- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
dün spirulinayı ve omega 3 takviyesini aldım. Spirulinayı günün hangi saatleri kullanıyorsunuz?
herkese günaydın
Oooo nescim hızına yetişmek ne mümkün. Vallahi tebrik ederim, harika gidiyorsun.
Sen şubat hedefini ocağada çekersin yakında vallahi. Allah devamını getirsin arkadaşım
birde ben birsey sormak istiyorum; dukan tariflerinin olduğu sayfayı da inceledim ve okudum sonuna kadar; öyle güzel tarifler varki insanın diyet yemeği olduğuna inanası gelmiyor; o tariflerdekini uygulayarak kilo vermeye devam ediyorusnuz dimi arkadaşalar; ben korkumdan sadece peynir süt yoğurt haşlanmış et yiyorum; birde iste sebze günlerinde çiğ yada haşlanmış sebze. yulaf kepeğimi zaten dün aldım ama hiç aklıma öyle ekmek ku7rabiye yapmak falan gelmemişti; korkuyorum öyle şeyler yemeye; sanki kilo vermem duracak gibi hissediyorum
günaydın kızlar bir süredir birşey yazmıyordum. yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum. sebebine gelince 79 dan inenmemem. ama iki gündür 78 im. buğün tartıda bir daha teyit ettim. yani haziranda diyet macerasına başladıktan sonra tam 8 kilo vermiş oldum. ve bu ayda hamile kalmadığımı ayın 13 de öğrendim. önümde 1 ay daha var. inşallah 2 kilo daha veririm ve 10 kilo eksi ile hamile kalırım. bu arada süt içmekle ilgili muhabbet dönmüş. şunu söyleyeyim ki son bir kaç gündür birşey yemek istediğimde süt içtim. diyetin başından beride içiyorum. bende bir sorun yaratmadı. artı diyeti sizin kadar takip edemiyorum. burada yediklerimi yazmıyorum kötü örnek olmasın.
sizi takipteyim.....
demmir-can inşallah diyelim. en azından eksilerde hamile kalıcaz. örneğin 10 zaten hamilelikte en fazla 15 alırız diye hesaplıyorum. bunun nerden baksan 5i bebekti suydu kandı gider. geri kalanıda zamanla veririz ne dersin. düşünsene ben martta hamile kaldiğimda 86 idim. iyiyiz biz iyi olucaz. nur topu gibi bebeklerimiz olucak. bu arada sen kaç yaşındasın. birde bulut- bebekin yaşını merak ediyorum. ben acaba çok geçmi kaldım diye üzülüyorumda.
anne ve babalar bi çocuk için dünyanın en kıymetlilieri.neden mutsuz olsun sizinle.anlaşamama olayına gelince 15 yaşında dogursaydın bile kuşak çatışması olurdu.kaçınılmaz son.ki öyle olmazsa bir sorun var demektir.saglıklı olsunlarda gerisi yalan.umarım sende kavuşursun bir an önce bebeğine.bu arada eşinin yaşıda gyet müsait.kendini negatif şartlandırma sakın.düşünce gücünü hafife alma.olcak de olur:)telli turna sende bizdenmişsin yani bebek için her yol mübahçılardan. bu arada öceki mesajımda yazmayı unutmuşum ben 32 yaşındayım. 7 yıldır evliyim. buğüne kadar bebek istememiştik ama artık istiyoruz şimdide olmuyor. birde kendi yaşım bebek için geç değil ama eşim 37 yaşında. ben daha çok kendim için değil çocuk için endişeliyim. yani yaşlı anne babası olursa bizimle iyi anlaşamaz mı acaba mutsuz olurmu diye düşünüyorum. neyse şimdi doğmamış çocuğa don biçmeyeyim daha ortada çocuk yok. sizinde başınızı ağrıtmayayım
kızlarrr günaydın herkese.hadi bakalım gitsin kilolar.kimse bırakmasın.ben 3 gün sonra hemen bıraktım ki 2 kilo vermiştim.bugun tekrar başlıyorum.1 hafta yapıcam atagımı.verdigim kilo 2 kiloydu ama vucudumda daha fazla vermişim gibi duruyordu.takip ediyorum sizi.ben yulafı kullanmıyorum.kabızlık sorunumu bitki çayları ,sirkeli su ve bol su ile çözüyorum.
hamile kalmak isteyenler umarım saglıklı bebişleriniz olur.hamilelik öncesi kilo vermeye çalışmanız çok iyi olmuş.10 kilo verseniz dukanla yada 12 kilo hamilelikte de verdignizi alsanız denk gelir işte.zaten dogumla 5 kilo gider.sonrası da emzirme ile gier.hem hamileykende hamilelik şekeriniz olmasın diye bol proteinli beslenirsiniz.karbonhidrtaı kesersiniz..yeter ki sizin ve bebeginiz saglıgı bozulmasın.gerisi boş.
kızlar sporla aranız nasıl.kış da geliyor.yürüyüşü yapabiliyormusunuz.kilo vermem durursa sporu arttıracagım.şimdi düzenli olmasada her gün yarım saaate yakın çarşıya yürüyorum.umarım faydası olur.herkese iyi günlerrr
çok sağol canım, inan böyle bir desteğe ihtiyacım vardı, 2 günde sadece 300 gram verdim, baya azaldı bu ara kilo vermem, inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ineriz en sağlıklı ve kısa zamanda......
bende o sayfaya azcık baktım ama bazı tariflerde patates falan vardı, sonrada açıkcası unuttum bakmayı, ben normal hayatıma devam ediyorum, yani yeşil fasülye, karnıyarık, ıspanak, mantarlı tavuk sarma, domates çorbası, tavuk çorbası, yahni... bunlar gibi birçok yemeği dukana uygulayarak yapıyorum, yulaf kepeğiyle yaptığım köftelerim acil durum için hep buzlukta duruyor, azcık dikkat ederek herşey bir dukan yemeği haline gelebiliyor bence, bu ara yapmaya niyetlendiğim yemek yulaf+buğday kepeğinden erişte kesmek mesela... yoksa benim gibi uzun süre yapması gerekenler için çok kısır bir döngü haline gelir ve devamını getirmek çok zor olur
demmir-can inşallah diyelim. en azından eksilerde hamile kalıcaz. örneğin 10 zaten hamilelikte en fazla 15 alırız diye hesaplıyorum. bunun nerden baksan 5i bebekti suydu kandı gider. geri kalanıda zamanla veririz ne dersin. düşünsene ben martta hamile kaldiğimda 86 idim. iyiyiz biz iyi olucaz. nur topu gibi bebeklerimiz olucak. bu arada sen kaç yaşındasın. birde bulut- bebekin yaşını merak ediyorum. ben acaba çok geçmi kaldım diye üzülüyorumda.
canım ben 26 yaşındayım niye geç kaldığınıdüşünüyosun yaşın çokmu ileri hem bebişin geçi erkeni olmaz olsunda geç olsun yeterki canım allah hepimize nur topu gibi bi bebiş nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?