Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım birden bende korkuya kapıldım. çünkü son zamanlarda yapılan kek muffin tariflerinde genelde light süt tozu kullanıyorlardı.
hangi sayfa bilmiyrm belki de dukanın internet sayfasında okudum tam net hatırlamıyrum ama günde 1litre süt içebiliyruz. ama yağı azatılmış olacak. hatta yiyecek listesi en son sayfalarda. 311 ile 315 sayfaları arasında.
süt ise 314. sayfada yazıyor. atak kısmına alınmamış olabilir.çeviri hatasından atak evresinde marul yiyenlerde vardı. ama marul normalde atak evresinde yok.
hadi gönül rahatlığı ile başla bakalım dukana

Son düzenleme:

Onlar örnek menü, istediğin kadar yiyebilirsin yalnız ben hiç bir zaman 200 gram peynir yiyemedim :)) O kadar çok ki maksimum 75-80 gram yiyebiliyordum.

P günlerinde 75-80 gram az yağlı peynir, 1 haşlanmış yumurta, yulaflı krep 1 adet (2 yemek kaşığı ölçüden 2 adet çıkarıyordum birini sabah, birini öğleden sonra yiyordum)
PS günlerinde yine aynısı yanında biraz domates (1/2) salatalık maydanoz yeşil biber yiyordum.

Süt içmek serbest değil, zaten ileride açıklamış sütün içinde laktoz denilen süt şekeri var. Sonuçta şeker. Ama fermente süt ürünleri yerseniz (peynir, yoğurt, kefir) laktoz yok oluyor. Bu nedenle süt ürünleri serbest ama süt değil.

çok şükür metabolizmamın direnişi kırdım :) malum 4 gün üst üste 88.5 çıktım, en son cumartesi sabahıydı, moralim bozulmasın diye dün tartılmadım ama kafamda sürekli demmir_can ın yazdığı "merak etme hepsi birden gidecek" yazısı
neyse bu sabah tartıldım veeeeeee gözlerime inanamadım
88.5 ten direk 87.0 a inmişim, daha sonrasında kaç kere tartıldım inanın bilmiyorum
ama çoooooooooooooooook mutluyum

Son düzenleme:

ness çok sevindim senin adına.kilolarımız aynı sayılır cnm.bende 85 filanım.atagı kaç gün yaptın.ben bugun 4 günümdeyim sıkıldım bırakmak istiyorum.yada seyirde devam etmek .işin ilginci de bana 1 gün çıktı sitede atak süresi.

günaydın kızlar.herkese iyi haftalar.bol proteinli kolay geçen günler olsun.
bu arada sütte mi giitti şimdi.ahanda ben şimdi yandım.ne süt ne meyve nasıl olcaksa..aglamak istiyorum.zaten ben süt oldugunu şaşırmıştım ama bi bildigi var diyodum.süt te de laktoz süt şekeri var ya nasıl izin verir die.neyse geç de olsa ögrendik.bende bugun tartılacagım bakalım kaç çıkıcak kilom.yazıcam hemen burdan .görüşürüz

ben atağı hesap yaptırmadan direk 10 gün diye düşünmüştüm başta ama 9. gündü, artık dayanamıyorum dedim ve arkadaşın yardımıyla hesap yaptırdım, meğer 7 gün yapmam lazımmış :))) sonra 1+1 olarak uygulamaya başladım, bugün dukana başlayalı tam 21 gün oldu, artık nerdeyse hiç zorlanmıyorum
ben kendime bir tarif defteri tutuyorum, hoşuma giden herşeyi hemen yazıyorum, yemek zamanı ne yiycem şimdi olmuyor en azından, sende kendine yiyebilceğin yemekler listesi yap karnın acıkınca ne yiycem diye düşünmektense birsürü yemeğin arasından seçim yapmak çok daha keyfli oluyor
birde burayı sürekli takip ettim, çok motive edici oldu benim için...

bende sütü çok severim, ilk başta hergün koca bir bardak içiyordum, sanırım dukandaki benim için en büyük kayıp o oldu

Tebrikler, çok sevindim Neslihancım hadi devamı da kolayca gelir inşallah.

gözün aydın canım, iyiiki bırakmışsın o zaman dukanı yalnız sakın bizi bırakmaaaa
bende merak ettim bu paleo yu...
onun kitabı varmı????

Bırakmam merak etme :)) Canım tek bir kitap yok genel olarak ismi Paleo yabancı kaynaklar var. Türkiye de ahmet Aydın'ın Taş Devri Diyeti kitabı ve Karatay hocanın kitabı var ama ikisi de modifiye.

Son düzenleme:
Bende regl olmama rağmen hiç kilo almadım. Hala aynı kilodayım. Ama bir kaç gündür sabitlendi kilom sanırım bu malum ay geçince düşüş olacaktır.

Canım senin adına çok sevindim. Tebrik ederim. Görüyormusun bak bekleyince yılmayınca nasılda dökülüyorlar.

Carmen tebrik ederim canım daha da çok gider inşaAllah

Sağol canım çok teşekkür ederim. Senin de malum olay geçince iner bence.

o malum olay bende de var diyete başladığım gün itibariyle şişlik vardı geçtiğinde biraz hafiflemek istiyorum moralim bozuluyor kilo kaybının olmama nedeninin ne olduğunu bilsemde

o malum olay bende de var diyete başladığım gün itibariyle şişlik vardı geçtiğinde biraz hafiflemek istiyorum moralim bozuluyor kilo kaybının olmama nedeninin ne olduğunu bilsemde

çok sağolun, inşallah devamı da fazlasıyla gelir, 3 haftanın sonunda 7 kilo verdim sayılır, darısı nice 7 kilolara........
3-5 ay sonra hepberaber inşallah 3. aşamayı uyguluyor, ödül yemeğinde ne yesek diye düşünüyor oluuruz

Benimde 1 ayda 8.5 kilom gitti 3.üncü evreye geçtiğimde ilk ödül öğününde ne yiyeceğime bir türlü karar veremiyorum Herşeyden ama herşeyden canım istiyor Ama kararlıyım hiç kaçamak yapmıyorum Bakalım hayırlısıı

cevap için teşekkürler
1+1 daha iyi gibi görünüyor.. ben de bayrama hemencecik o pantolona girsem diye düşündüm de o yüzden 5+5 mi yapsam diye

günaydııın kızlaaarrr
bugün 4. günüm ve sabah tartıldım ve 3 günün sonunda 2.2 kg vererek 70.00 a adım attııımmm
69 u bi görür gibi oldum ama dijital hemen 70.00 yapıverdi
hain köfte ne olacak

kızlar şimdi sayfalara baktım da...
light süt de mi yook
günde 3 bardak içiyordum ben yahuuu
biri beni aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…