Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar 6 güne 2.8 kg az mıı .. 6 gün atak

k bakmayın nette bi yoğunluk var 2 kez aynı mesaj olmuş :S

Son düzenleme:
merhaba herkese,

bendeki durum şöyle:

başlangıç tarihi: 25/09/2011
başlangıç kilosu: 89,3
hedef: 68
bu hafta verilen: 1 (aslında 10 gündür tartılmıyordum)
bugünkü kilom: 82,8
toplam verilen kilo: 6,5

dukana başlamadan 1 hafta önce düşük nedeniyle gebeliğim sonlandırılmıştı. yatarak geçirdiğim 1 ay nedeniyle çok şişmiştim, vücudumda ödem vardı. 17 eylülde 91 kiloyu gördüm tartıda, 1 haftada bitki çayları, su içerek ve hareket ederek 2 kiloyu atmıştım.
89,3 kg ile 10 gün atak yaparak başlamıştım dukan'a. 4 kilo kadar atak devresinde gitti. şu anda ortalama, haftada 1 kilo vererek devam ettiriyorum seyir dönemini.

telli turna benide ekler misin?
tarih:10/10/2011
bas. kilo:90
suan ki kilo:87,2
hedef:65

tebrik ederim arkadaşım

Ayy darısı başımaaa kaç gündür sabitim

inşallah canım ya varya acyip moralim düzeldi bide bugün eski çalıştığım yere gittim ordaki arkadaşlarım beni görünce şok oldular onlar çok güzel olmuşsun maşallah nasıl zayıflamışsın dedikçe acayip gururlandım ya anlatamam çok mutlu oldum seninde kilolarının bu inadı kırılacak inşallah canım allahın izniyle

teşekkür ederim canım evet spor yapmaya özen gösteriyorum çünkü vücut sıkılaşıyo hergün 20 25 dakikayürüyorum soğuk olduğu zaman evde leslie yapıyorum sonra bi 20 25 dk da kendim hareketler yapıyorum evde mekik falan çekiyorum bazı hareketler işte onları yapıyorum bu arada boyumda 1.67

sen güzel kilo verdin.benden 4gün sonra başladın acayip fark attın devamını dilerim tebrikler.

canım evde leslie yap o ne dersen internete leslie yaz videoları çıkıyo onları yap ben dışarı çıkamadığım zaman onu yapıyorum + olarakta mekik falan çekiyorum bacaklarımı indirip kaldırıyorum sende dene

sevgili arkadaşım benide yaz bakalım:)
başlangıç tarihi:20/09/2011
başlangıç kilosu:99 kilo
hedef kilom:65
güncel kilom:89.600
toplam verilen kilo:9.400

işte spor yapmanın faydaları ben yuruyemiyorum bebeğim var ama buna ragmen iyivverdim gibime geliyor bakalım cnm inşallah beraber bu işi basarıcaz bütün arkadaslarım basaracak inşalllaaaaahhh

canım ya sende vereceksin inşallah geç olsun ama olsun yeterki sen naptın tahlil falan yaptırcaktın bıraktınmı diyeti

yok diyeti bırakmadım biraz içine paleo ilave etiim.tahlillerimide pazartesi yaptıracaktım ama ogün hastane çok yogundu doktorda gec gelecekmiş yaptır

amadım işlerde yogun bir daha gidemedim.ama şuan paleoya gectikten sonra bir sorunum kalmadı gücüm yerine geldi.o yorgunluktan eser yok.yani tahlilede acil ihtiyacım yok gibi

5 günlük atak bugün bitti çok şükür
başlama=16 ekim 2011
başlama kg=76.9
bugünkü kg=73.8
hedefim şimdilik=65
listeye eklerseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum son 15 yılımı diyet listeleri diyetisyenler ile geçiren benide alırmısınız aranıza karataylar mı denemedim lahana çorbalarımı zayıflama hapları mı akapunktur lar mı aklınıza gelen herşey 75 kiloyla başladım 106 ya kadar çıktım 84 ekadar düşüp malesef son 6 aydır adet düzensizliği ve doğum kontrol hapları sayesinde tekrar geçen haftaya kadar 97 idim ama 3 günlük lahana çorbasından sonra tekrar KRAL TAHTINDA 95 i gördüm rabbim çok şükür dolaşırken SİZLER ÇIKTINIZ KARŞIMA ben etçil biri olarak sanırım yapabilirim denemek istiyorum ama pek anlamadım okudum amaaa şimdi nasıl başlıycaz ilk 5 gün atak diyo atak ne demek 5 gün et yiyip yanında hangi sebzeleri yiycez salatalık salata gibi mi ay çok uzun oldu eğer okuyup cevap yazan olursa şimdiden TEŞEKKÜRLER HAKKINIZ GEÇİYO HELAL EDİN PAPATYALARRR.....

yiyebilirsin canım ama çok değil, az miktarda

yedim gitti ama az yemiştim hakkımı yemiyeyim:)

bu arada beni de ekleyebilirsiniz...

birbirimize destek oluruz inş :)

başlama tarihi 17.10.11 89 kilo

atak ile 20.10.11 87 kilo

4 gün atak yaptım yarın seyire başlıyorum inş devamı gelir
ilk hedefim 80 inşşşş

Son düzenleme:
tatlandırıcı olarak SPLENDA mı kullanıyorsunuz????????
internetten mi aldınız yoksa eczaneden mi?????????
yada önerebileceğiniz başka marka var mı??

ay ne güzel yaaa, beni de annem görünce şaşırdı baya, onun dışında pek gören olmadı, iice verene kadar kimseyle karşılaşmamaya özen gösteriyorum

canım hoşgeldin aramıza..
eminim bu diyeti seveceksin ve istediğin kiloya düşeceksin.
başlarda ben de yapamam bunu da bırakırım diyordum ama öyle benimsedim ki, bırakmam mümkün değl
öncelikle kitabımı al ve oku, en büyük yardımcın ve kılavuzun biz de öte o olacak..
ama kitabını alana kadar şu linki de inceleyebilirsin,takıldığın bişey olursa sor yine, yardımcı olmaya çalışırız.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

ee afiyet olsun ozaman

hadi geçmiş olsun, sebzelere kavuşuyorsun, bundan sonrası nispeten daha kolay geçer

tatlandırıcı olarak SPLENDA mı kullanıyorsunuz????????
internetten mi aldınız yoksa eczaneden mi?????????
yada önerebileceğiniz başka marka var mı??

canım ben başta splenda bulamamıştım migrostan takita diye bişey aldım
bugün eczaneye sordum splenda gelmiş aldım hemen (sağlıklı olduğu için tercih ediyorum, malum aspartam ve sakarin yok içinde)
ama toz olarak yine splenda almak istedim, yok, bulamadım
onun yerine de yine migrostan surel sıvı tatlandırıcı aldım, kekler, tatlılar falan için

yyaaaa sevindim canım peki varmı bi düşme kilonda paleoya geçtikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…