Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o psikoloji bendede var bugün yaaa ikide bir otarafıma butarafıma bakıyorum.lavaboyada gittiğim zaman bi 4-5 dk kendimi inceliyorum acaba kilomu aldım diye kendimi kötü hissettim birden :44:

üzerimde beyaz gömlek var ondanda olabilir gerçi ama yinede kendimi kötü hissediyorum

cok tesekkür ederim cvp için. kesinlikle haklısın ben tuzu cok kısmadım ama daha onemlisi ben regl olmak uzereyim ondan olması cok muhtemel bunu tamamen unutmustum.
herkese kolay gelsin başarılar bu yolda

24 eylülde 68,6 olarak başladığım diyetimde bugün 63,4 ü gördüm. çoooook mutluyum.. darısı herkesin başına

vicdanım öyle rahatladı ki, kaç gündür yürümüyordum oğlum uyurken azcık yürüyüm dedim, normalde 1 km olmadan yorulurdum nefes nefese kalırdım ama bu sefer 1,5 km yürüdüm ve hiç zorlanmadım, halen şaşıyorum bu duruma, sanırım vücudumda istiyor kilo vermeyi ama bana çaktırmıyor
pastırma yazı geliyormuş, ah bir gelsede yürüyüşümüzü azcık daha dışarıda yapabilsek, bak bak aynı yer sıkıcı oluyor evde

sevindim valla, yalnız değilmişim demek ki bu psikolojiyi yaşayan

cok tesekkür ederim cvp için. kesinlikle haklısın ben tuzu cok kısmadım ama daha onemlisi ben regl olmak uzereyim ondan olması cok muhtemel bunu tamamen unutmustum.
herkese kolay gelsin başarılar bu yolda

hmm bak anlaşıldı, şimdi bu aralar hatta regl dönemin boyunca hiç kg verememen hatta 1-2 kg fazla çıkman çok normal sakın takma kafana, hatta bana kalırsa bu dönemde tartılma bile..
sana da başarılar arkadaşım, eminim çok iyi sonuçlar alacaksın

24 eylülde 68,6 olarak başladığım diyetimde bugün 63,4 ü gördüm. çoooook mutluyum.. darısı herkesin başına
amin canım amin, inşallah hep beraber kutuluruz yağlarımızdan....
seninle aramızda 2 gün varmış bu arada bende 26 eylülde başladım ve hedefim 26 şubattt
tabi sen o zamana belkide 3. aşamayı bitirmiş olacaksın

Allah kolaylık versin hepimize. bir an önce kurtulalım kilolarımızdan :)

arkadaşlar merhaba. cumadan beri ilk kez fırsatım oldu yazmaya. ama sizlere kötü haberim var, malesef hafta sonu gezisi sırasında dukan bozuldu

çünkü tur ekibi olarak bizi hep misafir ettiler. kahvalltı öğle ve akşam yemekleri, hepsi ikramdı. vede dukana uygun tek bir kırıntı bile yoktu. van ve ahlata özgü yöresel yiyeceklerdi hepsi. aç kalmamak için yemek zorunda kaldım ama ölçüyü kaçırmadan... iki gündür de devamlı dışardayım ve işlerim çok yoğun. dukana uygun olmayı bırakın doğru dürüst yemek bile yiyemedim...

şimdi ben napayım, neresinden tutup da toparlayım bana bi akıl verin arkadaşlar lütfn

valla canım mecbur kalınca yapacak bişey olmuyor maalesef,
belki dukanı bozdun ama dediğin gibi sen ölçüyü kaçırmadan yemişsindir yine,
olabildiğince masum şeylerden yani
bence şimdi yarın normalde p günümüydü, sp gününmüydü ona göre hiç bozmadan devam et,
ben bir haftasonu 3 gün dukana tam uyamamıştım, dönüşte 2 gün p yapıp kaldığım gibi devam ettim, hiç bir sakıncası olmadı, sonrasında yine 1 kgdan fazla verdim

bende iki gün p yapsam bari de sonra gene 1+1e devam etsem. bol su da içemedim zaten. 2 gün bi toparlaması gerek vücudumun. şimdi aldığım karbonhidratlar hemen gitsin istiyrum. van bitlis mutfağı ağarlıklı olarak et sanıırdım. yani doğuda öyledir, ama o kadar yanılmışım ki... bambaşka lezzetler karşıladı bizi.

oohh afiyet olsun canım, boşver, hiç sıkma canını
dediğin gibi yap, fazla uzamadan kendi dengeni bulursun yine,
sakın motivasyonunu kaybetme işte ozaman yapacak bişey kalmaz, iyice koparsın.
şimdi önlemini alıp kaldığın yerden devam edersen yaptığın kaçamağı telafi edebilirsin, böyle düşün, sen hala dukancısın

kızlar yeniden merhaba. eşimle aynı gun basladıgımız diyete devam ediyrum. ben dun tartıldım 7. gunun sonunda 2,5 kilo vermiştim. eşim bugun tartılmış 8. gunun sonunda toplam 4 kilo vermiş. uff erkek metabolizması keske bizlerde de olsa. benim bazal metabolizma hızım 1400 iken eşimin metabolizması 1900 küsürlerde neyse sonucta daha uzun zamanda da olsa yıne de istediğimiz kiloya gelebilecegiz ac kalmadan:)

sağol canım desteğin için, yeni bir sayfa açı yola devam o zaman:))

canım kilo durumun nasıl peki almışmısın aldıysanda hiç moralini bozmadan devam sakın pes etme bu arada uçak nasıl geçti korktuğun gibimi

Bende bu gün -300 ile başladım güne. Ayyy ne heyecanlı her gün tartıda birşeyleri beklemek. Böyle böyle gidecek inşaAllah.

Hoşgeldin canım..
Kilo vermenin azı olur mu hiç.. Gitsin yeter ki -100 gram bile olsa o bile çok büyük bir ödül. Azar azarda olsa hepsi gidecek.
İlk günler çok zor oluyor ama sonra alışıyor insan. Hatta öyle ki yağlı yemekler görünce benim şu an midem bile bulanıyor.

Bravo sana. Vallahi canım kilonunda çok etkisi var üzerimizden attıkça nasılda rahatlıyor dimi insanın haraketleri. Bende merdiven çıkarken hemen tıkanırdım. Şimdi ise o kadar sıkmıyor beni. Yürümek çok önemli ya keşke bende yapabilsem sırf tembelliğimden yapamıyorum.

Arkadaşlarımında dediği gibi sakın bozdum deyip devam etme. Bence protein yap iki gün sonra kaldığın yerden devam et. En azından daha ileri gitmeyi engellersin. Moivasyonun bozulmasın sakın. Daha hırsla sarıl programına.

hoşgeldin, bende açıkcası merak etmiştim seni, nasıl geçti uçak maceranız diye, umarım sende keyf almışsındır...
bende dukan konusunda arkadaşlara katılıyorum, kuantum felsefesi uygula ve hiçbirşey olmamış gibi devam et, nasıl düşünürsen öyle olur sonuçta, yapabiliyorsan yüürüyüş süreni azcık çoğalt ve tuzu azaltki vucutta atsın ödemini
kilon ne durumda????? aldın mı üzerine?????

Oooo nescim hızına yetişmek ne mümkün. Vallahi tebrik ederim, harika gidiyorsun.
Sen şubat hedefini ocağada çekersin yakında vallahi. Allah devamını getirsin arkadaşım

teşekkür ederim insan deneyimli kişilerden duydukça bu konuları daha yürekleniyor. burada okuduklarımdan sonra bu diyete gerçekten inandım zaten. Ben aslında diyetisyen arıyordum, sonra tesadüfen bu sayfayı okumaya başladım, okuudkça dukan diyetine inancım arttı ve kitabını alıp okumaya karar verdim; sonunda da diyetisyenden vazgeçip geçen çarşamba bu diyete başladım. bugün bir haftayı doldurdum ve bud efa onceki denemeler gibi olmayacağına sonuca ulaşacağıma inanıyorum. buradaki paylaşımlar gerçekten çok güzel; herkesi hem tebirk ediyorum hem de kolaylıklar diliyorum

kesinlikle haklısın 100 gram bile olsa verebilmek cok güzel, ben tekrar başa dönmekten korkuyorum cünkü defalarca denedim kilo vermeyi ama sonrasında eski kilomunda üzerine cıktım; ama buradaki paylaşımlar insanı gerçekten yüreklendiyor; teşekkür ederim
bende bu defa azimli ve inançlıyım.
birde ben birsey sormak istiyorum; dukan tariflerinin olduğu sayfayı da inceledim ve okudum sonuna kadar; öyle güzel tarifler varki insanın diyet yemeği olduğuna inanası gelmiyor; o tariflerdekini uygulayarak kilo vermeye devam ediyorusnuz dimi arkadaşalar; ben korkumdan sadece peynir süt yoğurt haşlanmış et yiyorum; birde iste sebze günlerinde çiğ yada haşlanmış sebze. yulaf kepeğimi zaten dün aldım ama hiç aklıma öyle ekmek ku7rabiye yapmak falan gelmemişti; korkuyorum öyle şeyler yemeye; sanki kilo vermem duracak gibi hissediyorum

günaydın kızlar bir süredir birşey yazmıyordum. yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum. sebebine gelince 79 dan inenmemem. ama iki gündür 78 im. buğün tartıda bir daha teyit ettim. yani haziranda diyet macerasına başladıktan sonra tam 8 kilo vermiş oldum. ve bu ayda hamile kalmadığımı ayın 13 de öğrendim. önümde 1 ay daha var. inşallah 2 kilo daha veririm ve 10 kilo eksi ile hamile kalırım. bu arada süt içmekle ilgili muhabbet dönmüş. şunu söyleyeyim ki son bir kaç gündür birşey yemek istediğimde süt içtim. diyetin başından beride içiyorum. bende bir sorun yaratmadı. artı diyeti sizin kadar takip edemiyorum. burada yediklerimi yazmıyorum kötü örnek olmasın.

sizi takipteyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…