korkuyorum da bu kadar çok protein tüketmek karaciğerime dokunacak diye..yani tekrar mı atak yapmam lazım sence?

yumrukk= 4 günlük atak dönemii
sonra 1+1 olarak dewmm ediliyoo 4 gün yapılan atak tekrar kilo vermeni sağlıoo

teşlekkürler canım daha iyi anladım. o zamannnnn proteinli günlerin son 4ündeyim snra 1+1 den devam. bakalım o işe yara umarım
zaten 1/1 5/5 oda olmadı 7/2 oda olmadı 2/0 derken 45 günlük sürem tamamlanmış olur ve güçlendirme evresine geçecem gibi gözüküyor

evet eslaaa bende sebzedendir diye umuyorm.ama ne güzel iniyordum aşalara doğruuuı:))

yumruk derken? 5gün sebze yaptım dier 5gün protein yapıp tamamlamadan mı 1+1 e geçeyim yani

msjı simdi gördümm 5+5 yapıosun galiba bende bi ara 5+5 yaptım daha hızlı kilo veririm diee baslangıçta iyi verdim sonra durdu bi de sıkılmaya basladımm 1+1e geçtimm.
1+1e geçmek senin tercihin sen bilirsinn ama önceleri iyi kilo verdirdiği sonra zor gelmeye başladığı yazıodu kitapta.
dukan beycim de 1+1 önerioorumm dedii
yazmıştım yine yazayımm yumruk 4 günlük atak

wermesende 20 gün kadar 1+1 yapmaya dewam et 20 günün sonunda da hala weremediysen yumruk yap. bi de sık tartılma haftada 1 basküle çık

offffffffffffffff
kızlar ya kitabı aldım.ama anlamadığım bişey var.hem yasak olmayan şeylerden sınırsız ve istediğimiz zaman yiyebiliyoruz diyor.hemde mesela kahvaltı örnek öğün vermiş,ama sınrısz değil.ben şimdi hangisine uyacağım.mesela kahvaltıda istediğim kadar penir yiyemiyorum.200gr diyor.anlamadım hiçbişiii.nolur bana kahvaltı ve öğle yemeğinize örnek verin.nooooolur!!!!

protein günlerinden hiç hoşlanmıyorum ben :)))
kırmızı eti sadece köfte olarak severim. tavuk ise çok az. balık ile de hergün uğraşılmıyor ki:/ o yzden sebzeler daha hoş geliyor ama bakalım bitecek bu günlerde inşallah. bi daha geri dönmemek üzere=))

canım örneklere takılma sen. dilediğin kadar ne istersen onu ye. o örnek getirmek amacıyla verilmiş bir liste.

ya bir de ben yulaf keğeğini arada kaçırıyorum. tek problemim o oluyor. 2 kaşık yemem lazım ama ben 3 4e çıkardığım oluyor. dukan amcam kitapta veya internet sitesinde yulafı fazla yiyenlerde oluyor demişti. sanırım vitamin kısmını açıklarken sölemişti. vitaminleri emiyormuş başka da sıkıntısı yokmuş. diye anladım ben. hee tabi birde karbonhidrat içerdiği için sıkıntılı. aranızda 3 4 kaşık yiyen varmıydı?

wermesende 20 gün kadar 1+1 yapmaya dewam et 20 günün sonunda da hala weremediysen yumruk yap. bi de sık tartılma haftada 1 basküle çık

anladım bi de böyle deniyim bakalım.umarım sonuç verir yoksa pes etcem etten nefret etmeye başladım yaa.meyveler gözlerimin önünden gitmiyooo

Selam kizlar dun 1 ayimi doldurdum 6.5 kilo verdim 75.9 ile diyete basladim su an 69.4 kiloyum.boyum 175 ideal kilom 63.9 cikti yani 45 gun daha seyir yapip bu kiloya ulasmam gerekiyor 6 kilom kaldi allahim bize yardim eeeeetttt

Selam kizlar dun 1 ayimi doldurdum 6.5 kilo verdim 75.9 ile diyete basladim su an 69.4 kiloyum.boyum 175 ideal kilom 63.9 cikti yani 45 gun daha seyir yapip bu kiloya ulasmam gerekiyor 6 kilom kaldi allahim bize yardim eeeeetttt

ben onuncu günümü geride bıraktım ama önümde 44 45 gün gibi rakam kaldı ve 5 kilom kaldı
birlikte seyredicez gibi.

arkadaşlar ya lütfen beni aydınlatın. kitabın atak devresi bölümünü okudum ama atak devresi için hiç süt içebilirsiniz demiyor bi türlü, hep süt ürünleri diyor hatta özet kısmında isterseniz kahvenize 1-2 damla süt damlatabilirsiniz diyor?? bence süt içmek serbest değil?? özet kısmında da yoğurt diyor, peynir diyor süt yok ama gene kahvenize isterseniz biraz damlatın diyor?? yaa diyetin atak kısmında süt var mı yahu yani mantık olarak süt ürünleri varsa sütte olmalı evet ama ben böyle direk süt diye görmeden rahat edemedim. nolur söyleyin hatta kitabın sayfa numarası olarak söyleyinde şu diyeti yapayım ya.. ben sabahtan akşama süt içerim ama et yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…