Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım aminnn

ya umarım öyle olurr.çünkü 10gr bile oynamadı 1 haftdır
dukan kitabında 7 gün kiloda değişme olmazsa yumruk uygulaması yapın diye yazıyor ama regl buna dahilmi tam olarak bilemiyorum, diyorumya o dönemde ben pek sorun yaşamadım
daha bilgili arkadaşlar çok daha doğru cevap vereceklerdir

kafam iyice çorba oldu.1 hafta daha bekleyip boşuna zaman hrcamak istemiyorum.direk atakmı yapsam karar veremedim oof off

canım ben atak evresinde de tatlandırıcı kullandım ama light pudingi seyire geçince keşfettim, öncesinde bulsam yaparmıydım bilmiyorum ki :26:

bir de salatalık turşusu serbestmiş ya yeni gördüm serbest değil mi ? .. internetten araştırabiliyorum ancak.kitabını bulamadım çünkü..

light puding günde ortalama ne kadar yenilebilir ?

bir de salatalık turşusu serbestmiş ya yeni gördüm serbest değil mi ? .. internetten araştırabiliyorum ancak.kitabını bulamadım çünkü..

salatalık turşusu çok abartılmıycak şekilde serbest cnm doğru

evet salatalık turşusu serbest ama çok az miktarda, bir de bana sorarsan yemeden önce bir süre suda beklet, tuzu iyice çıkar böylece.

pudingin 1 paketinden 3 kase(küçük boy) çıkıyor, ben onu 3 günde yiyorum, bazen günde 2 kase yediğim de oldu
sonra 1-2 ara veriyorum yapmıyorum, canım tatlı istedikçe tekrar yapıyorum.
çikolatayı severmisin bilmiyorum ama vanilyalısını çok sevdim, hep onu yapıyorum

salatalık turşusu çok abartılmıycak şekilde serbest cnm doğru

teşekkür ederim

çok soru soruyorum biliyorum .. verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim gercekten .. allah o güzel parmaklarınıza zeval vermesin

teşekkür ederim

çok soru soruyorum biliyorum .. verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim gercekten .. allah o güzel parmaklarınıza zeval vermesin

amin canım nedemekk
yardım olabileceğim kadar olurum, zira arkadaşlarım da öyle, rahat ol soru sorarken

merhaba kızlar bugun tartıldım.3 gün sonunda 2 kilo vermişim.bugun 4. günümdü ataktaki.ama bzodum maalesef.simitten ısırdım ucundan.birde mavi yeşil light çikolata yedim.ama onun dışında birşey yemedim.devam mı etsem yoksa bıraksam mı hala kararsızım.86,5 dum 84,4 olmuşum.neyse öptüm kızlar.sizi.ksizi takipteyim

canım maşallah 3 günde 2 kg vermişsin, daha 4. günden bozulur muuu
neyse artık olan olmuş, bence devam et, hiçbişey olmamış gibi atağını bitir, seyirine geç, şimdi bırakırsan gerisi gelmez

bak senle aynı kilolarda başlamışız, ben 3 haftada 8 kg verdim, azıcık azim arkadaşım, lütfennnn

arkadaslar bir aydır dıyetteyım ama artık tatlı krızım son noktada lıght pudıng bulamıyorum migros ve real de yok nerden alıyosunuz yahuu bide biz baksak sunun tadınaa

benim gibi light puding bulamayan arkdaşlara önerim.1 kase yoğurda 3-4 tane tatlandırıcı atıyorum.meyveli yoğurt gibin oluyor.tatlı krizim geçiiyor.

Ve kızlar,
Paleo diyetinde 8.günüm geride kaldı, ben 75,90 oldum. 8 günde 1,60 kg. kaybettim.

süper bir haber carmen. senin adına çok sevindim. 8 günde 1,60 kg çok başarılı bir sonuç..ileride bünyem dukan'a alışıp tepki vermez hale gelince paleo'ya dönerim diye düşünüyordum. senin aldığın sonuçlardan haberdar olunca düşüncem pekişiyor. öte yandan oldukça alıştım dukan'ın serbest bıraktığı yiyeceklerine. son zamanlarda yulafa ara versem de, herhalde ihtiyaç hissetmiyorum diye geçiştiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…