- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
kızlar bakın şimdilik böyle.
Demir nerde bakim en çok o vermiş hemen bize anlat bacım ne yapıyon ne ediyon. çabuk özet geç hemen
[ımg]http://img33.imageshack.us/img33/8939/liste55.jpg[/ımg]
tebrik ederim arkadaşım
Ayy darısı başımaaa kaç gündür sabitim
selam cnm masallah çok güzel kılo vermişsin benden 5 gün sonra beslamıssın diyete bende 15 eylulde basladım 6.5 kilo verdim herseye harfiyen uydum sadece spor yok o kadar sen spor yaptın mı ? Boyun kaç cnm bu arada ayy çok soru sordum galiba
inşallah canım ya varya acyip moralim düzeldi bide bugün eski çalıştığım yere gittim ordaki arkadaşlarım beni görünce şok oldular onlar çok güzel olmuşsun maşallah nasıl zayıflamışsın dedikçe acayip gururlandım ya anlatamam çok mutlu oldum seninde kilolarının bu inadı kırılacak inşallah canım allahın izniyle
kızlar bişey sorucam benim koşma yürüme gibi bir imkanım kesinlikle yok. çok erken saatte işe geliyorum ve eve gidişim de 8 i buluyor. Ve oturduğumuz yerde yürüyebileceğim bi alan yok zaten hava kararmış oluyor. Ip atlayıp mekik çeksem diyorum nasıl olur acaba. Hiç hareket etmeden de içime sinmiyor ama evde yapabilceğim şeyler yapmak istiyorum
sen güzel kilo verdin.benden 4gün sonra başladın acayip fark attın devamını dilerim tebrikler.
teşekkür ederim canım evet spor yapmaya özen gösteriyorum çünkü vücut sıkılaşıyo hergün 20 25 dakikayürüyorum soğuk olduğu zaman evde leslie yapıyorum sonra bi 20 25 dk da kendim hareketler yapıyorum evde mekik falan çekiyorum bazı hareketler işte onları yapıyorum bu arada boyumda 1.67
canım ya sende vereceksin inşallah geç olsun ama olsun yeterkisen naptın tahlil falan yaptırcaktın bıraktınmı diyeti
yiyebilirsin canım ama çok değil, az miktarda
inşallah canım ya varya acyip moralim düzeldi bide bugün eski çalıştığım yere gittim ordaki arkadaşlarım beni görünce şok oldular onlar çok güzel olmuşsun maşallah nasıl zayıflamışsın dedikçe acayip gururlandım ya anlatamam çok mutlu oldum seninde kilolarının bu inadı kırılacak inşallah canım allahın izniyle
Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum son 15 yılımı diyet listeleri diyetisyenler ile geçiren benide alırmısınız aranıza karataylar mı denemedim lahana çorbalarımı zayıflama hapları mı akapunktur lar mı aklınıza gelen herşey 75 kiloyla başladım 106 ya kadar çıktım 84 ekadar düşüp malesef son 6 aydır adet düzensizliği ve doğum kontrol hapları sayesinde tekrar geçen haftaya kadar 97 idim ama 3 günlük lahana çorbasından sonra tekrar KRAL TAHTINDA 95 i gördüm rabbim çok şükür dolaşırken SİZLER ÇIKTINIZ KARŞIMA ben etçil biri olarak sanırım yapabilirim denemek istiyorum ama pek anlamadım okudum amaaa şimdi nasıl başlıycaz ilk 5 gün atak diyo atak ne demek 5 gün et yiyip yanında hangi sebzeleri yiycez salatalık salata gibi mi ay çok uzun oldu eğer okuyup cevap yazan olursa şimdiden TEŞEKKÜRLER HAKKINIZ GEÇİYO HELAL EDİN PAPATYALARRR.....
yedim gittiama az yemiştim hakkımı yemiyeyim:)
bu arada beni de ekleyebilirsiniz...
birbirimize destek oluruz inş :)
başlama tarihi 17.10.11 89 kilo
atak ile 20.10.11 87 kilo
4 gün atak yaptım yarın seyire başlıyorum inş devamı gelir
ilk hedefim 80 inşşşş
tatlandırıcı olarak SPLENDA mı kullanıyorsunuz????????
internetten mi aldınız yoksa eczaneden mi?????????
yada önerebileceğiniz başka marka var mı??
yok diyeti bırakmadım biraz içine paleo ilave etiim.tahlillerimide pazartesi yaptıracaktım ama ogün hastane çok yogundu doktorda gec gelecekmiş yaptır
amadım işlerde yogun bir daha gidemedim.ama şuan paleoya gectikten sonra bir sorunum kalmadı gücüm yerine geldi.o yorgunluktan eser yok.yani tahlilede acil ihtiyacım yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?